هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
بچه ها چجوری اهنگ رو اپلود کنم اینجا ؟؟ 
 حجمش از ۴ مگ زیاده@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها چجوری اهنگ رو اپلود کنم اینجا ؟؟ 
 حجمش از ۴ مگ زیادهمیتونی از این آپلود کنی بعد لینک دانلود رو بزاری 
 http://www.picofile.com/
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها چجوری اهنگ رو اپلود کنم اینجا ؟؟ 
 حجمش از ۴ مگ زیادهمیتونی از این آپلود کنی بعد لینک دانلود رو بزاری 
 http://www.picofile.com/@sobhan-1999 اوکی ممنون 
- 
@sobhan-1999 اوکی ممنون @1540557162 
 خواهش
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خیلی ممنون ک لایک منو برداشتید دادید ب آقا میلاد tamom    به اجرای عدالت در همه ی زمینه ها میپردازم،دیدم اون عکسو گذاشته،کمتر تاییداش از اینیه ک شما گفتید قشنگه    
 ولی خوب فهمیدیدا tamom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خیلی ممنون ک لایک منو برداشتید دادید ب آقا میلاد tamom    به اجرای عدالت در همه ی زمینه ها میپردازم،دیدم اون عکسو گذاشته،کمتر تاییداش از اینیه ک شما گفتید قشنگه    
 ولی خوب فهمیدیدا بله من کاملا حواسم هس  
- 

کاش انار دلتان ترک بردارد
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:    پست هایی که در پاسخ به پست منه بیشتر لایک میگیره این صدبار ! پست هایی که در پاسخ به پست منه بیشتر لایک میگیره این صدبار !بله بله منم اینو قبول دارم!  
- 
- 
عجب سکوتی 
- 
................................................................ 
 ...............؟؟؟/
 الکییییی
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ................................................................ 
 ...............؟؟؟/
 الکیییییوات؟؟ Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ................................................................ 
 ...............؟؟؟/
 الکیییییوات؟؟ 
 یعنی نمیدونی شما ..........؟؟؟
 الکیییییی
- 
Zahra M در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: ................................................................ 
 ...............؟؟؟/
 الکیییییوات؟؟ 
 یعنی نمیدونی شما ..........؟؟؟
 الکیییییی

|
 |

شعردانه
شعردانه