هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید@Masoumeh-sh
خب دارم تخلیه میکنم چیکار کنم:/@0Farzam0 مثلا شما میاید میگید درصد من ۷۰ درصد شد چقد بد ولی یه نفر همون درسو مثلا ۵۰ میزنه کلا ناامید میکنه و میگ اینکه ۷۰ درصد زده میگ چقد بد پس من چیم
چون اکثرا اینجا کنکورین باید اینا رعایت بشه -
@0Farzam0 مثلا شما میاید میگید درصد من ۷۰ درصد شد چقد بد ولی یه نفر همون درسو مثلا ۵۰ میزنه کلا ناامید میکنه و میگ اینکه ۷۰ درصد زده میگ چقد بد پس من چیم
چون اکثرا اینجا کنکورین باید اینا رعایت بشه -
@Venus655 ی بار یکی از به منبعی که اتفاقا من داشتم گفت خیلی بده و درصد نمیره بالا و من کلا اون کتاب و گذاشتم کنار در صورتی که بهترین منبع بود حداقل برای من و بقیه ام تایید کردن ولی جمله ایشون هربار میخوام بخونم مرور میشه و نمیتونم
-
@Venus655 ی بار یکی از به منبعی که اتفاقا من داشتم گفت خیلی بده و درصد نمیره بالا و من کلا اون کتاب و گذاشتم کنار در صورتی که بهترین منبع بود حداقل برای من و بقیه ام تایید کردن ولی جمله ایشون هربار میخوام بخونم مرور میشه و نمیتونم
-
@Masoumeh-sh درسته ولی نباید اینطور باشه که هرکسی هر چیزی گفت بپذیری
یه منبع واسه اون مناسب نبوده شاید درست استفاده نکرده
و برعکس برای شما مناسب بوده@Venus655 آرمان کیه
آرمان تویی ؟ -
@Venus655 آرمان کیه
آرمان تویی ؟ -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
%(#04d400)[به نام خداوند بخشنده مهربان]
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید@Masoumeh-sh
خب دارم تخلیه میکنم چیکار کنم:/@0Farzam0 من قصد بدی نداشتم ولی خب بچه ها تو سال کنکور تحت فشارن و یه جمله کافیه تا همه امید و انگیزه شونو از هم بپاشونه
شمام حق دارید اینجا هرچی دلتون بخواد بگید
ولی خب باید مواظب حال هم باشیم دیگ نه؟ -
@Venus655 نه
مرگ من بگو که پسر نیستی دختری -
@AMIR-MJ میگما امیر مسعود
یه سوالی بپرسم ؟ -
@Masoumeh-sh درسته ولی نباید اینطور باشه که هرکسی هر چیزی گفت بپذیری
یه منبع واسه اون مناسب نبوده شاید درست استفاده نکرده
و برعکس برای شما مناسب بوده@Venus655 اره خب ولی فقط کافیه یه چیز منفی بشنوی صد نفر باید بگن خوبه تا مغرت قبول کنه که خوبه
-
@Venus655 نه
مرگ من بگو که پسر نیستی دختری -
@AMIR-MJ شخصی نیس
امید خوبه ؟ -
@Venus655 اره خب ولی فقط کافیه یه چیز منفی بشنوی صد نفر باید بگن خوبه تا مغرت قبول کنه که خوبه
-
@Venus655 نگوووو
کی ای ینی
الهام نیستی ؟
من چرو نمیشناسم
عاقا اسمتون عوض میکنین خب چیکار کنم -
@Venus655 الهامی؟
-
@Venus655 نگوووو
کی ای ینی
الهام نیستی ؟
من چرو نمیشناسم