چالش کاهش تایم استفاده از گوشی
-
به نام خدا
.
سلام دوستان
این روزها تایم استفاده از گوشی و فضای مجازی افزایش پیدا کرده و خب این موضوع واسه یه دانش آموز و یه کنکوری یه معضل به حساب میاد خصوصا کنکوریها که ممکنه داخل تایم استراحتشون برن سراغ گوشی و تا ساعتها بهش سرگرم باشن و یهو متوجه شن که با وجود اینکه فرضا از ساعت ۶ بیدار بودن ولی تا شب ۵ ساعت هم نخوندن که خب بازم اون ۵ ساعت ممکنه مطالعه مفید نباشه چون کاملا حواسشون به گوشی پرت بوده
و نکته ی دیگه اینکه استفاده بیش از حد باعث خستگی چشم ها و ذهن میشه که همین فرایند مطالعه و یادگیری رو مختل میکنه
شاید هرکسی سعی کرده که این تایم رو کاهش بده ولی گاهاً با شکست مواجه شده چون سعی میکنه یهو این تایم رو کاهش بده یا به صفر برسونه که خب کار سختیه
و️ اینجا سعی ما بر اینه که کم کم این تایم رو کاهش بدیم نه یهویی
مثلا کسی که در روز ۴ ساعت از گوشی استفاده میکنه
قرار نیست یهو برسونه به یک ساعت کم کم این اتفاق میفته و به سختیِ راهکار قبلی نیستش
راهکار:
قرار ما تو این تاپیک این هستش که سعی کنیم هر روز "۵ دقیقه" از این تایم کاهش بدیم و اینطوری داخل یک هفته حداقل نیم ساعت این زمان کاهش پیدا میکنه و به مرور زمان به یک تایم مناسبی دست پیدا می کنیم
.
کسایی که میخوان شرکت کنن می تونن روزی تا ۱۰ دقیقه هم این زمان رو کاهش بدن...
اینجا بگین که چند دقیقه این زمان رو کاهش دادین و تایم استفاده از گوشی رو هم قید کنین که بتونید با روزهای قبل مقایسه کنید که انگیزه بگیرید..
.
یا علی
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
خب گزارش میدم چون می خوام برم بخوابم دیگه سرم خیلی درد می کنه
-
خب سلام برهمگی
دیشب خیلی خسته بودم یادم رفت که عکس بگیرمولی زده شده بود 1/20 دقیقه
از روز قبل متاسفانه بیشتر استفاده کردم
-
-
سلام
۱/۴۵دقیقه امروز -
سلام
دیروز تایم مفید و غیر مفید گوشیم قاطی شد
ولی واقعانم تایم غیر مفیدش زیاد بود متوجه شدمبرای همین نتونستم دقیق بگم فعلان تا یم چند روزی باید برای استفاده های مفیدم بیام پای گوشی
دادشم مریض شده نمی تونم برم خیلی پیشش و کامپیوتر هم داخل اتاق ایشونه.تا خوب بشه باید از گوشی خودم استفاده کنم.
ولی خب سعی می کنم تایم مفید ها رو ثبت کنم که اخر شب ازش کم کنم