هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno #عفت_کلام
-
بکش کنار سمی نشی!
https://forum.alaatv.com/post/2851324 -
نمیخوام در به درِ
پیچ و خم این جاده شم... -
@Elham650
تیکه اهنگ منو یا ی چیز دیگه ؟ -
@Elham650
اهان -
بابابزرگ من هر وقت حرص میخوره میگه الله اکبر یا میگه پناه بر خدا
فک کنم باهاش نسبت فامیلی داری
-
Mo Xo کلی وقت گذروندیم و از بهترین لحظات زندگی ام بود.............. خندیدیم ... در اتاق رو بستیم و محبوس گشتم و..... پوشک هم شده 6 دلار....... اولین کسی که بود این حد از تسلط تو زیست ازش دیده بودم.... جدا شگفت انگیز .........خدانگهدارت باشه
@Soniaaa و آخرش دیگه میرم ....... جایگزین بیابید برای ما که کشتار تان متوقف نشود....... شما به قدری مستعد قبولی هستین که من مطمئنم دی ماه خلاص میشین از بند کنکور....................
@Hamid-s حمید جان زحمت دادم بهت خیلییییی....... بهترینی تو......... مهربون و یاریگر .......وقت زیادی برا کمک بهم گذاشتی و فراموش نمیکنم هرگز..........
@Hamed-s و اما حامد عزیز که وقتی اجراهات رو میشنوم، مثل همیشه دلم بهار میشه ............ مخصوصا یکی از اجراهات که چند ماه پیش بود و واقعا بهترین بود......
@Allen-Gamer سعید جان خوشحال شدم از این که شناختمت! طرقبه هان؟ یادم نمیره یه روز میام اونجا پیدات میکنم......
@Rahman-Atafat اقا رحمان عزیز منتظرم ها بیای شهر ما بریم گردش و...
@Farzam-Yousefi اینطوری پیش بری به هدفت میرسی ..... بی نظیری
@haniehno چندین بار زحمت دادم بهتون..... ببخشید واقعا......
روزگاران بسیار جدایی های بسیار دیدم.............
جدایی از این محفل نیز آسان نباشد.........
بدرخشید همگی.........@M-Shajarian
فرهاد جان این که از آلاخونه تا کنکور جدا شی ، تصمیمیه که بیشتر ما کنکوری های 402 باید بلاخره یه روز بگیریم ؛ خیلی خوبه که تو این شجاعت رو داشتی و زودتر این کارو کردی. انشالله تاپیک بعدیت وقتی باشه که داری رتبه تو انجمن میگیو ممنون بخاطر اینکه این مدت توی خوبی ها و بدی ها کنارم بودی
پ.ن : بعد کنکور طرقبه بستنی مهمون من
-
نمیخوام در به در پیچ و خم این جاده شم…
واسه آتیش همه یه هیزمِ آماده شم!
یا یه موجود کم و خالی پر افاده شم!
https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Reza Sadeghi - Vaysa Donya (320).mp3 -
بابابزرگ من هر وقت حرص میخوره میگه الله اکبر یا میگه پناه بر خدا
فک کنم باهاش نسبت فامیلی داری
-
با اختلاف زیاددد یکی از بهترین تصویر هایی که واقعا حالم رو خوب میکنه همین پروفایل الانمه!!
حس ارامش میده به ادم