هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
زهرا بنده خدا 2 بنظرم انق جناییش نکنیم.. ی ادم جوگیر و دهن مردم بین و دارای کمبود اعتماد ب نفس هرر جاهم باشه بازم تحت تاثیر جو قرار میگیره
اینطوری ن تنها اینستا، بلکه زندگی کردن براش مضره!Michael Vey
قبول ندارم...
ربطی نداره...
همه هم سطح هم نیستن
وقتی یه بچهی ۱۵ساله که توی یه خونواده نسبتا ضعیف از نظر اقتصادی
بره وارد فضایی بشه که همه چیشونو گل و بلبل نشون میدن
اثر نمیزاره روش؟...
هرکسی مشکلات خودشو داره
توی فضای واقعی میشه مشکلاتم دید
ولی مجازی نه...
اینارو که میگم به این معنی نیست که تو میری و حسادت میکنی به زندگی طرف
نه
خداروشکر که دارن
اما تو هم دوست داری که یه سری چیزا رو داشته باشی؛ولی به هر دلیلی نداری
وقتی کمبود خیلی چیزا حس شه
ناخودآگاه اون حال بد رو به همراه داره
جو فضای واقعی خیلی با مجازی فرق داره -
-
زهرا بنده خدا 2 میدونی من دوستای خوبی هم پیدا کردم ولی همون دو سه نفری که بلاگر بودن روی من تاثیر گذاشتن طوریکه باعث میشه تجمل گرایی رو بپذیری و فکر نکنی که اشتباهه
@Venus655
آره منم خیلی آدمای خوبی رو تو مجازی پیدا کردم
یه نفرشون که بیشترین تاثیر رو روم گذاشت...امان از این تجمل گراییه...
خیلی دارم سعی میکنم که اینجوری نباشم... -
VID_20221129_121940_351.mp4
یادش بخیر هییییق
ببینم کی یادشهاما کسی یادش نی
بهتر
زندگی با تو خیلی خوب بود ولی دیگ کنارم نیستی چون ۳۰ میلیون شدی
🥲
-
@Venus655 این دیگه چه سمی بود
-
کانی
کانه
کانسنگ
کانی باطله
کانسار
درد ورم کوفت اه :/// -
Michael Vey
قبول ندارم...
ربطی نداره...
همه هم سطح هم نیستن
وقتی یه بچهی ۱۵ساله که توی یه خونواده نسبتا ضعیف از نظر اقتصادی
بره وارد فضایی بشه که همه چیشونو گل و بلبل نشون میدن
اثر نمیزاره روش؟...
هرکسی مشکلات خودشو داره
توی فضای واقعی میشه مشکلاتم دید
ولی مجازی نه...
اینارو که میگم به این معنی نیست که تو میری و حسادت میکنی به زندگی طرف
نه
خداروشکر که دارن
اما تو هم دوست داری که یه سری چیزا رو داشته باشی؛ولی به هر دلیلی نداری
وقتی کمبود خیلی چیزا حس شه
ناخودآگاه اون حال بد رو به همراه داره
جو فضای واقعی خیلی با مجازی فرق دارهزهرا بنده خدا 2 حدس میزدم بد برداشت شه از حرفم.. بزار یچیز بهت بگم
برای من حتی مدرسه رفتنم بهم حس بدی میده
بچه های مدرسه ما اینطورین ک مثلا 99 درصد حتی شلوار مدرسه نمیپوشن. با شلوار بیرونی میان. مانتوی مدرسه رو جلو باز میپوشن یا حتی درش میارن بجاش هودی میپوشن. از اون طرف مقنعه هاشون رو شونشون افتاده یا اصن کلا درش اوردن. مدل موها همه خفن یا رنگ شده یا کراتین کرده ناخونا ژلیش یا کاشت با کلی پیرسینگ و اینا.. ماشالا همه هم تیکه کلامای جذاب دارن و هیکلای خوب و همشون همون بچه خفن باحالن
در مقابل منی ک کلا با فرم مدرسه میرم مقنعمو در نمیارم هیکلمم خوب نیس تپلم نمت مث ادم حرف بزنم و حتی انق بی اعتماد ب نفسم ک الکی ماسک میزارم میرم مدرسه.. باورت میشه؟؟ ماسک میزارم چون اعتماد ب نفس بدون ماسکمدرسه رفتنو ندارم. انگار کرونا بهونه خوبی شده برا الکی ماسک گذاشتن
برا من مدرسه خفقان اوره.. در حدی ک چن روز پیش رفتم پیش خواهرم داشتم پیشش گله میکردم ک از خودم متنفرم ک همیشه خدا ب عنوان همون بچه مثبت خوشیرینه دیده میشم
نگا.. من حتی اینستا هم ندارم و اینجوریم.. در نتیجه مشکل اصلی از منه ک اعتماد ب نفس رعایت کردن قانون مدرسه رو ندارم!!
دیدی مثلا خیلیا از اینکه کک و مک دارن متنفرن ولی الان خیلی از بلاگرای ارایشگر روش کک و مک گذاشتن طبیعیو اموزش میدن؟!!
یا دیدی مثلا بعضی ادم معروفا با اوون همه پول و ایناشون نمیرن مثلا جای ی زخم یا خال یا ماه گرفتگیشونو درست کنن و بجاش اونو تو عکساشون نشون میدن و اینا؟ طوری ک همه فراموش میکنن ک اینا ی زمانی نقض حساب میشدن و همه میرن با گریم برا خودشون زخم و زگیل میزارن! :|
میبینی؟ مساله اعتماد ب نفسه.. ن تجمل گرایی -
زهرا بنده خدا 2 حدس میزدم بد برداشت شه از حرفم.. بزار یچیز بهت بگم
برای من حتی مدرسه رفتنم بهم حس بدی میده
بچه های مدرسه ما اینطورین ک مثلا 99 درصد حتی شلوار مدرسه نمیپوشن. با شلوار بیرونی میان. مانتوی مدرسه رو جلو باز میپوشن یا حتی درش میارن بجاش هودی میپوشن. از اون طرف مقنعه هاشون رو شونشون افتاده یا اصن کلا درش اوردن. مدل موها همه خفن یا رنگ شده یا کراتین کرده ناخونا ژلیش یا کاشت با کلی پیرسینگ و اینا.. ماشالا همه هم تیکه کلامای جذاب دارن و هیکلای خوب و همشون همون بچه خفن باحالن
در مقابل منی ک کلا با فرم مدرسه میرم مقنعمو در نمیارم هیکلمم خوب نیس تپلم نمت مث ادم حرف بزنم و حتی انق بی اعتماد ب نفسم ک الکی ماسک میزارم میرم مدرسه.. باورت میشه؟؟ ماسک میزارم چون اعتماد ب نفس بدون ماسکمدرسه رفتنو ندارم. انگار کرونا بهونه خوبی شده برا الکی ماسک گذاشتن
برا من مدرسه خفقان اوره.. در حدی ک چن روز پیش رفتم پیش خواهرم داشتم پیشش گله میکردم ک از خودم متنفرم ک همیشه خدا ب عنوان همون بچه مثبت خوشیرینه دیده میشم
نگا.. من حتی اینستا هم ندارم و اینجوریم.. در نتیجه مشکل اصلی از منه ک اعتماد ب نفس رعایت کردن قانون مدرسه رو ندارم!!
دیدی مثلا خیلیا از اینکه کک و مک دارن متنفرن ولی الان خیلی از بلاگرای ارایشگر روش کک و مک گذاشتن طبیعیو اموزش میدن؟!!
یا دیدی مثلا بعضی ادم معروفا با اوون همه پول و ایناشون نمیرن مثلا جای ی زخم یا خال یا ماه گرفتگیشونو درست کنن و بجاش اونو تو عکساشون نشون میدن و اینا؟ طوری ک همه فراموش میکنن ک اینا ی زمانی نقض حساب میشدن و همه میرن با گریم برا خودشون زخم و زگیل میزارن! :|
میبینی؟ مساله اعتماد ب نفسه.. ن تجمل گراییMichael Vey
خودتو اصن اذیت نکن
تو ی تپل خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش بابا
اونارو نبین قرو فرین فردا پس فردا ایندشون هیچ .. نمیشه -
منم رو دستم ماه گرفتگی دارم :))
-
تو پاییز کمرنگ میشه
ولی تو فصل گل سرخ پر رنگ میشه :)) -
درودی دوباره
بعد از یه مدت که برگشتم دیدم دوتا دیگه از پیامام حذف شدن
............
-
از کجا متوجه میشین پستاتون پاک شده؟
-
@_آرام_
میریم میبینم نیس -
@Soniaaa واقعاً در اون حد حوصله؟
#شوخی -
@_آرام_
هومم -
@_آرام_ دیگه وقتی وارد تودلی شدم اومد رو دوتا پیام آخرم که دیدم هردو حذف شدن
-
من وقتی مثلا میرم چت های ینفر رو از اول بخونم اصلا پیام های خودمو نمی خونم چون خوشم نمیاد از حرفای خودم خجالت میکشم بعدا