هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Farzam-Yousefi
اها الان درست خوندم متوجه شدم
زمان ش روبعد از ازمون داخل تلگرام می تونید دانلود کنید
تلگرام دارید؟
-
برای کشتی های ساکن
موج ها تصمیم میگیرن
پس مث ی مرد هدفت رو انتخاب کن
و سرنوشتت رو خودد رقم بزن
.
.
اوهوم اوهوم
بالاخره اعتبار ماهم رسید به تودلی️
و به جمعتون پیوستیدم
البته سلام
خوب همونطور که میبینین
اسمم .... هست
شاید منو نشناسین
ولی من بیشتر تون رو میشناسم
(الکیی)
( تاپیک ۲۰ حقیقت و ... به درد همینجا ها میخوره دیگه
بیش از یک سال هست که دارم آلاخونه رو دنبال میکنم)
.
.
در کل
امیدوارم که همتون توی زندگیتون بدرخشید
و به مراد دلتون برسید. -
@Farzam-Yousefi
ای وای بدیش همینه
ولی خب شما می خوایید از خودتون آزمون بگیرید.
نمی دونم اینو دیگه کدوم کانال ها پخش می کنندخداروشکر ندارمشون
-
برای کشتی های ساکن
موج ها تصمیم میگیرن
پس مث ی مرد هدفت رو انتخاب کن
و سرنوشتت رو خودد رقم بزن
.
.
اوهوم اوهوم
بالاخره اعتبار ماهم رسید به تودلی️
و به جمعتون پیوستیدم
البته سلام
خوب همونطور که میبینین
اسمم .... هست
شاید منو نشناسین
ولی من بیشتر تون رو میشناسم
(الکیی)
( تاپیک ۲۰ حقیقت و ... به درد همینجا ها میخوره دیگه
بیش از یک سال هست که دارم آلاخونه رو دنبال میکنم)
.
.
در کل
امیدوارم که همتون توی زندگیتون بدرخشید
و به مراد دلتون برسید.@Younes-Dehkhoda-0
همچنین شما
-
45 دقیقه دیگه
تا اولین کنکور ازمایشی میهر کار می کنم استرس ی بدم به خودم نمیشه خندم میگرهه
-
@Farzam-Yousefi
ای وای بدیش همینه
ولی خب شما می خوایید از خودتون آزمون بگیرید.
نمی دونم اینو دیگه کدوم کانال ها پخش می کنندخداروشکر ندارمشون
-
@Señorita در از روزای اول دانشگاهت بگو
گفته است:
بسم الله
سلام علکم
یا الله ما اومدیم
خب امروزی که دارم مینویسم ،حدود ۱۱ روز از اولین روزی که رفتم دانشگاه میگذره
به تاریخ ۱۰ مهر ۱۴۰۱
صبح ساعت ۵ بیدار شدم
مثل همیشه این طور وقتا نشستم روی مبل و به چیزایی که اون روز قرار بود اتفاق بیوفته فکر کردم.
تا طرفای ساعت ۶
که کارای صبحانه رو هم انجام دادم و بقیه رو صدا کردم.
اخه هم ابجیم باید میرفت دانشگاه ،از طرفی هم پدرم میخواست منو برسونه دانشگاه و مادرمم قرآن بگیره بالا سرم
دیگه لباس پوشیدیم و راه افتادیم که همون دم در ، کوثر (ابجیم) یهو برگشت گفت ،ساقی گوشیت! مگه دبیرستانه نمیبریشمنم هنگ!
میگذره تا توی راه
که مجموعه ایی از احوالات رو داشتم....
ترس ، خوشحالی ، سربلندی ، ناراحتی ، استرس ،شجاعت.... و نمیدونستم چی قراره بشه!
با ماشین حدودا ۴۵ دقیقه راهه!
و همه اون مسیر گاهی به داشبورد و گاهی به جاده خیره شده بودم....
و وقتی یهو بعد این همه انتظار سر در دانشگاه و میبینی!
پیاده شدم و خداحافظی کردم!
پرسیدم از کجا برم...راهو نشونم دادن که دیدم اِهِکی! کارت دانشجویی میخوان اول
من گفتم ندارم ، گفت ورودی جدیدی؟ گفتم اره
گفت کدوم دانشکده؟ گفتم فنی و مهندسی
گفت میدونی کجاست؟
گفتم آره اون تَه!
(معنی اون ته و با رسم شکل بهتون نشون میدم)
یکم رفتم بعد برگشتم گفتم ، پیاده برم ؟! گفت آره(و منی که فکرمیکردم از این در سرویس هست تا دانشکده
)
و همچنان منی که واقعا هم نمیدونستم دانشکده کجاست🤌 و فقط میدونستم چه شکلیه!
چون دفعه قبل با ماشین رفتم و پیاده و با ماشین دانشگاه زمین تا آسمون فرقه
وسطای راه گفتم بیام و از همراه دوست داشتنیم مپ استفاده کنم،که با همیچن صحنه ایی روبرو شدم
بله....
مفهوم اون تَه رو فهمیدین ،۱۷ دقیقه راه🤌
ینی اولین روز خود خود ناکجا آباد بود
البته الان از اون راه قرمزه میانبر یاد گرفتم ، از اونجا میرم!
البته تر یچی دیگه فهمیدم همین دیروز که نیاز نیست اصلا از این راه برم ، میگمش🤌
آره دیگه خلاصه
وسطای راه دیدم یه دختره گفت
میدونی فنی مهندسی کجاست
گفتم دارم میرم خودمم ،بعد مپ و بش نشون دادم گفتم انقد دیگه راه موندهبعدش با کمی گفتگو کاشف به عمل اومد همکلاسیمه !
حالا جدای این ،خیالم راحت شد من تنها دختر کلاس نیستم
دیگهگذشت و میرسیم به پیدا کردن کلاس توی دانشکدهانقده تابلو بودیم که همه از دور یطوری نگامون میکردن
(طبقه سوم کلاس ۲۳۰۳)
میدونین
دوتا راه پله داره
۱- اگه از راه پله اول سالن بری،طبقه سوم میشه نمازخونه!
۲-از راه پله اول بری بعد توی طبقه دوم بری ته سالن و باز یه طبقه بری بالا میشه کلاس!
۳- همون اول از ته سالن بری و مستقیم برسی به کلاس🤌
تازه آسانسورم داره که ما بعد یه هفته تازه دیروز سوارش شدیم
حالا
با هر بدبختی شده بود پیدا کردیم کلاسو ،و دیدم یه دختر دیگم نشسته و ۱۰ تا پسر پشتش🤌
نشستم....
تپش قلب
عرق ریزی
استرس در حدی که سرمو بالا نمیاوردم....پایان قسمت اول
- این داستان ادامه دارد....
سریال جدید قسمت اول
دنبال کنید خیلی قشنگه -
romisa
سلام عزیزم خوبی؟!
میگم اطلس رو باید داشته باشیم حتما؟
با زبان اصلی بودنش مشکل ندارم میخوام ببینم استفاده میشه به طور کلی یا نه
بعد بی زحمت میشه بگی برای علوم پایه رفرنس کدوم درسا رو نیاز دارم
پ.ن:میدونم اصولا رفرنس خونده نمیشه و جزوه میدن ولی از اونجایی که اساتید ما خیلی سخت گیرن و منم کله ام بو قرمه سبزی میده میخونمشون -
انگار سخت بود
-
دوست دارم به طراح سوالات ریاضی یک سلام گرم برسونم،
مگه ارثیه پدرتو خوردیم اینطوری سوال میدی؟! -
رابطه کهن الگوی آتنا با مردان و زنان
زنی با کهن الگو آتنا بسیار منطقی است و در کلیه امور زندگی، عقلانیت را لحاظ می کند و توجهی به احساسات و عواطف ندارد. کهن الگو آتنا غالباً به دوستی و رفاقت با مردان تمایل داشته و از میان مردان هم فقط مردان قدرتمند و موفق، اجازه هم صحبتی و همنشینی با آتنا را دارد. آتنا فعالیتهای مردانه را به تنهایی یا همراه با مردان انجام داده و اینگونه روابط را می پسندد. آتنا از بین دختران هم کسانی را برای دوستی انتخاب می کند که هم شأن و منزلت خودش باشد و با هر کسی دوست نمی شود. در کل، دوستان کهن الگو آتنا گلچینی از موفق ترین افراد جامعه هستند.ازدواج کهن الگو آتنا
زنی با کهن الگوی آتنا معمولا از ازدواج دوری میکند و اگر هم ازدواج کند کاملاً با برنامه ریزی و منطقی ازدواج میکند. کهن الگو آتنا معمولا در انتخاب همسر هوشیار است و مردی موفق و معمولا جاافتاده را برمیگزیند که به او آزادی کار، ادامه تحصیل و انجام فعالیتهای اجتماعی را بدهد. آتنا در پیشرفت و ترقی همسر خود، شرکت میکند و در مواقع لزوم مانع از واکنشهای عجولانه و آنی همسر خود میشود. بر خلاف کهن الگو هرا ، زنی با کهن الگوی آتنا از حسادت های جنسی بری است. آتنا زناشویاش را شراکتی می داند که به نفع هر دو طرف است. آتنا معمولا بسیار وفادار است. -
زنی با کهن الگو آتنا بسیار منطقی است و در کلیه امور زندگی، عقلانیت را لحاظ می کند و توجهی به احساسات و عواطف ندارد. کهن الگو آتنا غالباً به دوستی و رفاقت با مردان تمایل داشته و از میان مردان هم فقط مردان قدرتمند و موفق، اجازه هم صحبتی و همنشینی با آتنا را دارد. آتنا فعالیتهای مردانه را به تنهایی یا همراه با مردان انجام داده و اینگونه روابط را می پسندد. آتنا از بین دختران هم کسانی را برای دوستی انتخاب می کند که هم شأن و منزلت خودش باشد و با هر کسی دوست نمی شود. در کل، دوستان کهن الگو آتنا گلچینی از موفق ترین افراد جامعه هستند.ازدواج کهن الگو آتنا
زنی با کهن الگوی آتنا معمولا از ازدواج دوری میکند و اگر هم ازدواج کند کاملاً با برنامه ریزی و منطقی ازدواج میکند. کهن الگو آتنا معمولا در انتخاب همسر هوشیار است و مردی موفق و معمولا جاافتاده را برمیگزیند که به او آزادی کار، ادامه تحصیل و انجام فعالیتهای اجتماعی را بدهد. آتنا در پیشرفت و ترقی همسر خود، شرکت میکند و در مواقع لزوم مانع از واکنشهای عجولانه و آنی همسر خود میشود. بر خلاف کهن الگو هرا ، زنی با کهن الگوی آتنا از حسادت های جنسی بری است. آتنا زناشویاش را شراکتی می داند که به نفع هر دو طرف است. آتنا معمولا بسیار وفادار است. -
زنی با کهن الگوی آتنا معمولا از ازدواج دوری میکند و اگر هم ازدواج کند کاملاً با برنامه ریزی و منطقی ازدواج میکند. کهن الگو آتنا معمولا در انتخاب همسر هوشیار است و مردی موفق و معمولا جاافتاده را برمیگزیند که به او آزادی کار، ادامه تحصیل و انجام فعالیتهای اجتماعی را بدهد. آتنا در پیشرفت و ترقی همسر خود، شرکت میکند و در مواقع لزوم مانع از واکنشهای عجولانه و آنی همسر خود میشود. بر خلاف کهن الگو هرا ، زنی با کهن الگوی آتنا از حسادت های جنسی بری است. آتنا زناشویاش را شراکتی می داند که به نفع هر دو طرف است. آتنا معمولا بسیار وفادار است.