هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آسِمان آبی
ببینید دوست من افسردگی گرفته
و حالش بدترهم شده رفت پیش همین روانپزشک
حالش بدتر شد رسما
بعد دارو رو که خورد بهتر شد همینکه ترکش کرد دوباره بدتر شد
مادرشم مثل خودش به قرص ها اعتیاد پیدا کرد و ریشه ای مشکلش حل نشدGharibe Gomnam
نباید سرخود داروهای روان قطع بشن چون مشکل حادتر از قبل برمیگرده
یه چیز دیگه ای هم ک وجود داره اینه ک بیماری روان سرماخوردگی نیس ک بگی حالا ۴ تا خوردم خوب شدم تمومه
اولا اینکه زمانبره تا تاثیرشو بذاره مصرفش بعد چند ماه تاثیرات قابل مشاهده داره دوم اینکه نمیتونی بگی حالا یکماه خوردم خوب شدم قطع کنم دیگه حتما باید زیر نظر روانپزشک باشه -
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
درود
شما خوبین.
خبر هم ندارید.
شکمو هم نیستید.
-
@دختر-بهار
سلام؛ خوبین؟ -
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم اها جالبه،علم پیچیده ایی هست
و دوم اینکه کشش میخواد این رشته...به نظرم اگه همه روانشناسی بخونن تو دانشگاه حداقل دو ترم بهتر میشه همه چی
خانوم اره خوب میشه باشه چون حس میکنم وارد این رشته که میشی ک بُعد جدید از دنیا به روت باز میشه
-
@دختر-بهار در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
درود
شما خوبین.
خبر هم ندارید.
شکمو هم نیستید.
-
ولی من روانشناسی و از این جهت خوشم میاد ازش
ک توی خیلی از مسائل بی طرفانه حرف میزنه و ادمو ب فکر کردن فرو میبره
مثلا
شهادت
توی روانشناسی جزو اون دسته از خودکشی هایی قرار میگیره ک ب دلیل افراط در یه عقیده یا ی ارمان بوجود میاد
و بعد میاد اون عقایدو طبقه بندی میکنه
و بت ی دید باز میده برای انتخاب یه سبک زندگی مناسب -
خانوم اره خوب میشه باشه چون حس میکنم وارد این رشته که میشی ک بُعد جدید از دنیا به روت باز میشه
ی مسیر که اگه نتونی کنترلش کنی میتونی از بالای دره بیوفتی پایین
مراقبت میخواد
من خیلی تلاش میکنم که تو اون دره نیوفتم -
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا استثنایی هم وجود داره خو
اره داره ولی رو به بالا
اونایی که از بقیه بیشتر میخواهندم -
خانوم اها جالبه،علم پیچیده ایی هست
و دوم اینکه کشش میخواد این رشته...به نظرم اگه همه روانشناسی بخونن تو دانشگاه حداقل دو ترم بهتر میشه همه چی
-
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم
اره میفهمم قبول دارم اینو
بحث روان اکثرش برمیگرده به خونواده ، کودکی طرف ، برخوردا و اتفاقات، فقر فقر فقر، ژنتیک و سابقه فامیلیم اثر گذاره
اکثر کسایی ک اونجان با یه خونواده داغون سطح سواد پایین با کلی مشکلات اقتصادی و غیره و غیره
حتی شده یوقتایی به خودم بگم خب شاید اگه توام تو همچین خونواده ای بودی تحت همچین شرایط وحشتناکی الان اینجا بودی.اره کاملا قبول دارم چیزی که میگی رو
خیلی هم دردناکهخانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آسِمان آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم
اره میفهمم قبول دارم اینو
بحث روان اکثرش برمیگرده به خونواده ، کودکی طرف ، برخوردا و اتفاقات، فقر فقر فقر، ژنتیک و سابقه فامیلیم اثر گذاره
اکثر کسایی ک اونجان با یه خونواده داغون سطح سواد پایین با کلی مشکلات اقتصادی و غیره و غیره
حتی شده یوقتایی به خودم بگم خب شاید اگه توام تو همچین خونواده ای بودی تحت همچین شرایط وحشتناکی الان اینجا بودی.اره کاملا قبول دارم چیزی که میگی رو
خیلی هم دردناکهدنیای روان بشدت دردناکه و در عین حال جذاب
-
همون بی طرفانه بودنه از پذیرش و عدم قضاوت میاد
-
ی مسیر که اگه نتونی کنترلش کنی میتونی از بالای دره بیوفتی پایین
مراقبت میخواد
من خیلی تلاش میکنم که تو اون دره نیوفتمخانوم چ جذاب و خطرناک
یک سوال ادمی میتونه به فوبیا هاش غلبه کنه؟! یا نه؟ -
@دختر-بهار
سلام؛ خوبین؟ارسطو حداد ممنون خوبم
شما خوبین؟ -
خانوم اگه چهار ترمم بذارن تا بچه ها خودشون قبولش نکنن همشو با نمونه سوال پاس می کنن میره
ما یه درس اخلاق داشتیم ولی اندازه یه خط اخلاق هم یاد نگرفتیم ازشromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم اگه چهار ترمم بذارن تا بچه ها خودشون قبولش نکنن همشو با نمونه سوال پاس می کنن میره
ما یه درس اخلاق داشتیم ولی اندازه یه خط اخلاق هم یاد نگرفتیم ازشاره میفهمم آخه تدریس و امتحان های ما کجا
بقیه دانشگاه های دنیا کجا. -
@haniehno
من وقتی درس بخوام بخونم دیگ خیلی گیج باشم میخورم قهوه!معمولا تلخ دوست ندارم ولی خب تازگیا نظرم برگشته -
خانوم چ جذاب و خطرناک
یک سوال ادمی میتونه به فوبیا هاش غلبه کنه؟! یا نه؟@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم چ جذاب و خطرناک
یک سوال ادمی میتونه به فوبیا هاش غلبه کنه؟! یا نه؟قابل درمان هست اما سخت و خیلی اراده میخاد
ولی ممکن هست بله. -
من برم شام میام دوباره
️
-
اهورا اصلا ب خاطر شما هم ک شده میام هرروز یه سر می زنم ده تا از پستاتو دیسلایک می کنم بعد میرم
-
ولی من روانشناسی و از این جهت خوشم میاد ازش
ک توی خیلی از مسائل بی طرفانه حرف میزنه و ادمو ب فکر کردن فرو میبره
مثلا
شهادت
توی روانشناسی جزو اون دسته از خودکشی هایی قرار میگیره ک ب دلیل افراط در یه عقیده یا ی ارمان بوجود میاد
و بعد میاد اون عقایدو طبقه بندی میکنه
و بت ی دید باز میده برای انتخاب یه سبک زندگی مناسبramses kabir این همه رونشناسی خوندم تا حالا این مطلبو جایی نخونده بودم
خلاصه مرسی