هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-lila خوب نه شما یا میتونین از سهمیه ایثار 5 درصد استفاده کنین یا سهمیه منطقتون
-
@dr-lila خوب نه شما یا میتونین از سهمیه ایثار 5 درصد استفاده کنین یا سهمیه منطقتون
@اسمان-ابی هرکدوم درصدا ک بهتر باشه رو واست استفاده میکنن اما تو فرم ثبت نام کنکور جفتشو میزنی
-
-
paripari
قبولی دانشگاه بخوصوصی رو میگین یا کلی ؟؟ -
@dr-lila گلم اینجا ایران است................ کلا نمیفمن این چیزا رو
-
paripari
قبولی دانشگاه بخوصوصی رو میگین یا کلی ؟؟@1540557162 برای چ موضوعی؟
سهمیه رو کلی گفتم -
الان دیدم تو ی سایتی که به مناطق زلزله زده مث کرمانشاه سهمیه ۲۵٪ میدن بنظرتون درسته یا شایعه هس؟
-
@dr-lila یادم نیست فکر کنم هر جفتشو میزنی و درصدشو وارد میکنی هرکدوم بیشتر ب نفعت بود اونو اثر میدن ولی واسه وارد کردن چون خودم سهمیه ندارم نمیدونم همون موقع اطلاعاتتو میگیره یا بعدا
-
الان دیدم تو ی سایتی که به مناطق زلزله زده مث کرمانشاه سهمیه ۲۵٪ میدن بنظرتون درسته یا شایعه هس؟
-
@1540557162 حالا سهمیه بدن یا ندن هیچ فرقی ب حالتون نمیکنه اگر درصداتون بالا باشه رتبتون خوب خاهد شد
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
paripari ک منطقه س ک محرومتره باید ب ما بدن تا ب منطقه دو
بابا امکانات چی چی؟
مثلا من خودم تو مدرسه نمونه درس خوندم همه ی معلما به بهونه ی هوشمند سازی پی دی اف کتابا رو برامون رو تخته هوشمند باز میکردن فقققط روخونی میکردن برامون واااااااای که چقد همین پارسال وقتمون الکی الکی با مدرسه رفت -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یعنی قراره همه ی کرمانشاهیا پزشک بشن؟
اوضاع مملکت خیته -
@dr-lila موقع انتخاب رشته باید رسید داشته باشی شمارشو وارد کنی
-
@dr-lila چی چی خوش بحالشون نخودن ک با سهمیه هم نمیتونن شاید بنظرم کنکور ۹۸ لااقل واس خاطر زلزله ۲ تا باشه نظام قدیم و جدید
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یعنی قراره همه ی کرمانشاهیا پزشک بشن؟
اوضاع مملکت خیته@dr-yassi نه همچین چیزی نمیشه
-
@dr-lila چی چی خوش بحالشون نخودن ک با سهمیه هم نمیتونن شاید بنظرم کنکور ۹۸ لااقل واس خاطر زلزله ۲ تا باشه نظام قدیم و جدید
-
@dr-lila اره