هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@ata1214 ت گاج کامل نوشته ک گلوکز در گیاهان و جانوران ب صورت ترکیب مشابه ذخیره میشود غلطه__و در هیدرولیز گلیکوژن و البومن آب مصرف میشود
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ata1214 ت گاج کامل نوشته ک گلوکز در گیاهان و جانوران ب صورت ترکیب مشابه ذخیره میشود غلطه__و در هیدرولیز گلیکوژن و البومن آب مصرف میشود
درسته دیگه هیدرولیز آب مصرف میشه
-
-
@dr-yassi @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء چند تا سوال دارم ۱_منفذ دیواره سلولی اسمش چی؟؟۲_پروتیین های سطح سلول از یک نوع ک چند کار انجام میدن یا چند نوع هستن ک هر کدوم انجام میدن (منظورم اینه ک کانال ناقل و پذیرنده یک پروتیین ک هر بار ی نقشی داره ؟؟)۳_چرا در هیدرولیز نشاسته آب مصرف میشه ولی در هیدرولیز گلیکوژن و البومن آب تولید میشود؟؟۴_گلوکز در گیاهان و جانوران ب صورت ترکیب مشابه ذخیره میشن؟؟
@dr-yassi @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء چند تا سوال دارم ۱_منفذ دیواره سلولی اسمش چی؟؟۲_پروتیین های سطح سلول از یک نوع ک چند کار انجام میدن یا چند نوع هستن ک هر کدوم انجام میدن (منظورم اینه ک کانال ناقل و پذیرنده یک پروتیین ک هر بار ی نقشی داره ؟؟)۳_چرا در هیدرولیز نشاسته آب مصرف میشه ولی در هیدرولیز گلیکوژن و البومن آب تولید میشود؟؟۴_گلوکز در گیاهان و جانوران ب صورت ترکیب مشابه ذخیره میشن؟؟
1_ پلاسمودسم
2_چندنوع وچندکار
3_هیدرولیز کلا مصرف آبه
4_درجانوران به صورت گلیکوژن ودرگیاهان نشاسته -
درسته دیگه هیدرولیز آب مصرف میشه
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء ۱_پادتن گلیکو پروتیین یا پروتیین؟؟۲_جنس کدوم قسمتهای سلول از جنس غشاس؟؟۳_واکوئل در گیاهان یا در باکتری و آغازی و قارچها هم هس؟؟۴_کدوم غشاهای دستگاه درونی بهم وصل میشن؟؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء ۱_پادتن گلیکو پروتیین یا پروتیین؟؟۲_جنس کدوم قسمتهای سلول از جنس غشاس؟؟۳_واکوئل در گیاهان یا در باکتری و آغازی و قارچها هم هس؟؟۴_کدوم غشاهای دستگاه درونی بهم وصل میشن؟؟
1_گلیکوپروتءین
2_ریبوزوم و غلاف سلولهای عصبی (میلین نورون ها)
3_بستگی داره چه واکوءلی مثلا مرکزی دربسیاری از سلوهای گیاهی بالغ هست
تو آغازی مثل پارامسی ازنوع ضربان دار
تو باکتری وجود نداره چون واکوءل غشادار درصورتی که باکتری های اندامک غشادار ندارند تو قارچ گوارشی هست
4_منظورت دوتااندامک مختلف به هم وصلن یا خود اندامک غشاش ارتباط فیزیکی دارن؟ -
@ata1214 واکوءلی شبیه واکوءل مرکزی دارن که کاری مشابه لیزوزوم انجام میده
-
https://forum.alaatv.com/topic/5783/چندتا-سوال-ساده-زیست/9
فک کنم برین اونجا حرف بزنین بهتره تو تایپک زیست ... -
@ata1214 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ata1214 واکوءلی شبیه واکوءل مرکزی دارن که کاری مشابه لیزوزوم انجام میده
مطمئن هستید مرکزی دارن؟
در نداشتن واکوئل غذایی و در تبع اون گوارشی شکی نیستاگ هم داشته باشن مرکزی در سطح کتاب نیست...راستی
در سطح کتاب ما هم واکئول غذایی و گوارشی ی معنی دارند!!!!بخاطر در تبع گفتین،گفتم