هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: باااو جام جهااانی چی اصن 
 ماااا اون موقع درگیر درسیم   8تیرماه کنکووور داریماااا 8تیرماه کنکووور داریماااا
 به این گروه مرگ فک کن    به قول یکی که میگه: جام جهانی همیشه هست ولی این کنکوره که دیگه نیست    اگرممم باشه ما نباید فکرشووو بکنیمم 
 همین امسااااله دگ تمووووم  Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: باااو جام جهااانی چی اصن 
 ماااا اون موقع درگیر درسیم   8تیرماه کنکووور داریماااا 8تیرماه کنکووور داریماااا
 به این گروه مرگ فک کن    به قول یکی که میگه: جام جهانی همیشه هست ولی این کنکوره که دیگه نیست    اگرممم باشه ما نباید فکرشووو بکنیمم 
 همین امسااااله دگ تمووووم  خدا به فریاد برسه  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  امروز کم گفتم امروز کم گفتم
 ولی قبول کنید پروفایل من از پروفایل همتون خوشگلترهاره با اون کته که پسره پوشیده 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خداااا مردمم از سر درد        مسکن بخور خب مسکن بخور خبنه میگرن و الرژی مسکن نمیشناسه 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یکی اینجا هست خیلی ساکته.چرا تو بحث شرکت نمیکنین  کیه؟ 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یکی اینجا هست خیلی ساکته.چرا تو بحث شرکت نمیکنین  کیه؟ @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یکی اینجا هست خیلی ساکته.چرا تو بحث شرکت نمیکنین  کیه؟    خودشه خودشه
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یکی اینجا هست خیلی ساکته.چرا تو بحث شرکت نمیکنین  کیه؟ @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: یکی اینجا هست خیلی ساکته.چرا تو بحث شرکت نمیکنین  کیه؟ هه خوتی دی  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:    بیکارین بیاین اکانت منو دنبال کنید اینو اخرش میخوام بفروشم بیکارین بیاین اکانت منو دنبال کنید اینو اخرش میخوام بفروشمبه مضایده بذار  
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خداااا مردمم از سر درد        مسکن بخور خب مسکن بخور خبنه میگرن و الرژی مسکن نمیشناسه Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خداااا مردمم از سر درد        مسکن بخور خب مسکن بخور خبنه میگرن و الرژی مسکن نمیشناسه اها خب پس دیگه حرفی ندارم  
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خداااا مردمم از سر درد        مسکن بخور خب مسکن بخور خبنه میگرن و الرژی مسکن نمیشناسه اها خب پس دیگه حرفی ندارم  mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خداااا مردمم از سر درد        مسکن بخور خب مسکن بخور خبنه میگرن و الرژی مسکن نمیشناسه اها خب پس دیگه حرفی ندارم  ارره دگ 
 امرووز جلوو دود اتیش بودم فکر اینجاشو نکردم   
- 
- 
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خداااا مردمم از سر درد        مسکن بخور خب مسکن بخور خبنه میگرن و الرژی مسکن نمیشناسه اها خب پس دیگه حرفی ندارم  ارره دگ 
 امرووز جلوو دود اتیش بودم فکر اینجاشو نکردم   Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خداااا مردمم از سر درد        مسکن بخور خب مسکن بخور خبنه میگرن و الرژی مسکن نمیشناسه اها خب پس دیگه حرفی ندارم  ارره دگ 
 امرووز جلوو دود اتیش بودم فکر اینجاشو نکردم   خسته نباشی دلاور  

|
 |

شعردانه
شعردانه