هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 از روش ها روال کردن شما خوشم اومد،ایول
@0yasin-sh0 سلامت باشید
-
@Señorita
روال میشه
روال میشیمهشید حسن زاده 0
روال میشیم -
@رز-سرخ وعلیکم
-
دوستان من یک هفته ای هست به اهداف مطالعاتی ایم نمیرسم ! خب خودم دلیلشو میدونم
اصلا آدمی نیستم که درگیر این چیزا بشم و بخاطر این جریانات که ذهنم درگیر نشه نه فیلتر شکنی نه شبکه اجتماعی همه رو پاک کردم و ندارم ، ولی هر چی هم خودمو بزنم به بی خبری میرم مدرسه میرم بیرون داخل مغازه تلویزیون :)) کلا ذهنمو درگیر میکنه ، یه تست میزنم و یه صفحه میخونم و یهو به ذهنم میاد اصلا آخرش میخواد چی بشه چرا اینجوری ایه؟ و...
کلا من هیچ وقت به اینجور اخبارا هیچ اهمیتی نمیدم ولی تقریبا از شاهچراغ به بعد یکم توجهم جلب شد و درگیرش شدم ، کلا من همیشه نسبت به اینجور چیزا بی تفاوتم ( حالا انگار الان نیستم ! ) اما خب ذهنمو درگیر میکنه... با خودم همش میگم اوضاع خوبه و همه چی عالیه و مثل همیشه سعی میکنم برنامه ریزی کنم و درس بخونم ولی حال جامعه حال خیابون حال کشور حال شهر و مجموع انرژی هایی که حس میکنم چیز دیگه ای بهم میگه حس میکنم اون آرامش و حس خوب آدما کمتر شده و من نمیدونم چی بگم ! -
@رز-سرخ وعلیکم
مهشید حسن زاده 0 خوبی؟
پ.ن:مثلا حرف نمیزنیم پی وی
-
ولی توی دروغگو رو بدجور نفرین میکنم:>
-
ولی اینکه انقد پررو و گستاخی بده...
-
و در مورد حس و حال و اعتقاد آدما یه عالمه علامت سوال این روزا اومده تو ذهنم
اگه یه فرد کشته بشه و انسانه و یه بسیجی کشته میشه یه انسانه تنها فرقشون داخل یسری ارزش هاست چطور از زجر کشیدن و کشته شدن همیدیگه میشه خوشحال بود ؟ چطور میشه کشورایی آدمایی از این حال بد خوشحال بشن ؟- میدونی من همیشه سعی میکنم بر اساس چیزایی که میبینم نظر بدم ، از اونجا که این ماجرا ها نه ربطی دارن به اقتصاد و اینا و فقط داخل جمله آزادی و اطراف نوع لباس و اینا داره خلاصه میشه پس این چه بازی مسخره ایه؟ به چه قیمت و چه نتیجه ای
این روزا من فقط یه گوشه نشستم و هرزگاهی میبینم همه یه پا جامعه شناس شدن و نظر میدن از راننده تاکسی بگیر تا بالا و اصلا یه دقیقه میای استراحت کنی همش این اخبار منفی همش این حرفای تکراری ، من خسته شدم نمیدونم شماها چی اما هر جا میرم حرف ها تکراری و... [ با خودم فکر میکنم اینایی که تو این شرایط با فیلتر شکن در عمق اخبار و حرف هان چی میکشن! ] و منی که بی خبر از دنیا درگیر شدم نشونه خوبی نمیده ، دیگه اصلا دنیا اون دنیای قدیم نیست چی بگم...
- میدونی من همیشه سعی میکنم بر اساس چیزایی که میبینم نظر بدم ، از اونجا که این ماجرا ها نه ربطی دارن به اقتصاد و اینا و فقط داخل جمله آزادی و اطراف نوع لباس و اینا داره خلاصه میشه پس این چه بازی مسخره ایه؟ به چه قیمت و چه نتیجه ای
-
ولش..
-
و در مورد حس و حال و اعتقاد آدما یه عالمه علامت سوال این روزا اومده تو ذهنم
اگه یه فرد کشته بشه و انسانه و یه بسیجی کشته میشه یه انسانه تنها فرقشون داخل یسری ارزش هاست چطور از زجر کشیدن و کشته شدن همیدیگه میشه خوشحال بود ؟ چطور میشه کشورایی آدمایی از این حال بد خوشحال بشن ؟- میدونی من همیشه سعی میکنم بر اساس چیزایی که میبینم نظر بدم ، از اونجا که این ماجرا ها نه ربطی دارن به اقتصاد و اینا و فقط داخل جمله آزادی و اطراف نوع لباس و اینا داره خلاصه میشه پس این چه بازی مسخره ایه؟ به چه قیمت و چه نتیجه ای
این روزا من فقط یه گوشه نشستم و هرزگاهی میبینم همه یه پا جامعه شناس شدن و نظر میدن از راننده تاکسی بگیر تا بالا و اصلا یه دقیقه میای استراحت کنی همش این اخبار منفی همش این حرفای تکراری ، من خسته شدم نمیدونم شماها چی اما هر جا میرم حرف ها تکراری و... [ با خودم فکر میکنم اینایی که تو این شرایط با فیلتر شکن در عمق اخبار و حرف هان چی میکشن! ] و منی که بی خبر از دنیا درگیر شدم نشونه خوبی نمیده ، دیگه اصلا دنیا اون دنیای قدیم نیست چی بگم...
@محمد-مهدی-کاووسی ناظم این مسائلو ممنوع کردن میگن هرکی این حرفارو بزنه اخراج میشه
تو هم ب نظرم ادامه نده.. این مسائل ب اندازه 80 میلیون دیدگاه مختلف داره.. تو میگی من میگم اون میگه تهشم هیچی.. پس... هچی دیگ ولش - میدونی من همیشه سعی میکنم بر اساس چیزایی که میبینم نظر بدم ، از اونجا که این ماجرا ها نه ربطی دارن به اقتصاد و اینا و فقط داخل جمله آزادی و اطراف نوع لباس و اینا داره خلاصه میشه پس این چه بازی مسخره ایه؟ به چه قیمت و چه نتیجه ای
-
-
@محمد-مهدی-کاووسی ناظم این مسائلو ممنوع کردن میگن هرکی این حرفارو بزنه اخراج میشه
تو هم ب نظرم ادامه نده.. این مسائل ب اندازه 80 میلیون دیدگاه مختلف داره.. تو میگی من میگم اون میگه تهشم هیچی.. پس... هچی دیگ ولشMichael Vey من منظورم اینه من اصلا تمایلی ندارم درگیر شم اما کلا انرژی جامعه نمیذاره بی تفاوت باشی و راه ها شما میخواستم بدونم
-
ای بینااااامو- اهم اهم.. بی نام و نشان
-
از من این کارا بعید بود امروز خیلی گوشی دستم بود و نباید مثل سال اول شه مامانم خیلی بهم امید داره دوس ندارم باز ناامیدش کنم تا ب خودم بیام دوتا کنکورو دادم تموم شده رفته و گند زدم باز پس این مسخره بازیا چیه وقت که داری مدرسه هم نداری پس چ مرگته دختر؟ خودت میدونی فقط قراره این چن ماه سختی بکشی پس لوس بازی در نیار این مث ازمون نمونه نیس با یکم خواندن جمع بشه بدبخ میشی باز، امسال هرجا هم بیاد باید بری، رشته ی چرته زوری ک فقط واس کم کاری هات باید بری ولی خواسته هام اینا نیس وگرنه همون امسال ی همچین رشته ای میرفتم
پس مث بچه ادم گوشیتو ول کن کاراتو بکن انقد هم بهونه های مسخره واس خودت نیار ک نمیشه و هزارتا کوفت دیگه!
جمع کن خودتو بابا حالمو بهم زدی -
Michael Vey من منظورم اینه من اصلا تمایلی ندارم درگیر شم اما کلا انرژی جامعه نمیذاره بی تفاوت باشی و راه ها شما میخواستم بدونم
@محمد-مهدی-کاووسی فق میتونم بگم من هیچوقت همچین حالی نسبت ب اعتراضات نداشتم.. اما از بعد ژینا.. دلم و سرم پر شده از غم
-
از من این کارا بعید بود امروز خیلی گوشی دستم بود و نباید مثل سال اول شه مامانم خیلی بهم امید داره دوس ندارم باز ناامیدش کنم تا ب خودم بیام دوتا کنکورو دادم تموم شده رفته و گند زدم باز پس این مسخره بازیا چیه وقت که داری مدرسه هم نداری پس چ مرگته دختر؟ خودت میدونی فقط قراره این چن ماه سختی بکشی پس لوس بازی در نیار این مث ازمون نمونه نیس با یکم خواندن جمع بشه بدبخ میشی باز، امسال هرجا هم بیاد باید بری، رشته ی چرته زوری ک فقط واس کم کاری هات باید بری ولی خواسته هام اینا نیس وگرنه همون امسال ی همچین رشته ای میرفتم
پس مث بچه ادم گوشیتو ول کن کاراتو بکن انقد هم بهونه های مسخره واس خودت نیار ک نمیشه و هزارتا کوفت دیگه!
جمع کن خودتو بابا حالمو بهم زدی@Catherine چق منی
-
تو هم ب نظرم ادامه نده.. این مسائل ب اندازه 80 میلیون دیدگاه مختلف داره.. تو میگی من میگم اون میگه تهشم هیچی.. پس... هچی دیگ ولشMichael Vey و اینکه من همون اوایل که همه چی خوب بود یسری فیلم ها هی میومد بیرون من بخاطر اینکه تمرکزم بهم نخوره واتساپ و همه چی پاک کردم
و الانم که فیلتره ، برای عدم درگیری اصلا دنبال اینو نگرفتم فیلتر شکن بریزم ، و کلا از وقتی وضع فیلترینگ اینجوری شده فقط داخل شاد فعالیت داشتم
عالی... یا مثلاً در مورد حادثه شیراز من آخرین نفری بودم که خبردار شدم ، اومدم خونه استراحتی در کنم و کارامو کنم از جلو تلویزیون این خبر عجیبو دیدم و خب سعی کردم زیاد درگیرش نشم. من تلاشم رو برای درگیر نشدن انجام دادم اما... چی بگم :)))