هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یک آذر شد
همین قدر سریع میگذره انگار همین دیروز بود جوگیرانه گفتم اره من پشت میمونم تا آبان کل درسارو میبندم همه رو زخمی میکنم و کلی حرف مفت دیگه ک زدم
چشم بهم بزنی کنکور داری و کلی مطلب ک نرسیدی خوب دوره کنی یا حتی بازشون کنی ناراحتی ک از فرصتت چرا استفاده نکردی پشیمونی غمگینی خسته ای همه اینارو تجربه کردم و میگم خیلی دردناکه ک نتونی چیزی ک دوس داریو بیاری فقط داستان زخم زبون دیگران نیس نه ی چیز درونت آتیشت میزنه ک چرا نشد چرا کم کاری کرد خلاصه شرمنده خودتون نشید رفقا
️
#تودلی -
Michael Vey
کره ای و فر هم میشه@Ozan-hs کلا میدونی موهای من صافن حدودا. ولی لخت نیستم... مثلا دس میکشی توش همون جهتی ک دس کشیدی میرن در صورتی ک باید بریزن پایین دوباره
-
این دومین باره دارم تجربش میکنم
که تورو ببرن به خونه ابدیت
ومن نتونم بیام بدرقه
سارارویادته؟سارام همین بود...
کی میدونه
شاید دیدیش...شاید جمع شدین دورهم باز...
شاید...
#تودلی -
اره جون خودت چقدم رنگ چشمم ثابت موند هققق :***< -
یوهوووووووو
-
میشه درسارو تقسیم کرد
️
-
دینی فارسی فعلا پررررررر
🥲
-
تلقین میکردی خوبی رو به شاگردات
تلقین دادنت و پروندتو بستن...
بجای زنگ دیشب صب مراسمتوشنیدم...
سکوت امشبوچکارکنم...
#تودلی -
تلقین میکردی خوبی رو به شاگردات
تلقین دادنت و پروندتو بستن...
بجای زنگ دیشب صب مراسمتوشنیدم...
سکوت امشبوچکارکنم...
#تودلیمهشید حسن زاده 0 سلام خوبی
-
من انقدری که زخمخوردهی تواضع و فروتنیام، زخمیِ غرور و تکبرم نیستم! آنوقت شما با کدام منطقی به آدمهایی که خاک راهی را به جان خریدهاند و به تقلا به جایگاهی بلندتر رسیدهاند میگویید بازگردند به دامنه و وانمود کنند از قله هیچ چیز نمیدانند؟
تلاش کردهای و تاوان دادهای و به جایگاهی رسیدهای؟ سرت را بالا بگیر و به خودت افتخار کن. لازم نیست وانمود کنی آدم مهمی نیستی، برایش جنگیدهای و عمر صرف کردهای و نوش جانت.
در جامعهی امروز "تواضع بیش از حد" فقدان جایگاه و عزتنفس برداشت میشود و این برای آدمی که با تمام توانش برای موفقیتش جنگیده و پله پله تا موقعیتی رسیده، اصلا خوب نیست
طوفان
-
هرچی بیشتر ژنتیک میخونم بیشتر میفهمم مامان بابام هر چی ژن چرت داشتنو بهم دادن گگگگگگگ
-
اقا از این ایموجی خوشم اومد این اوج فشار خوردنه
-
سونیاا راستی دارم از فیلمایی ک کدشو فرستادی میبینم دستت درد نکنهه
فق تو گفتار دوم ژنتیک اکثر کداش ی حالت تارین که گوشی تشخیصش نمیده ی وق حال داشتی دوباره میفرتی گفتار دو رو؟
@Soniaaa -
سونیاا راستی دارم از فیلمایی ک کدشو فرستادی میبینم دستت درد نکنهه
فق تو گفتار دوم ژنتیک اکثر کداش ی حالت تارین که گوشی تشخیصش نمیده ی وق حال داشتی دوباره میفرتی گفتار دو رو؟
@SoniaaaMichael Vey
اره کتاب پیشم نیس میفرستم اگه بود