هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Farzam-Yousefi من که نمیکنم چون حسش نیست
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خانوم و بحث هایی که شده قابل تامل هستن
من یکم درگیر بودم تازه داره میخونم واقعا قشنگه!خیلی ممنون از وقتی که قرار میدین
انشالله کمکتون کنهخانوم حتی کمک کننده هست،از زمانی که باهاتون هم صحبت شدم این یکی دو هفته روانشناسی واقعا برام جذاب شده
-
@Farzam-Yousefi فدات جقر
-
این پست پاک شده!
-
خانوم حتی کمک کننده هست،از زمانی که باهاتون هم صحبت شدم این یکی دو هفته روانشناسی واقعا برام جذاب شده
خانوم حتی کمک کننده هست،از زمانی که باهاتون هم صحبت شدم این یکی دو هفته روانشناسی واقعا برام جذاب شده
چه عالی
-
متاسفیم! دسترسی از IP یا منطقهی جغرافیایی شما، به دلیل برخی تنظیمات امنیتی وبسایت، محدود شده است.
سایت ناسا نیس که به خدا قلمچیه
اصن ای پی خارجی با قلم چی چیکار داره@Farzam-Yousefi گاج هم اینطوریه
-
چه عالی
خانوم یک سوال اگر یکی هم نشانه های عزت نفس بالا رو داشته باشه و هم عزت نفس پایین جزو کدوم دسته هستش؟!
-
خانوم یک سوال اگر یکی هم نشانه های عزت نفس بالا رو داشته باشه و هم عزت نفس پایین جزو کدوم دسته هستش؟!
میتونه بینش باشه
متوسط -
@Señorita نه بابا ببخشید چیه دختر،نوش جونت من چیزی رو دلم نمیمونه بیشتر مواقع
-
_Biliifti_
روال بودن و نبودن اوضاعم بسته به روال بودن و نبودن اوضاعته عزیزوم
اونور همه نگرانن میگن نرجس چطوره چیشده فلانSharllot
خوب باشی همیشه
عا اره یکم اوضاع بهم ریخته ست
لذا،ممنون ازتون لطف دارین همگی.. -
به نظرم قبل ماز قلم چی پارسال رو بزنم بهتره
تا اول ماز رو بدم بعد قلم چی امسال
بچه ها نظرتون چیه؟
اصن دو تا آزمون رو بدم یا نه؟@Farzam-Yousefi قبل از ماز، گاج پارسال شیمیشو بزن و قلمچی پارسال هم حتما ی نگاه بش بنداز
نویسنده ی کتاب های شیمی گاج هادیان فره
و گاج واسه فروش بیشتر کتاباش توی ازمون های ازمایشی اش، از سوالات کتاباش استفاده میکنه
از اون سمت هادیان فر ازمون های شیمی ماز رو تالیف میکنه و اکثرا اینو میبینی نکاتی ک توی شیمی ماز امسال اومده توی ازمون گاج سال قبل هم بودش -
میتونه بینش باشه
متوسطخانوم ما بین هم داریم چ باحال!
-
@Farzam-Yousefi قبل از ماز، گاج پارسال شیمیشو بزن و قلمچی پارسال هم حتما ی نگاه بش بنداز
نویسنده ی کتاب های شیمی گاج هادیان فره
و گاج واسه فروش بیشتر کتاباش توی ازمون های ازمایشی اش، از سوالات کتاباش استفاده میکنه
از اون سمت هادیان فر ازمون های شیمی ماز رو تالیف میکنه و اکثرا اینو میبینی نکاتی ک توی شیمی ماز امسال اومده توی ازمون گاج سال قبل هم بودشramses kabir
خیلی ممنونم از راهنماییتون
من این آزمون ماز ترازم 10000 شد
به نظرتون چه کارهایی انجام بدم این سد 10000 رو میشکونم؟ -
ینفرو میشناسم میگف قلمچی واسه این ک سوالاش لو نره این اغتشاشاتو راه انداخت ک اینترنتو قطع کنن
تا امروز باورم نمیشد
بعد از این ک زده ایپی شما برای ورود ب سایت قلمچی مجاز نمیباشد
کم کم این چرندیاتو میخوام باور کنم -
ینفرو میشناسم میگف قلمچی واسه این ک سوالاش لو نره این اغتشاشاتو راه انداخت ک اینترنتو قطع کنن
تا امروز باورم نمیشد
بعد از این ک زده ایپی شما برای ورود ب سایت قلمچی مجاز نمیباشد
کم کم این چرندیاتو میخوام باور کنمramses kabir بیخیال بابا!پس اینطوری باشه سایت سایپا و ایرانخودرو هم اعتشاش راه انداختن که ماشین ها فروش نره تا بعدا گرون تر بفروشن
-
پس دم کنکورم باید یه اغتشاشات راه بندازن که سوالا لو نره