هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Kosar A003 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 برو خونتون:|ممد مردم آزاری میکنین مردم ازاری قشنگه   
- 
هعی  من زنداداش نمیخام من زنداداش نمیخام 
- 
#نحس_السحر 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سویی کَسسسس      همینو بلد نبودی فقط     نه خیلی چیزا مونده که باید یادم بدی پیشمش تویوخ    
- 
اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا 
 سس صدا
 سسویی صداتوممنون فحش آموزنده ای بود   Sharllot 
 سحرررررر    میدونی به چی فک میکنم ؟ میدونی به چی فک میکنم ؟      نه به چی!؟    Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهورا 
 سس صدا
 سسویی صداتوممنون فحش آموزنده ای بود   Sharllot 
 سحرررررر    میدونی به چی فک میکنم ؟ میدونی به چی فک میکنم ؟      نه به چی!؟    ریپلایا رو برگرد اگه نفهمیدی باز بگو    
- 
- 
- 
@Soniaaa 
 ارومیه
 بعد این مشکین همششش کلماتی که میگه به لهجه اردبیله 
 هی من یچی میگم
 خودش یچی دیگه یاد گرفته
 قاراشمیش میشه  Sharllot 
 عه نزدیکی ک  ️ ️
 هوم یذرع تفاوت لهجه داریم بدبخت گیج شده
- 
خانوم در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هعی  من زنداداش نمیخام من زنداداش نمیخام شتریه ک در خونه همه داداش دارا میخوابه🦥  
- 
Sharllot تواناییشو نداری 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: #نحس_السحر چراغ سبزت نمک گیرمون کرد سید برو کنار  بیا خاموشش کردم حالا برو نمک گیر نشو 
- 
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot باشه بک بده 
 بک بده سریع
 زود باش سحر
 فلوی من خوردن نداره  جان!؟ 
- 
@haniehno با جدیت داری میخندی   

|
 |

شعردانه
شعردانه