هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
آدمی که ادعاش میشه بدون تو هیچه و هست پیشت.
یهو به خودت میای میبینی ترکت کرده. میفهمی همش خزعبل بود.اونی که طاقت دیدن ناراحتیت رو نداره، همونیه که دوستت داره.
mohammadhassan اگه یه روزی ببینمت. بابت دروغت به بنده خدا و شکستن قلبش باید بازخواستت کنم.
-
همون بهتر نبینمت.
-
همون بهتر نبینمت.
mohammadhassan بیشتر از این که اون رو ناراحت کردی، من رو عصبانی کردی.
-
اومدسرکلاس
نشست روصندلی کناریم
صندلیامون وصل بودن هی لگد پروند (داشتم نت برمیداشتم دستم خط میخورد)
هی لگد پروند
هی لگد پروند
ذاتا به این آدما توجهی نمیکنم.دیوارطوربرخوردمیکنم باهاشون,,,انگارنیستن,انگاردیوارن
هی لگد پروند
هی ادامه داد
تااینکه پر چادرم از روپام سرخورد افتاد پایین گوشش
کفششو گذاشت روشو وکشیدش اون طرفی!
پامو گذاشتم روپنجه پاش(ینی باکفشم روکفششو لگدکردم)؛شاید۳۰ثانیه نگه داشتم وفشاردادم,,دردش گرفت نمیتونست چیزی بگه چون استاد خیلی سخت گیر بود
فقط بامشت ریز ریز میزد رو صندلی و نفسشوحبس کرد
منم خونسرد همزمان به کارم میرسیدم
بعدش پامو برداشتم
یه نفس عمیقی کشید,,,کلاس بعدیشم رفت پیش اکیپ خودش
صبورم قبول,,,ولی دیگه پررونشو
پ.ن:جمله بچه بازیای همکلاسیات وقتی ترم اولی -
یجوری یهویی سرد شد هوا
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا عه بالاخره رفتی دانشگاه
اره
دوبار تو همین خوابگاهاش گم شدم -
بعضیا یجور درباره ی استفاده از روبیکا و کلا اپلیکیشن های ایرانی مقاومت میکنن که انگار چه خبره
نصب نکن -
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا
یه مدت جی پی اس رو روشن بزار گم شدی پیدات کنننه دیگه تابلو داره خداروشکر
-
بعضیا یجور درباره ی استفاده از روبیکا و کلا اپلیکیشن های ایرانی مقاومت میکنن که انگار چه خبره
نصب نکن@haniehno بچه ها اینجا که میگن اطلاعاتمون لو میره
حالا اصا کاری به اینکه درهرصورت توبا کوچکترین وسیله ارتباطی هوشمند عملا قابل پیگیری هستی چ اپ داشته باشی چ نه چ داخلی چ خارجیش کارندارم
اصا بااینکه انننقد مامورامنیتی رو بیکارفرض کردن که میاد دم به دیقه چکشون کنه هم ندارم
فقط میخوام بدونم مگه شماهاچیییییی دارین ک ازلورفتن یانرفتنش ناراحتین -
@haniehno بچه ها اینجا که میگن اطلاعاتمون لو میره
حالا اصا کاری به اینکه درهرصورت توبا کوچکترین وسیله ارتباطی هوشمند عملا قابل پیگیری هستی چ اپ داشته باشی چ نه چ داخلی چ خارجیش کارندارم
اصا بااینکه انننقد مامورامنیتی رو بیکارفرض کردن که میاد دم به دیقه چکشون کنه هم ندارم
فقط میخوام بدونم مگه شماهاچیییییی دارین ک ازلورفتن یانرفتنش ناراحتینمهشید حسن زاده 0 همونو بگو
آخه پی وی من همش درمورد کنکوره ، به چه درد مامور امنیتی میخوره ؟
هیچ وقت یه دانش آموز رو بخاطر حرفای بقیه رو هوا نمیزارم که نهههه روبیکا ایرانیه و نصبش نمیکنم -
@haniehno بچه ها اینجا که میگن اطلاعاتمون لو میره
فقط میخوام بدونم مگه شماهاچیییییی دارین ک ازلورفتن یانرفتنش ناراحتینمهشید حسن زاده 0
داداشم میگه قندشکنتو روشن نکن اطلاعاتت میره
میگم خب بره
یه چهار تا عکسه که دارن زمین و زمان رو به هم میچسبونن که این چیزا برداشته شه بعد میان عکسای منوپخش میکنن -
@Hamed-s
@Hamid-s
امروز بعد از ساعتی تلاش بی وقفه و رد کردن ده ها سرور و آنتن تونستم دوربین جلوی گوشی خودمو هک کنمخعععلی باحال بود جاتون خالی