هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دلم نوشتن تودلی میخواد
مثل قدیما
بدون توجه به هیچی :)
دلم میخواد بازم بشینم کل وقتامو اینجا بگذرونم :) -
@رز-سرخ
خداروشکر
درگیر امتحانا هستیم -
@رز-سرخ
شما هم همینطور -
@رز-سرخ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا خوبین؟!
درود
شما خوبین؟
ببخشید شما اسم کاربریتون رو تغیر دادین قبلیش چی بوده ؟ -
اهورا ممنون
امیدوارم که حالتون خوب باشه
دختر بهارخوبییی؟
خداروشکر الان حالم خوبه از نظر جسمی
از نظر روحی هم که خب مثل بقیه ایرانیا تو این روزا :)اهورا ممنون بد نیستم
شکر داره بنظرم:)
آره شرایط بدیه بخصوص هم که امروز نشستم فکر کردم علت این چند روز درس نخوندم از این ماجرا هاست
چهارشنبه بود فکر کنم اتفاق وحشتناکی افتاد حداقل از نظر من خیلی ترسیدم از اون روز به بعد یه کلمه هم نتونستم درس بخونم:) -
من یه لیستی دارم از تولد ها
تولد همه رو که تونستم تا یه زمانی نوشتم (خیلی وقته اضافه نکردم) چه اونایی که در حد چند بار بوده صحبتمون چه اونایی که دوست صمیمیمن چه اونایی که رفتن رو نوشتم
هر ماه اولش نگاه میکنم که فلان روز رو به فلان نفر تبریک میگم بعد تا آخر ماه بعد یادم میره با اینکه جلو چشامه بعد ماه دیگه و همین ماجرا -
خودغیرواقعی
میزاری خود واقعی؟@Soniaaa نه اسم واقعیمو
-
اهورا ممنون بد نیستم
آره شرایط بدیه بخصوص هم که امروز نشستم فکر کردم علت این چند روز درس نخوندم از این ماجرا هاست
چهارشنبه بود فکر کنم اتفاق وحشتناکی افتاد حداقل از نظر من خیلی ترسیدم از اون روز به بعد یه کلمه هم نتونستم درس بخونم:)@رز-سرخ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهورا ممنون بد نیستم
چهارشنبه بود فکر کنم اتفاق وحشتناکی افتاد حداقل از نظر من خیلی ترسیدم از اون روز به بعد یه کلمه هم نتونستم درس بخونم:)امیدوارم خوب باشی
هوم
امیدوارم که هرچه زودتر خنده بیاد رو لب هممون
جز اینا دیگه چه خبر؟ -
اهورا ممنون بد نیستم
چهارشنبه بود فکر کنم اتفاق وحشتناکی افتاد حداقل از نظر من خیلی ترسیدم از اون روز به بعد یه کلمه هم نتونستم درس بخونم:)امیدوارم خوب باشی
هوم
امیدوارم که هرچه زودتر خنده بیاد رو لب هممون
جز اینا دیگه چه خبر؟