هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Homayoun-Shajarian چیزی که فکر و اندیشه پشتش نباشه احتمال شکستش خیلی بالاست ولی چاره جز تحمل نداریم
-
@AMIR-MJ
بله متاسفانه
اولین باری که پیام داده بودم بهت همینجا داشتی عکس پسرداییتون بود فکر کنم میگفتی مادرتون نشون داشتن میدادن بهت
گفتی چیزی نداشتی روشن کنی بری لب پنجرهنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Homayoun-Shajarian آهان آره وایییییییی یعنی اگه یه سیگار یا یه خودکار حتی دستم بود و دوربین ازم فیلم میگرفت خیلی گاد میشد.
فکر کنم شکلات تو جیبم بود -
@Homayoun-Shajarian آهان آره وایییییییی یعنی اگه یه سیگار یا یه خودکار حتی دستم بود و دوربین ازم فیلم میگرفت خیلی گاد میشد.
@Homayoun-Shajarian آهان آره وایییییییی یعنی اگه یه سیگار یا یه خودکار حتی دستم بود و دوربین ازم فیلم میگرفت خیلی گاد میشد.
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian مراحمی
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian ؟
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian پس مستر ارغوان
-
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian رنگین کمان
-
@Soniaaa
یه بار اطلاعات اکانت قبلی رو بزنی کافیه دیگه
هربار نمی خواد
دقیقا چیکار کردی که این رو آورد؟اون مرحله زدن اطلاعات اکانت قبلی برای وصل شدن اکانت آلاخونه به آلاء هست یکبار با هر وسیله ای بزنی کافیه
-
@Soniaaa
هربار نمی خواد
دقیقا چیکار کردی که این رو آورد؟اون مرحله زدن اطلاعات اکانت قبلی برای وصل شدن اکانت آلاخونه به آلاء هست یکبار با هر وسیله ای بزنی کافیه
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an منم وقتی اومدم اینو گف با اینکه تو اکانتم وارد شده بود
-
Gharibe Gomnam
ریحانه ببین من الان با لپتاپ اومدم تو این صفحه
اما وقتی رمز جدید و جیمیل میزنم اینو میاره
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Gharibe Gomnam
ریحانه ببین من الان با لپتاپ اومدم تو این صفحه
اما وقتی رمز جدید و جیمیل میزنم اینو میاره
خب ببین ادامه حرفم چی گفتم؟
گفتم اگر نیومد روی Sign in with google بزن اونوقت وارد میشی -
@M-an
سلام خانم مدیر
وقتتون بخیر باشه
ببخشید امکانش نیست اکانت من Farzam بشه؟
یه بنده خدایی بوده سال 94 عضو شده و کلا دو تا پیام گذاشته و رفته
لطفا اگه میتونید این امکان رو به من بدین ممنون -
@M-an منم وقتی اومدم اینو گف با اینکه تو اکانتم وارد شده بود
Michael Vey
از کجا اومدین؟
با اپ؟
با مرورگر؟ چه لینکی؟ -
@M-an
سلام خانم مدیر
وقتتون بخیر باشه
ببخشید امکانش نیست اکانت من Farzam بشه؟
یه بنده خدایی بوده سال 94 عضو شده و کلا دو تا پیام گذاشته و رفته
لطفا اگه میتونید این امکان رو به من بدین ممنوننوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Walter-White
چیشده
شما اقا فرزام هستین؟ -
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an شبیه فروش شماره تلفن رند
-
@M-an شبیه فروش شماره تلفن رند
Michael Vey
هرکی هم ۶ماه لاگین نکنه ایدیش رو میفروشیم -
Michael Vey
از کجا اومدین؟
با اپ؟
با مرورگر؟ چه لینکی؟نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an من امروز صب از اکانتم رفتم بیرون بعد وارد سایت شدم قسمت الاخونه رو زدم شماره رو هم برا مامانمو زدم چون گوشی خودم دم دست نیس ک کدشو بنویسم.. هچی دیگ اینکارارو ک کردم ی اکانت عجیب غریب درس کرد زدم رو اون چیزه ک میگف اکانت داشتی یا ن و جیمیل و رمزمو زدم و وارد اکانتم شد ولییی ارور این کاربری وجود ندارد داد. منم رفتم تو پروفایلمو دیگ درست شد
-
@Soniaaa
هربار نمی خواد
نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
هربار نمی خواد
خانم مدیر حقیقتش واسه منم این مشکل پیش اومد
حتی اولین بار که میخواستم وارد آلاخونه بشم همون ابان ماه نمیومد اما وقتی با گوگل اومدم تونستم وارد بشم
این بارم وقتی اونجا زدم نیومد
البته ماه پیش یه بار با کروم توسط خود سایت اومدم ولی وقتی میخوام با اینترنت یا مرورگر دیگه ای بیام کلا ارور میده و قبول نمیکنه با سایت بیام و مجبورم با گوگل بیام -
@Walter-White
چیشده
شما اقا فرزام هستین؟نوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۱، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam رع
نبودی ببینی چ اسمایی گذاش