هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
دنبال تاریخ بگردید توو دست و پای شکسته رفیقای ما...
-
@Catherine
کجایی میام ببینی منو غصه نخور -
این پست پاک شده!
-Dr_Ugger-
آهان مرسی -
اگه ی نفر پیدا شد الان سوال منو جواب بده🥲
-
ایلین حیدرزهی خوبی؟
@رز-سرخ چقدر چقدر دلم برات تنگ شده هیچ وقت این همه وقت نبود که ازت بی خبر باشم روزی هزار بار درس کنکور فحش میدم 🥲
نمیدونم چون نمیتونم بگم خوب هم نمیتونم بگم خیلی بدم
تو چطوری خوبی
چه قشنگ اسمت -
همه میگن ایران دو هیچ میبازه
ولی
من میگم حداقل چارتا می خوریمMohsenTaheri
ایران پرچمش بالاستبرادر نگو اینجوری
-
@رز-سرخ چقدر چقدر دلم برات تنگ شده هیچ وقت این همه وقت نبود که ازت بی خبر باشم روزی هزار بار درس کنکور فحش میدم 🥲
نمیدونم چون نمیتونم بگم خوب هم نمیتونم بگم خیلی بدم
تو چطوری خوبی
چه قشنگ اسمتایلین حیدرزهی منم همینطور
خیلی وقته نیستیم
نه من نه تو
میخونی دیگه؟!
چرا؟
به قول خودت نه خوب نه بد:)
دیروز مشاورم پریروز یکی از معلم هام هر کدوم خووووب توپیدن بهم
معلمم که حالش خوب نبود حرصش رو در آورد مشاورمم که...
هووووففففف
پ.ن:مثلا پی وی رو ازم گرفتن
چه خبر؟ -
@Catherine
خواهش میکنم بازم دلت برام تنگ شد تعارف نکن زنگ بزن سوپ شیر میخرم میام باهم بخوریم -
پروکسی 3 تا لینک هم کلاسیم فرستاد برام وصل می شدند حالا چند روز گذشته الان اومدم استفاده کنم هر کار می کنم نمیشه
-
کسی نداره اینجا؟
-
@Catherine
خواهش میکنم بازم دلت برام تنگ شد تعارف نکن زنگ بزن سوپ شیر میخرم میام باهم بخوریم -
دلتنگی...
-
واقعا ممنون حالا که ثبت نام کردیم
میاید میگید میشه یه سری رو خرداد داد
یه سری و دی🤌
بابا اول تکلیفتونو با خودتون مشخص کنید
هعی هر دم عوض میکنن -
واقعا ممنون حالا که ثبت نام کردیم
میاید میگید میشه یه سری رو خرداد داد
یه سری و دی🤌
بابا اول تکلیفتونو با خودتون مشخص کنید
هعی هر دم عوض میکنن@Masoumeh-sh
شوخی میکنی؟!!!!! -
@Catherine
-
@Soniaaa نه همین امروز گف
-
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Masoumeh-sh
شوخی میکنی؟!!!!!امکان تقسیم دروس میان دو نوبت دی و خرداد در ترمیم نمره فراهم شد
زارعی، رییس مرکز سنجش آموزش و پرورش
🟢آزمون ترمیم همزمان در دی ماه همزمان با آزمون امتحانات پایه دوازدهم دانش آموزان پایه دوازدهم برگزار میشود؛ بخشنامه این امتحانات هم در حال آماده سازی است تا همه دانش آموزان و داوطلبانی که درخواست ترمیم معدل دارند و هم میخواهند سابقهای برای خود ایجاد کرده یا سابقه خود را بهبود ببخشند در این امتحانات شرکت کنند.
هزینههای برگزاری این آزمونها به صورت استانی تعیین میشود و به صورت متمرکز در پایتخت هیچ هزینهای برای سراسر کشور به عنوان هزینه ثابت و واحد در نظر گرفته نمیشود.
آنها در دو نوبت دی ماه سال جاری و خرداد ماه سال آینده و در دو نوبت فرصت ترمیم معدل دارد؛ میتوانند برنامه ریزی کنند اگر درسی را نمیتوانند در دی ماه در آزمون ترمیم معدل آن شرکت کنند در خرداد در آزمون شرکت کنند؛ برگزاری آزمون ترمیم معدل در دو نوبت دی و خرداد قطعی است اما برای هر درس تنها یک بار میتوانند در آزمون ترمیم شرکت کنند. آنها میتوانند به دلخواه در هر نوبت شرکت کنند.
🟢داوطلبان میتواند برنامه ریزی کرده و آزمون ترمیم بخشی از دروس شأن را در دی ماه انجام دهند و بخشی از آن را در زمان نزدیک کنکور شرکت کنند.
—
منبع:
مهر