هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدایا ی نیرویی ب من بده صبا ساعت 5 بیدار بشم مرسی
️
-
https://forum.alaatv.com/post/2854969
بچه ها میشه لطف کنید اینو لایک کنید بره تو بهترینام؟ -
Michael Vey
من خیلی حاضر جوابم ولی از یه جا به بعد خیلی مواقع سکوت کردم همیشه جواب تو مشتم اماده است ولی گفتم شااااید بهتر باشه چیزی نگم نمیدونم
ولی امیدوارم هیچوقت دیگه از این وضعیت بدتر نشه چون منم تضمین نمیکنم اون روی حاضرجوابیم بلند نشه و بزنم زیر همه چی
یه بار وسط زنگ ریاضی معلم یه تیکه ای انداخت خواستم پاشم بگم شما مشکلی دارین؟ بفرمایین بریم اداره ببینم دقیقا چی میگی شما؟ مشکلمونو اونما حل کنیم
اداره دقیقا بغل دست مدرسمونه
سکوت کردم
مسئله اینجاست خونه هم هیچی نمیگم
تا اینکه یه بار تو خونه بحث شده بود از دهنم در رفت گفتم
مادرم از من عصبانی تر شد
پدرم گفت نمیخواد ولش کن چیزی نگو تو خیلی عادی باش -
Michael Vey
ببین همیشه هم رنگ جماعت شدن خوبه؟
من مدرسه نمونه میرم
شاید تنها فرقمون این باشه که من اندامم خوبه چون از کلاس سوم باشگاه میرم توهم قطعا میتونی درستش بکنی باشگاه بری هفته بار کالری سنج داشته باشی و...
نگاه تو استان مازندران که استان توریستیه کشوره
وقتی همه جا وضع خوب بود ما به ساحل قو میگفتیم ساحل انتالیا
همیشهههه وضعیت بد بود واقعاا بد بود هرچیزی هم حدی داره
بعد بچه های کلاسمونم ناخن کاشته و دوازدهما بینی عملی و اینا
همه اینستا دارن من ندارم
همه وی پی ان دارن من ندارم
همه تل دارن من ندارم
درحالی که گوشی شخصی هم دارم و الان قشنگ دارم تمام مزیت های نداشتنشونو میبینم
تو مدرسه تازه معلما تو این شرایط به منی که هیچی نمیگم داخل کلاس گاهی تیکه میندازن من درحالت عادی هم با همه بچه ها خوبم چیزی نمیگم بهشون
اما چون چادر سرمیکنم چون زنگ نماز میرم نماز میخونم چون موهام معلوم نیست و چون تو مدرسه انقدری سرجمع ۷ ۸ نفر هستیم که اینجوری هستیم و من تو کلاسمون و کل یازدهما تک افتادم رسما
پس هرمعلمی میتونه بیاد تیکه بندازه
دانش اموزا میتونن تیکه بندازن
میتونن به اسم ازادی به عقایدم بی احترامی بکنن
منم که میدونم پشت سرم چی میگن
حالا از بس انقدر خودم زیادی مهربون بودم بچه ها امسال خیلی بهتر شدن هرچند که من دیگه از در و دیوار مدرسه حالم بهم میخوره دوست هم دارم ها داخل مدرسه ولی خب...
بگذریم
خلاصه اینکه داخل مدرسه ها هیچوقت کتابی درست تالیف نمیشه انگار
هیچوقت واسه درسهایی مثل دینی یه معلم درست حسابی نمیارن که لااقل اونایی که داخل کلاسن بدونن ما با یه سری از چرت و پرتهای کتاب دینی مسیر خودمونو انتخاب نکردیم هرچند مهم نیست
چون این کتاب دینی کلا واقعا درکش نمیکنم تو یه سری مسائل
حالا باز بگذریم
هیچوقت هیچ معلمی نمیزاره بچه ها حرفشونو بگن صرفااا از اون بالا حرفاشو میزنه و ما موظفیم بپذیریم
و از اونور تو مدرسه هم هرکی هرچی دوست داره میتونه بگه و ما هم باید سکوت بکنیم که ازادی دوستان مختل نشه
این وضعیت که میگم واسه الان نیستاااا
از همون کلاس چهارم تااااا الان همین بود
و شاید من به شرایط عادت کردم
نمیدونم
فقط
یه روزایی واقعا خستم
اونا همشون حالشون خوبه ولی خب دیگه همه این چیزا ته تهش باز درداش واسه ما موند که قوانین مدرسه فقط واسه ما گفته شد مدرسه شاد شاید فقط واسه اونا معنا داره اما واسه من و امثال من شاید نه
چون تو هر روز جایی هستی که هیچ احترامی نمیبینی و احترام میزاری و به صورت مستقیم و غیرمستقیم قشنگ داغون میشی
و این وضعیت نه تنها مال داخل مدرسه نیست
از همون راهنمایی داخل اقوام هم حاکم بود
اینکه هیچکس دختری که میره با پسرداییش دست میده رو مسخره نمیکنه تو اون جمع
ولی وقتی من مثلا دست نمیدم میشم امل میشم پتیاره
من واقعا بازم درک نمیکنم
دقیقا همه اینایی که میگم همشون توی فامیل میان بحث رو باز میکنن
شروع میکنن به اینکه عقاید خودشونو به همه تحمیل بکنن
و خب ما هیچی نمیگیم تا طرف انقدر بگه تا خسته بشه
ولی یه بار مادرم عصبانی شد بحثشون بالا گرفت
اون طرف گذاشت رفت
اونم بعد اینهمه سال که تحملش کردیم رسما
بازم ما گفتیم باشه
ولی بدیش اینه من اصلا نمیتونم بیام اینجاهم تودلی بنویسم من هرچی میگم همه گارد میگیرن هرچند عقاید خود طرفه و من تحمیل نمیکنم و به قولی انجمن اصلا خارج از قوانینشه و اصلا نمیشه هم تودلی نوشت
یه روز من یه حرفی شنیدم تو مدرسه
مسیر مدرسه تا خونه رو فقطططط حرص خوردم
خب الان تمرکز من با اون طرف یکیه؟
یا فکرمیکنن ما به خاطر چیزی حرص نمیخوریم؟
حالا باز جالبه انقدر که من پرانرژیم که بچه ها خودشون تو یه جاهایی پایه شدن مثلا سر زنگ ورزش انقدر اذیتشون میکنم و...
که میخندن کلی و خوش میگذره
ولی خب دیگه همه فکرمیکنن من شادم و خوشحال
وقتی باید با کسی که پشتت نشسته و مسئله اینه من گوشام واقعااآ تیزه
و اروم به دوستش یه حرف بدی یا بهتره بگم یه فحشی به من میگه و من با همون ادم خوبم به این معنی نیست که من خرم گاوم احمقم نفهمم
دلیلش اینه که میزارمش پای خیلی چیزای اشتباه که باعث شده اون به صورت ناخواسته چون شبیهش نیستم با من رو لج باشه
شاااید اگر منم جای اون بودم و جامون عوض میشد منم همین کار رو میکردم
بگذریم حالا
فقط خواستم بگم
واسه اینکه قانون مدرسه رو زیر پا نمیزاری به خودت افتخار بکن چون تمااااااام دنیا تمااااام دنیا یه سرچ بکن تو نت ببین قوانین دانشگاه های جهانی یا مدارس مختلف جهان رو
دیگه کسی که قانون مدرسه رو زیر پا میزاره مطمئن باش به کسایی مثل منو تو اسیب میزنه
دراصل اون برای خودش یکی دیگه رو رسما اذیتش کرده ناراحتش کرده
پس ناراحت نباش به خودتم افتخار بکن
همیشه سیاهی لشکرا زیادن
چرا از ۵۰۰ هزار نفر رشته تجربی و رشته های دیگه ۱۰۰ نفر اول میشن؟ بقیه نمیخونن؟ تست نمیزنن؟ ساعت مطالعه ۱۳ ساعت ندارن؟
اون ۱۰۰ نفر خاصن از بقیه جدان
رتبه سه رقمیا جدان از بقیه
و...
پس غصه نخوزGharibe Gomnam یا خود خدااا
-
@Soniaaa
من میخوای بهت زنگ بزنم -
حالا خدا ی نیرویی میده من نتونم بخوابم اصن
-
Gharibe Gomnam یا خود خدااا
@Venus655
این تازه خوبشه از این بلندترشم نوشتم برو تو بهترین پستام
-
@Soniaaa
من میخوای بهت زنگ بزنمGharibe Gomnam
بابا خودم الارم میزارم پامیشم خاموش میکنم میخوابم کلا خوابم میاد یعنی خوابم میاد
حتی گوشیمو میزاشتم طبقه پایین 15 تا پله میومدم خاموش میکردم دوباره میرفتم بالا میخوابیدم -
Gharibe Gomnam
بابا خودم الارم میزارم پامیشم خاموش میکنم میخوابم کلا خوابم میاد یعنی خوابم میاد
حتی گوشیمو میزاشتم طبقه پایین 15 تا پله میومدم خاموش میکردم دوباره میرفتم بالا میخوابیدم@Soniaaa
گوشی رو بزار یه جای بلند مثلا روی کمدت من خودمم این مشکلو داشتم میزارمش رو کمدم مجبورم پاشم قطعش بکنم
و بیدار میشم -
@Soniaaa
گوشی رو بزار یه جای بلند مثلا روی کمدت من خودمم این مشکلو داشتم میزارمش رو کمدم مجبورم پاشم قطعش بکنم
و بیدار میشمGharibe Gomnam
میگم میزاشتم اون سر دنیا تاثیر نداشت -
Gharibe Gomnam
میگم میزاشتم اون سر دنیا تاثیر نداشت@Soniaaa
حرفی ندارم
یه شب با وضو و ایت الکرسی بخواب -
Gharibe Gomnam
میگم میزاشتم اون سر دنیا تاثیر نداشت -
@Soniaaa
حرفی ندارم
یه شب با وضو و ایت الکرسی بخوابGharibe Gomnam
عا خوبه این -
@Zahra-HD
️
-
@Venus655
پارسال دوماه مونده ب کنکور مامانم منو بزور بیدار میکرد بیدار نمیشدم قهر میکرد تا 5/5 دگ خودکار بیدار میشدم بعد کنکور انقد خوابیدم گند خورد توش :// -
Alireza Varamanzar
ما هم درگیر امتحانات هستیم@Hamed-s پس همه جاییه این وضعیت