هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-lila نه من فقط پیششو داشتم که عکس اینشتین روش بود
چطور؟ -
paripari خواهرم میخواد برام بخره ۴۱۰۰۰تومان میگه یکی سوال سه تا دیگم کتاب کنارش
ی توضیحی درباره میخوام تا اشتباه نخره@dr-lila
میخاد کتاب فیزیک واست بخره یا حتما خیلی سبز میخای؟ -
paripari خواهرم میخواد برام بخره ۴۱۰۰۰تومان میگه یکی سوال سه تا دیگم کتاب کنارش
ی توضیحی درباره میخوام تا اشتباه نخره@dr-lila
س جلد پاسخخخخخخخخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@dr-lila گلم تو خود سایت خیلی سبز با تخفیف 20 درصد با اطمینان بخر
-
@dr-lila عزیزم من میدونم ک 2تا جلدش سواله 2تا جلدش پاسخه اشتباهی نخریااااااااا
-
@dr-lila نمیدونم ی فامیلامون گفت ک کنکوریه من دانشجو شدم
فک کنم هر جلدیش حدود 30 تومن بشه -
@dr-lila نمیدونم ی فامیلامون گفت ک کنکوریه من دانشجو شدم
فک کنم هر جلدیش حدود 30 تومن بشه -
اهان.خب پس اگر اینطوریه درسته ولی خیلی ارزون میده هااااا چ سالیه؟بعید میدونم مال پارسالو س جلدشو این بدن
ب خاهرت بگو ی سوال از کتابفروشیا بکنه بعد بره بخره واست
ی شماره هم از طرف بگیرید -
@dr-lila باید خودت پیششو ی طوری گیر بیاری چون توی سایت کتاباش مال امساله
-
@dr-lila موضوعات همون درسا و همون بحثاست فقط فرق کتابا توی نمونه سوالات تالیفی و اینکه تستای کنکورای اخیر و اوردن داخلش.خود منم کتابام سال 94 بودن ب جز زیست و شیمیم
اگر میگیری باید خودت اپدیت باشی و سوالای سالای 95 و 96 و حل کنی -
@dr-lila موضوعات همون درسا و همون بحثاست فقط فرق کتابا توی نمونه سوالات تالیفی و اینکه تستای کنکورای اخیر و اوردن داخلش.خود منم کتابام سال 94 بودن ب جز زیست و شیمیم
تست هوش ....
شخصی درون زندانی حبس شده است. اتاقی که این شخص در آن نگاهداری می شود دو در دارد که یکی به سمت چوبه دار راه دارد ولی دیگری به بیرون زندان راه دارد و منجر به آزادی زندانی می شود. هر یک از این درها یک نگهبان دارد که یکی ازآنها همیشه راست می گوید و دیگری همیشه دروغ و هر دو از اینکه کدام در به کجا راه دارد و نیز از راستگویی یا دروغگویی نگهبان دیگر آگاهند.زندانی ما حق دارد تنها یک سوال از یکی از نگهبان ها بپرسد و سپس یکی از درها را انتخاب کند. در ضمن نگهبان ها فقط با "بلی" یا "خیر" پاسخ می دهند. او چطور می تواند با تنها یک سوال دری که به سوی آزادی باز می شود را پیدا کند؟!
-
@dr-lila
نمیدونم من خودم گاج داشتم ولی از بچه ها یا توی سایت سوالای کنکورشو میگرفتم فصل ب فصل حل میکردم
شنوایی سنجی گلم