هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@محمد-مهدی-کاووسی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 من نمیدونم چرا هر رشته تجربی میخواد رشته خودش ببره بالا بقیه رشته ها میکوبه؟ قرار نیست همه به پزشکی علاقه داشته باشن ، من از خون بدم میومد ، رنگ قرمز میبینم استرس میگیرم نمیتونم دقیق کار کنم بعد میرفتم پزشکی ؟
من نمیگم رشته تجربی بهتره اصن اسم رشته تجربی رو نیووردم
متاسفانه متاسفانه به خاطر هدایت تحصیلی اشتباه
بیشتر
بیشتر
دانش آموزان رشته ریاضی پایه علمی ضعیفی دارن و این فضای رقابت رو برای کسایی که درسشون خوبه تو این رشته بهتر کردهبه نظر من دلیل نمیشه پایه علمی شون ضعیف باشه
خیلیا هم به زور خانواده میان تجربی
بخاطر علاقه والدینش به پزشکی میاد تجربی و علاقه نداره شخص
پس واس تجربی هم میتونیم بگیم؟@Alba
پایه علمی ضعیف فک نکنم کلمه مناسب بوده باشه
چون میخواستم یه کلمه رو به کار ببرم دیدم سوء تفاهم میشهولی امسال دیقا کسایی که به زور خانواده اومده بودن رشته تجربی تو مدرسه ما همشون رشتشون رو عوض کردن بله منکر این نمیشیم که تو تجربی نیست ولی وقتی خود پدر و مادر باور میکنن این موضوع دانش آموزا بیشترشون به سمت ریاضی سوق داده میشن
-
@محمد-مهدی-کاووسی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 من نمیدونم چرا هر رشته تجربی میخواد رشته خودش ببره بالا بقیه رشته ها میکوبه؟ قرار نیست همه به پزشکی علاقه داشته باشن ، من از خون بدم میومد ، رنگ قرمز میبینم استرس میگیرم نمیتونم دقیق کار کنم بعد میرفتم پزشکی ؟
من نمیگم رشته تجربی بهتره اصن اسم رشته تجربی رو نیووردم
متاسفانه متاسفانه به خاطر هدایت تحصیلی اشتباه
بیشتر
بیشتر
دانش آموزان رشته ریاضی پایه علمی ضعیفی دارن و این فضای رقابت رو برای کسایی که درسشون خوبه تو این رشته بهتر کرده@0Farzam0 در مورد پایه علمی صحبت میکنی یه سوالی ازت دارم اصلا تو اطلاع داری از نظر معدل رشته ای که بیشترین معدل نهایی رو داخل سال دوازدهم آورده چه رشته ایه؟ ریاضی.. خب تعداد کمتر بی تاثیر نیست و داخل تجربی بخاطر جمعیت میانگین پایین تر شده
-
@Alba
اره ولی خانواده میگه درست خوبه حیفه برو تجربی اکثرا اینطوری زور میکنن نه اینکه میبینن کلا نمیتونه بزور بفرستن اونا درصد کمیو تشکیل میدن
البته این ی روندددد غلطیه که متاسفانه هس@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
اره ولی خانواده میگه درست خوبه حیفه برو تجربی اکثرا اینطوری زور میکنن نه اینکه میبینن کلا نمیتونه بزور بفرستن اونا درصد کمیو تشکیل میدن
البته این ی روندددد غلطیه که متاسفانه هسمن واقعا کسایی رو دیده بودم که حتی درس شون خوب نبود
اصلا علاقه شون یه دنیای دیگه بود
یکی ممکنه بگه مامایی میخوام پزشکی نمیخوام
اینا کلا یه زمینه دیگه بودن
واقعا والدین ایرانی نباید آرزوها و اهداف خودشون رو به بچه هاشون زور کنن -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
تا 4 ماه بعد نتایج درگیر این سوال بودم جدیدا دگ تازه مغزم رها شده
انقدددددر ادم میشکنه یعنیمنم خیلی درگیرش بودم
فقط خودمو اذیت میکنم با درگیری...@Alba
یکی از دوستام سال 5 امشه پارسال3 هزار اورد امسال 6 هزار لعنتی این دگ معلومه خونده ولی همه چی خوندنه نیس واقعا
خیلی بده خیلی خیلی
بعد اینایی که قبول میشن یسریا بعدا انصراف میدن چون علاقه ندارن ازین طرف ی عده پشت میمونن برا چیزی که اونا قبول شدن
هداااااایت کاااااملا غلط اموزشی رو مشاهده میکنیم -
@0Farzam0 تا اونجا که من اطلاع دارم داخل شهر من تنها رشته ای که رتبه تک رقمی میدیم رشته ریاضیه و صد البته اینکه درس ها رشته ریاضی محاسباتی تره قابل انکار نیست و حفظیات کمتر محاسبه بیشتر = سخت تر بودن از نظر نیاز به استعداد و هوش ریاضی که خیلیا از این فرار میکنن
-
نهم اومدن برگه همین هدایت تحصیلی رو بهمون دادن
بردمش خونه
موقع پر کردن بابام گفت: اولویت اول تجربی.رشته دیگهای خو نمیخوای؟
گفتم هم ریاضی.گفت بابا اینا اینده ندارن دومی رو چی بزنم گفتم هم ریاضی گفت باشه انتخاب با خودته
️انسانی هم سوم شد
-
بردمش خونه
گفتم هم ریاضی.گفت بابا اینا اینده ندارن دومی رو چی بزنم گفتم هم ریاضی گفت باشه انتخاب با خودته
️انسانی هم سوم شد
amir ahmadi
برا منو مدرسه پر کرده بودد -
@محمد-مهدی-کاووسی
من کاری ندارم ریاضی چه شکلیه
تجربی چه شکلیه
ولی ریاضی قبول شدن توش آسون تر از تجربیه
حالا شما میخوای قبول نکن
فک کن سخته و الکی به خودت استرس بده که واقعا برات سخت شه
موفق باشی@0Farzam0 من نمیگم رقابتش سخت تره
انکار نمیکنم
آخه داری توهین میکنی
پایین که گفتی هر کی درس نمیخونه بره ریاضی /:
بعد گفتی سطح علمی پایین تره
و دیگه کم مونده بگی دانشگاه شریف اصلا زده دانشجو ما بشید بهتون حقوق هم میدیم و میخوان آزمون کنکور واسه ریاضی رو بردارن -
@Alba
یکی از دوستام سال 5 امشه پارسال3 هزار اورد امسال 6 هزار لعنتی این دگ معلومه خونده ولی همه چی خوندنه نیس واقعا
خیلی بده خیلی خیلی
بعد اینایی که قبول میشن یسریا بعدا انصراف میدن چون علاقه ندارن ازین طرف ی عده پشت میمونن برا چیزی که اونا قبول شدن
هداااااایت کاااااملا غلط اموزشی رو مشاهده میکنیم@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
خیلی بده خیلی خیلی
هداااااایت کاااااملا غلط اموزشی رو مشاهده میکنیماره
حتی طرف کامل بخونه بعد می بینه اصلا خوشحال نیست -
amir ahmadi
برا منو مدرسه پر کرده بودد@Soniaaa
️
-
@0Farzam0 من نمیگم رقابتش سخت تره
انکار نمیکنم
آخه داری توهین میکنی
پایین که گفتی هر کی درس نمیخونه بره ریاضی /:
بعد گفتی سطح علمی پایین تره
و دیگه کم مونده بگی دانشگاه شریف اصلا زده دانشجو ما بشید بهتون حقوق هم میدیم و میخوان آزمون کنکور واسه ریاضی رو بردارن@محمد-مهدی-کاووسی
برو ببین
چون میدونستم اون کلمه بیشتر رو اسکیپ میکنه مغرت دوبار بلد کردم میتونی برگردی بری ببینیبعله کسی که تو ریاضی بالای 1000 میشه
یا درس اصن نخونده
یا اینکه یه مشکلی براش پیش اومده که نتونسته زیر 1000 بشه
رقابت تو ریاضی زیر 1000عهاتفاق دانشگاه های ریاضی در تهران ارزش بالایی دارن و از دانشگاه تهران تو رنک جهانی بالاترن
برای همینه که به فرودگاه معروفن دیگه الکی که یه جا فرودگاه نمیشه -
بردمش خونه
️انسانی هم سوم شد
amir ahmadi یادمه یه دوستی داشتم
میگفت اگه تیزهوشان قبول شم میرم تجربی
اگه نمونه قبول شم میریم ریاضی
اگه نمونه فرهنگ قبول شم میرم انسانی
حالا انصافا دیگه به فنی حرفه ای فکر نمیکرد خداروشکر
اما آخرش هم تیزهوشان قبول شد هم نمونه فرهنگ انسانیو بین اینا موند ( آخرش نفهمیدم چکار کرد...)
-
مثل این میمونه بگن رقابت تو رشته والیبال
و اسکی مثلا یکیه
خب مشخصه نیس
درسته اسکی سخته چ بسا سختتر از والیبال ولی تعداد تیما و طرفدارا و المپیکا و سطح تیمای والیبال کجا و مثلا اسکی کجا ( مثال بودا حالا نیاد امار بدید اسکی فلانه ) -
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به نظرم چون کنکور ریاضی ندادم و رشته ریاضی نبودم
اصلا نمیشه نظر قطعی دادولی وقتی کسی که زیر دستش 500 تا دانش آموز ریاضی بودن و استاد قلم چی هستش
به نظرم میشه حرفش رو ملاک قرار داد -
@محمد-مهدی-کاووسی
برو ببین
چون میدونستم اون کلمه بیشتر رو اسکیپ میکنه مغرت دوبار بلد کردم میتونی برگردی بری ببینیبعله کسی که تو ریاضی بالای 1000 میشه
یا درس اصن نخونده
یا اینکه یه مشکلی براش پیش اومده که نتونسته زیر 1000 بشه
رقابت تو ریاضی زیر 1000عهاتفاق دانشگاه های ریاضی در تهران ارزش بالایی دارن و از دانشگاه تهران تو رنک جهانی بالاترن
برای همینه که به فرودگاه معروفن دیگه الکی که یه جا فرودگاه نمیشه