هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Fargol-Sh هو هنوز چیزی نشده افتاد جون خونواده شوهر    Matin Mousavi 1 بالاخره میشه دیگه 
 جنگ اول به از صلح اخر
 زشت شد یهو نگین به مامانش رفته مامانش خیلیم قشنگه   
- 
من نباید این چیزارو یادم بیاد 
 بفهم مغز عزیز ://
- 
Matin Mousavi 1 بالاخره میشه دیگه 
 جنگ اول به از صلح اخر
 زشت شد یهو نگین به مامانش رفته مامانش خیلیم قشنگه   @Fargol-Sh اصلانم خودشیفتگی نیست ها   
- 
من نباید این چیزارو یادم بیاد 
 بفهم مغز عزیز ://@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من نباید این چیزارو یادم بیاد 
 بفهم مغز عزیز ://خانوم 
 این چه اختلالیه که ادم با مغز خودش حرف میزنه؟
- 
@Fargol-Sh اصلانم خودشیفتگی نیست ها   Matin Mousavi 1 مدیووووونی فک کنی خودشیفتگیه  
 دختر به این قشنگی
- 
Matin Mousavi 1 مدیووووونی فک کنی خودشیفتگیه  
 دختر به این قشنگی@Fargol-Sh اعتماد به سقف هم نیست بخدا  اصلا همچین فکری نمکنم اصلا همچین فکری نمکنم  
- 
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من نباید این چیزارو یادم بیاد 
 بفهم مغز عزیز ://خانوم 
 این چه اختلالیه که ادم با مغز خودش حرف میزنه؟amir ahmadi بهتر از اینکه امیر احمدی باشم   
- 
@Fargol-Sh اعتماد به سقف هم نیست بخدا  اصلا همچین فکری نمکنم اصلا همچین فکری نمکنم  Matin Mousavi 1 جرئت داری فک کن 
 به کوروش جونم میگم دوست نداشتیده باشیده ها    
- 
Matin Mousavi 1 جرئت داری فک کن 
 به کوروش جونم میگم دوست نداشتیده باشیده ها    @Fargol-Sh جرئت که چه عرض کنم  منظور از کوروش جونت احیانا کوروش بزرگ که نیست  
- 
@Fargol-Sh جرئت که چه عرض کنم  منظور از کوروش جونت احیانا کوروش بزرگ که نیست  Matin Mousavi 1 چرا خودشه   
 از ماشین پیاده شدم گفتم اخ جججون اومدیم پیش کوروش جونم هر کی اونجا بود دلشو گرفته بود    

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️