هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AMIR-MJ
درسته
چند تا رو میدیدم ، چیزی نمیفهمیدم(ریپلای نشده بودن) ولشون میکردم.... باید بیشتر میگشتم....
از این به بعد همین کارش میکنم
ممنونم -
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ozan-hs
اخه من زمینو حتی برا امتحان ترمم نخوندم.. ایناس ک بدهنشد نشد
قلبم درد گرفت
زمین رو پاس بداریدددد@Alba مدیرمون بدون اینکه معلممون بفهمه سوالارو بهمون داد
-
Michael Vey
حالا چرا شیراز
کدوم رشته میخواهیی@Ozan-hs داستان علاقه من ب شیراز خیلی خرکیه
یازدهم ک بودم نشستم زدم بهترین دانشگاه پزشکیای ایران
همینجوری نگا میکردم چشمم خورد ب عکس دانشگاه شیراز گفتم وححح چ خوشگله همینجا میرم:|
هچی اینجوری شد ک شیراز افتاد تو کله من و هی درمورد شهرش و دانشگاهش و اینا تحقیق کردم و شد معشوق من..
اگ بخوایم منطقی باشیم مثلا اصفهان بهتره چون میتونم دوستمو ببینم اونجا یا اینکه تبریزم خوبه چون خیلی هواش خوبه و خانواده یکی دیگ از دوستام اونجا زندگی میکنن میتونیم همو ببینیم ولی شیراز تمام قلبمو پر کرده در حدی ک ارزو میکنم ک اگ واقعا انق عقل داشته باشم ک کنکورو جوری بزنم ک احتمال قبولی تهرانم وجود داشته باشه، ی اتفاقی بیفته ک تهران قبول نشم. (بابام میگه کلا اولین اولویت تهران گگگ)پزشکی دوست
-
واسه امروز و این چند روزه قبول کردنش عجیبه اصن.تصورش..
:|چرا دارم میخندم
تو باید عصبی باشی لعنتی. -
@Ozan-hs داستان علاقه من ب شیراز خیلی خرکیه
همینجوری نگا میکردم چشمم خورد ب عکس دانشگاه شیراز گفتم وححح چ خوشگله همینجا میرم:|
هچی اینجوری شد ک شیراز افتاد تو کله من و هی درمورد شهرش و دانشگاهش و اینا تحقیق کردم و شد معشوق من..
اگ بخوایم منطقی باشیم مثلا اصفهان بهتره چون میتونم دوستمو ببینم اونجا یا اینکه تبریزم خوبه چون خیلی هواش خوبه و خانواده یکی دیگ از دوستام اونجا زندگی میکنن میتونیم همو ببینیم ولی شیراز تمام قلبمو پر کرده در حدی ک ارزو میکنم ک اگ واقعا انق عقل داشته باشم ک کنکورو جوری بزنم ک احتمال قبولی تهرانم وجود داشته باشه، ی اتفاقی بیفته ک تهران قبول نشم. (بابام میگه کلا اولین اولویت تهران گگگ)پزشکی دوست
Michael Vey یاد گیرنده های مخروطی چشم ک آقا موقاری میگفت خرکي آن افتادم
-
Michael Vey یاد گیرنده های مخروطی چشم ک آقا موقاری میگفت خرکي آن افتادم
Patima Moinaldini دقییقاا
-
@Soniaaa
نگران هیچی نباش اصلا؛ تو تلاش خودتو بکن بقیش رو به خدا بسپارپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
نگران هیچی نباش اصلا؛ تو تلاش خودتو بکن بقیش رو به خدا بسپارهمین درسته
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
راستش مورد که زیاد دیدم
میبینی همه منو اذیت میکنن دگ بیا خودت شاهدی -
all i wanna say is that
...they don't really care about us -
@Ozan-hs داستان علاقه من ب شیراز خیلی خرکیه
Michael Vey
خیلی هم عالی
انشالله به خواسته ات برسی -
Michael Vey
خیلی هم عالی
انشالله به خواسته ات برسی@Ozan-hs ممنونممم
-
در عهد تو ای نگاررررر دلبند بس عهد که بشکنند و سوگند دیگر به هیچ نرود مطلوب خاطر که گرفت با تو پیوند از پیش تو راه رفتنم نیست همچون مگس از برابر قند عشق امد و رسم عقل برداشت بقیش بقیییش...
-
شوق امد و بیخ صبر برکند
-
نایس