شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
@Alba
واییییییییی اینو زیاد تجربه کردم -
-
جوانی عاشق دختری شد ومیخواست با او ازدواج کند .روزی دختر را به همراه دو دختر دیگر به منزل دعوت کرد و به مادر گفت میخواهم حدس بزنی که عشق من کدامیک است
بعد از رفتن آنها از مادر پرسید: توانستی دختر مورد علاقه مرا از این سه تا تشخیص بدهی .مادر گفت: بله
ومشخصات دختر را بیان کرد.پسر با تعجب پرسید: مادرم از کجا فهمیدی که این دختر مورد علاقه
من است؟
مادر جواب داد: نمیدونم چرا ازش بدم اومد!!
-
دیشب داداشم تو خواب هذیون می گفت و جیغ می کشید …
زودی رفتم اتاقش،
می بینم بابام بالا سرشه!
میگم خوب بیدارش کن!
میگه بذار کابوسشو ببینه،
اینهمه پول میده فیلم ترسناک می گیره
بزار سه بعدیشم ببینه
@Catherine جالب بود
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
فعلا دیگه بحث از خونه و ماشین و طلا خریدن تو خواستگاری گذشته
از این به بعد میان خواستگاری باید بپرسی ببخشید آقا داماد چند وعده غذا میتونه به دختر ما بده؟
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
دخترا:
مامان این لباسم خوبه؟
-آره خیلی قشنگه
-دروغ نگو قشنگ نیست
آبجی این لباسم چطوره؟
-خیلی خوشکله.
-تورو خدا؟ اصلا بهم نمیاد...
پسرا:
داداش این تیپم چطوره؟
-چیه این پوشیدی؟ ناموسن خیلی مزخرفه!!
-حرف نزن! توچه میفهمى اصلا تیپ چیه؟ همینو میپوشم -
-
-
بچه که بودیم هی بهمون میگفتن مهربون باش همه رو دووووس داشته باااش حالا بزرگ شدیم میگن چرا مهربونی ؟ خاک تو سر هالوت کنن بدبخت زرنگ باااش گرفتن اینا ما رو ؟
-
کاربردهای مختلف مردن در فرهنگ ما
برو بمیر : برو گمشو
بمیرم برایت : خیلی دلم برایت می سوزد
می میرم برایت : عاشقتم
می مردی ؟ : چرا کار را انجام ندادی ؟
مردی ؟ : چرا جواب نمی دهی ؟کاربردهای مختلف مردن در فرهنگ ما
برو بمیر : برو گمشو
بمیرم برایت : خیلی دلم برایت می سوزد
می میرم برایت : عاشقتم
می مردی ؟ : چرا کار را انجام ندادی ؟
مردی ؟ : چرا جواب نمی دهی ؟ -
تلویزیون داره آتش سوزی جنگلهای استرالیا رو نشون میده ، خواهر زاده م اومده میگه :
حیف شد دماغتو عمل کردی وگرنه الان خرطومت رو آب میکردی میرفتی آتیش رو خاموش میکردی !!!