هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
با منی که هنوز ۵ ثانیه زمان لازم دارم تا فرق افقی و عمودی رو بفهمم حرف از ریاضی مهندسی نزن
@Fargol-Sh من 5 ثانیه برا فهمیدن چپ و راست با شگرد با کدوم دستم مینویسم
-
پرستو بابایی مفهوم باید بگیرین
حفظ کنید یادتون میشه
فقط مفهوم
و اینکه شکلو داخل ذهنتون تصور کنید@ببرزخمی
آره دقیقا همینطوری فقط میشه ؛راستش اون موقع کتاب زیست دهمم در دسترسم نبود به خاطر همین نتونستم به شکل کتاب مراجعه کنم ولی وقتی شکلو دیدم فهمیدم آنچنان نکته ای هم نبود -
@Fargol-Sh من 5 ثانیه برا فهمیدن چپ و راست با شگرد با کدوم دستم مینویسم
Michael Vey همچین باید تا محسوس دستتو حالت وقتی که خودکار دستته بگیری تا یادت بیاد
-
تمديد مهلت ثبت نام در آزمون سراسری سال 1402 (نوبت اول)
سازمان سنجش اعلام کرد:
به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر برای آن دسته از داوطلبانی كه تا اين تاريخ (1401/08/14) برای ثبت نام اقدام ننمودهاند، ترتيبی اتخاذ گرديده است كه بتوانند تا روز چهار شنبه مورخ 1401/08/18 نسبت به ثبتنام خود اقدام نمايند
لازم به ذکر است داوطلبانی كه قبلاً ثبت نام خود را تکميل و کدرهگيری دريافت کردهاند در صورت تمايل می توانند تا تاريخ فوق نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبتنامی خود اقدام نمايند
ضمناً امکان 8 بار ویرایش اطلاعات ثبت نامی از اولین روز ثبت نام تا پایان مهلت مذکور برای متقاضیان فراهم شده است.
#محض_اطلاع
پ .ن :گفتم شاید یه سری ها خبر نداشته باشن -
Michael Vey همچین باید تا محسوس دستتو حالت وقتی که خودکار دستته بگیری تا یادت بیاد
@Fargol-Sh دقییقا.. بعد فک کن من حتی موقع این کارم یادم میره با کدوم دست مینوشتم
-
تمديد مهلت ثبت نام در آزمون سراسری سال 1402 (نوبت اول)
سازمان سنجش اعلام کرد:
به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر برای آن دسته از داوطلبانی كه تا اين تاريخ (1401/08/14) برای ثبت نام اقدام ننمودهاند، ترتيبی اتخاذ گرديده است كه بتوانند تا روز چهار شنبه مورخ 1401/08/18 نسبت به ثبتنام خود اقدام نمايند
لازم به ذکر است داوطلبانی كه قبلاً ثبت نام خود را تکميل و کدرهگيری دريافت کردهاند در صورت تمايل می توانند تا تاريخ فوق نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبتنامی خود اقدام نمايند
ضمناً امکان 8 بار ویرایش اطلاعات ثبت نامی از اولین روز ثبت نام تا پایان مهلت مذکور برای متقاضیان فراهم شده است.
#محض_اطلاع
پ .ن :گفتم شاید یه سری ها خبر نداشته باشنپرستو بابایی تاپیک بزن
-
پرستو بابایی تاپیک بزن
Michael Vey
الان زدم ،مرسی -
ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﭼﻬﺮﻩ ﺷﺎﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻌﻤﻮﻟﯿﺴﺖ
اما ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﻗﺴﻤﺖ ﭼﭗ ﺳﯿﻨﻪ ﺷﺎﻥ ﻣﯽ ﺗﭙﺪ ﺩﻝ ﻧﯿﺴﺖ،
اقیانوس محبت ﺍﺳﺖ
ﺑﻌﻀﯿﻬﺎ ﺗُﻦِ ﺻﺪﺍﯾﺸﺎﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻌﻤﻮﻟﯿﺴﺖ ،
اما ﺳﺨﻦ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ، ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻭﯼ ﮐﻼﻣﺸﺎﻥ ﻏﺮﻕ ﻣﯿﺸﻮﯼ
ﺑﻌﻀﯿﻬﺎ ﻗﺪ ﻭ ﻗﺎﻣﺘﺸﺎﻥ ﻣﻌﻤﻮﻟﯿﺴﺖ
اما ﺣﻀﻮﺭﺷﺎﻥ ﺗﭙﺶ ﻗﻠﺐ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ
ﺑﻌﻀﯿﻬﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ
اما ﻫﻤﯿﻦ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ، ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺷﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻣﯿﺮسی -
چق امضام خوبه ب همه پستام میخوره
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
Matin Mousavi 1
ببخشید شما چون زیاد دراین مورد اطلاعات دارید
میخواستم بدونم دلیل اینکه۷آبان روز کوروش بزرگه چیه؟
و اینکه یه سری اطلاعات کلی میخواستم راجع بهشون بدونم
یه بار دیگهام پرسیدم فک کنم ندیدید -
اون قدری خسته م ک انگار از چهار نفر کتک خوردم...
-
Matin Mousavi 1
ببخشید شما چون زیاد دراین مورد اطلاعات دارید
میخواستم بدونم دلیل اینکه۷آبان روز کوروش بزرگه چیه؟
و اینکه یه سری اطلاعات کلی میخواستم راجع بهشون بدونم
یه بار دیگهام پرسیدم فک کنم ندیدیدزهرا بنده خدا 2 این روز روز جهانی کوروش بزرگه که تو این روز کوروش بزرگ وارد بابل شد و بدون جنگ و درگیری و خونریزی بابل رو فتح کرد. سوال دیگه هست بفرمایید
-
اینکه اخرین بار که خوابیدم پنجشنبه بوده و کم کم دارم وارد یکشنبه میشم نشون میده از اول ترم وقتم را تبدیل به گاو کردم
-
این پست پاک شده!
-
زهرا بنده خدا 2 این روز روز جهانی کوروش بزرگه که تو این روز کوروش بزرگ وارد بابل شد و بدون جنگ و درگیری و خونریزی بابل رو فتح کرد. سوال دیگه هست بفرمایید
Matin Mousavi 1 متشکرم
یعنی چه جوری بدون خونریزی فتح کردن؟
رفتارخاصی داشتن؟ -
Matin Mousavi 1 متشکرم
یعنی چه جوری بدون خونریزی فتح کردن؟
رفتارخاصی داشتن؟زهرا بنده خدا 2 کوروش بزرگ به عدل معروفه و مردم هم اونو خیلی دوست داشتن و از بیکفایتی پادشاه به ستوه اومده بودن و پادشاهی کوروش رو پذیرفتن یعنی مردم با اختیار خودشون قبول کردن در ضمن کوروش بزرگ ارتش خیلی قدرتمندی رو هم داشته