هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@_آرام_ من سر درد شدیدم میگرفتم که با یه سری تمرینا سر دردم خوب شد
-
ازمونارو جدی نگیر من با تراز 6700 حتی 7000 پشت کنکورم یکی با تراز 6000 الان دانشگاس اصن ازمون تعیین کننده نیس
-
@_آرام_
سلام عزیزم
منم پارسال یه وقتایی حالم بد میشد
بنظرم بهتره یه استراحت به خودت بدی
امشب رو به خودت میتونی استراحت بدی کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن
خودتو بازیابی کن
حتی اگه لازم شد مقداری از فردا رو هم استراحت کن اما حال خودتو خوب کن و پرانرژی برگرد رو درسا -
@Soniaaa باز خداروشکر از من بدتر شده
-
@_آرام_
ای بابا پس مشاورت مشاور نیست باید یه کاری بکنه واستGharibe Gomnam یبار گفتم زنگ زد مامانم که زهرا افسرده ست و فلان بعد تو خونه مامانم باهام حرف نزد یه روز کامل و حالش بد شد که تو چرا باید اینجوری بشی و باید خوب بشی خودت:)
-
Gharibe Gomnam یبار گفتم زنگ زد مامانم که زهرا افسرده ست و فلان بعد تو خونه مامانم باهام حرف نزد یه روز کامل و حالش بد شد که تو چرا باید اینجوری بشی و باید خوب بشی خودت:)
@_آرام_
مای مام و یور مام فامیلن
مامان من میبینه اهنگ غمگین میزارم حتی با من قهر میکنه میگه چی شده افسرده شدی :// -
Gharibe Gomnam یبار گفتم زنگ زد مامانم که زهرا افسرده ست و فلان بعد تو خونه مامانم باهام حرف نزد یه روز کامل و حالش بد شد که تو چرا باید اینجوری بشی و باید خوب بشی خودت:)
این پست پاک شده! -
@Soniaaa باز خداروشکر از من بدتر شده
@Masoumeh-sh
سال چندمته؟ -
@Soniaaa سوم
-
من چندوقت پیش ازمون داشتم بعد ۳ نصف شب بخاطر معده درد از خواب پاشدم
Gharibe Gomnam من از صبح نمی تونم قدم بردارم حتی بدتر میشه به زور فقط تونستم برم کلاس و برگردم اونم به زور
-
@_آرام_ من سر درد شدیدم میگرفتم که با یه سری تمرینا سر دردم خوب شد
@Masoumeh-sh میشه بپرسم چیا بودن تمرینها؟
من چون میگرن دارم هر روز هم سردرد دارم -
@Soniaaa سوم
@Masoumeh-sh
اهان سعی کن اروم کنی خودتو
خودت تجربت از من بیشتره بهتر میدونی چقد مخربه ایشالا که موفق میشی استرس نداشته باش -
@_آرام_
سلام عزیزم
منم پارسال یه وقتایی حالم بد میشد
بنظرم بهتره یه استراحت به خودت بدی
امشب رو به خودت میتونی استراحت بدی کارایی انجام بده که حالتو خوب میکنن
خودتو بازیابی کن
حتی اگه لازم شد مقداری از فردا رو هم استراحت کن اما حال خودتو خوب کن و پرانرژی برگرد رو درسا -
@_آرام_
مای مام و یور مام فامیلن
مامان من میبینه اهنگ غمگین میزارم حتی با من قهر میکنه میگه چی شده افسرده شدی ://@Soniaaa دقیقاااا
-
@_آرام_ خواهش
-
@0Farzam0 چون یادم اومد