هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها رمیکس های رادیو جوان رو گوش دادین؟؟؟ نه 40مین هستن ...قشنگن ...مخصوصن این .... 
- 

- 
- 
- 
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها رمیکس های رادیو جوان رو گوش دادین؟؟؟ اخریش مال فرزاد فرزین بود فک کنم Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها رمیکس های رادیو جوان رو گوش دادین؟؟؟ اخریش مال فرزاد فرزین بود فک کنم ن عزیز رمیکس رادیو جوان مجموعه رمیکس 40یا 50 تا اهنگه... 
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها رمیکس های رادیو جوان رو گوش دادین؟؟؟ اخریش مال فرزاد فرزین بود فک کنم ن عزیز رمیکس رادیو جوان مجموعه رمیکس 40یا 50 تا اهنگه... negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها رمیکس های رادیو جوان رو گوش دادین؟؟؟ اخریش مال فرزاد فرزین بود فک کنم ن عزیز رمیکس رادیو جوان مجموعه رمیکس 40یا 50 تا اهنگه... رمیکساشم تو اینستا میزاره خب 
 هم کلی هم جدا جدااا
- 
بچه ها الان میان دنبالم من باید برم... بااجازه همگی..ایشالا بترکونین درسارو..تا یه هفته دیگه خدا نگهدارتون... negwin 
 بسلامت
- 
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها رمیکس های رادیو جوان رو گوش دادین؟؟؟ اخریش مال فرزاد فرزین بود فک کنم ن عزیز رمیکس رادیو جوان مجموعه رمیکس 40یا 50 تا اهنگه... رمیکساشم تو اینستا میزاره خب 
 هم کلی هم جدا جداااAyli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: بچه ها رمیکس های رادیو جوان رو گوش دادین؟؟؟ اخریش مال فرزاد فرزین بود فک کنم ن عزیز رمیکس رادیو جوان مجموعه رمیکس 40یا 50 تا اهنگه... رمیکساشم تو اینستا میزاره خب 
 هم کلی هم جدا جدااامن اینستاشو ندیدم متاسفانه ...اپلیکیشنشو دارم  
- 

- 
بچه ها الان میان دنبالم من باید برم... بااجازه همگی..ایشالا بترکونین درسارو..تا یه هفته دیگه خدا نگهدارتون... 
- 

- 
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اهنگ امیرحسین افتخارییی       آهنگ های امیر حسین افتخاری خیلی خوبن 
- 
ای یار / امیر حسین افتخاری/ توصیه میکنم حتما گوش کنین 
 http://s8.picofile.com/file/8313235326/Amirhossein_Eftekhari_Ey_Yar_320_.mp3.html
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اهنگ امیرحسین افتخارییی       آهنگ های امیر حسین افتخاری خیلی خوبن @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اهنگ امیرحسین افتخارییی       آهنگ های امیر حسین افتخاری خیلی خوبن اررره خیلی 
 مخصوصا مرد مجنووون 
- 
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اهنگ امیرحسین افتخارییی       آهنگ های امیر حسین افتخاری خیلی خوبن اررره خیلی 
 مخصوصا مرد مجنووون Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اهنگ امیرحسین افتخارییی       آهنگ های امیر حسین افتخاری خیلی خوبن اررره خیلی 
 مخصوصا مرد مجنووون 
 آره شنیدمش
- 
Ayli در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: اون آهنگی که فرستادم رو گوش کن خیلی قشنگه 
 پر انرژیه

|
 |

شعردانه
شعردانه