هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اونایی که ترمیم معدل ثبت نام کردن بی زحمت تاپیکمو جواب بدن من فردا میخوام برم دیگ تمومش کنم🥲🤌
-
اونایی که ترمیم معدل ثبت نام کردن بی زحمت تاپیکمو جواب بدن من فردا میخوام برم دیگ تمومش کنم🥲🤌
@Masoumeh-sh
من ثبت نام کردم ولی نمیدونم چی لازم داره بابام رفته بود
️
-
قانع کردن شما مث قانع کردن این ملت میمونه که آریان حیدری مشکل داره تدریسش
ولی هیچکس زیر بارش نمیره
بابا حیدر
و ما میشیم عنودان بد گهر@0Farzam0
و منی که قانع شدم -
@Soniaaa مثل این میمونه اگه شرایط برعکس بود من بیام بگم موفق باشی اما اصلا کاری نداره قبول شدن و بدون خوندن رتبه نزدیک هزار میاری اصلا کاری نداره ( در واقع موفقیت رو فقط در رشته خودتون دارید میبینید و اصلا رشته ریاضی براتون شده یه رشته واسه کوبیدن :| )
-
@Soniaaa مثل این میمونه اگه شرایط برعکس بود من بیام بگم موفق باشی اما اصلا کاری نداره قبول شدن و بدون خوندن رتبه نزدیک هزار میاری اصلا کاری نداره ( در واقع موفقیت رو فقط در رشته خودتون دارید میبینید و اصلا رشته ریاضی براتون شده یه رشته واسه کوبیدن :| )
-
@محمد-مهدی-کاووسی
ولی من رشته ریاضیو دوس دارم
خیلیم دوس دارم
بابامم رشتش ریاضی بوده و مهندسه نکوبیدمش️
-
@Soniaaa من فقط میخوام بدونم مدرک دیپلم باید ببرم یا کارنامه یا چی
وگرنه بقیشو میدونم چی میخواد -
هوووووومم
-
حالا خوبه فردا برم برا ثبت نام
شهیدم بشم -
حالا خوبه فردا برم برا ثبت نام
شهیدم بشم -
@0Farzam0 یه خدا نکنه ای چیزی
-
@0Farzam0 یه خدا نکنه ای چیزی
-
@Masoumeh-sh
ببخشید ببخشید
اخه نمیدونستم شما مذهبی هستین یا نه
چون اگه مذهبی باشین بگم خدانکنه شهید بشین عملا بتون توهین کردم@0Farzam0 نمیدونم مذهبی و تو چی میدونید ولی خب من هم خدارو میشناسم هم پیرو دینشم ولی خب طرفدار مردمم و این چیزی که میخوان
ولی خب قطعا دلمم نمیخواد بمیرم -
@0Farzam0 نمیدونم مذهبی و تو چی میدونید ولی خب من هم خدارو میشناسم هم پیرو دینشم ولی خب طرفدار مردمم و این چیزی که میخوان
ولی خب قطعا دلمم نمیخواد بمیرم -
دوستان ی سوال
ترمیم معدل خرداد هم میشه یا حتما باید دی باشه؟قانون جدید ک وضع نکردن؟ همش هم باید ت ی نوبت باشه؟
حس رفتن ب اموزش پرورش نیس
️
@Catherine در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوستان ی سوال
ترمیم معدل خرداد هم میشه یا حتما باید دی باشه؟قانون جدید ک وضع نکردن؟ همش هم باید ت ی نوبت باشه؟
️
ایها الناس یکی توجه میکنه
-
دوستان ی سوال
️
@Catherine من اموزش پرورشم رفتم گفتن ما نمیدونیم میترسیم یه چی قطعی به شما بگیم اشتباه در بیاد
ولی خب تو حتما برو هرجا یه چی میگن -
@Catherine من اموزش پرورشم رفتم گفتن ما نمیدونیم میترسیم یه چی قطعی به شما بگیم اشتباه در بیاد
ولی خب تو حتما برو هرجا یه چی میگن -
@Masoumeh-sh
همین درسته
پس خدانکنه دور از شما
گفتم الان یه چیزی میگم
کارشناسان مذهبی آلاخونه با اطلاعات به روز میان با من بحث کنن@0Farzam0 نه ما به عقیده های هم احترام میزاریم