هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
سلام :cowboy_hat_face:
@1540557162 سلام
امروز رفتم یه گندی زدم تو فیزیک :face_with_tears_of_joy:
همونم میشه نمره مستمرم :face_with_tears_of_joy:
این نیز بگذرد :face_with_tears_of_joy: -
@1540557162 سلام
این نیز بگذرد :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 سلام
این نیز بگذرد :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: نه باو . حالا عب نداره تو امتحان ترم اول سعی کن زیاد بگیری
من امروز معارف مستمر گرفت همشو نوشتم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خوب بود
انگلیسی هم مستمر گرفت اونم خوب بود :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
فردا هم ریاضی و زمین شناسی امتحان مستمر دارن اینو دیگه کجای دلم بزارم:frowning_face: -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 سلام
این نیز بگذرد :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: نه باو . حالا عب نداره تو امتحان ترم اول سعی کن زیاد بگیری
من امروز معارف مستمر گرفت همشو نوشتم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خوب بود
فردا هم ریاضی و زمین شناسی امتحان مستمر دارن اینو دیگه کجای دلم بزارم:frowning_face:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 سلام
فردا هم ریاضی و زمین شناسی امتحان مستمر دارن اینو دیگه کجای دلم بزارم:frowning_face:بهتره فلج بشی که نری فردا :face_with_tears_of_joy:
منم فردا ریاضی دارم اگه خدا بخواد نمیرم :face_with_tears_of_joy:
هفته قبلم زمین گرفت که مثل همین فیزیک شد :face_with_tears_of_joy: -
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 سلام
فردا هم ریاضی و زمین شناسی امتحان مستمر دارن اینو دیگه کجای دلم بزارم:frowning_face:بهتره فلج بشی که نری فردا :face_with_tears_of_joy:
منم فردا ریاضی دارم اگه خدا بخواد نمیرم :face_with_tears_of_joy:
هفته قبلم زمین گرفت که مثل همین فیزیک شد :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan
ی معلمی داریم ریاضی اگه ۳ بار غایب بشی ازکلاسش دیگه نمیزارتت کلاس مستمر هم ۱ میده لامصب کرده ها پارسال ۳ نفرو اینجوری کرد
من دو بار غایب شدم اگه فردا نرم فاتحم خوندس:face_with_tears_of_joy: -
mohammadhassan
ی معلمی داریم ریاضی اگه ۳ بار غایب بشی ازکلاسش دیگه نمیزارتت کلاس مستمر هم ۱ میده لامصب کرده ها پارسال ۳ نفرو اینجوری کرد
من دو بار غایب شدم اگه فردا نرم فاتحم خوندس:face_with_tears_of_joy:برا مام شیمیمون اینطوریه میگه 3 جلسه نیای 5 نمرت دست منه نمیدم. 5 جلسه بشه دیگه نیا سر کلاس
البته اگه موجه کنی گیر بهت نمیدن، برو موجه کن -
mohammadhassan
من دو بار غایب شدم اگه فردا نرم فاتحم خوندس:face_with_tears_of_joy:برا مام شیمیمون اینطوریه میگه 3 جلسه نیای 5 نمرت دست منه نمیدم. 5 جلسه بشه دیگه نیا سر کلاس
البته اگه موجه کنی گیر بهت نمیدن، برو موجه کنmohammadhassan
موجه حالیش نیست میگه غایب بودی نیومدی سر کلاس :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
دیروز دیدم بسته نتم امروز ساعت 12 ظهر تموم میشه. رفتم سر کلاس هرچی فیلم بود گذاشتم دانلود شد :face_with_tears_of_joy:
تو گوشیم جا نشد از شب قبلش یه فلش با یه OTG جور کردم زدم منتقل کردم و ادامه دانلود... :face_with_tears_of_joy:
لامصب جایی هم که ما هستیم سرعتش 1 مگ هم میشه 3G هست :face_with_tears_of_joy: -
mohammadhassan
موجه حالیش نیست میگه غایب بودی نیومدی سر کلاس :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@1540557162 نوبت دوم نیفتی
نوبت اول کم گرفتی گرفتی... -
@1540557162 نوبت دوم نیفتی
نوبت اول کم گرفتی گرفتی...mohammadhassan
ولش باو مثل شیر میرم سر کلاسش زمین که چیزی نیس واس ازمون خوندم همونو بکار میگیرم :smiling_face_with_sunglasses:
ریاضی هم خدا کریمه شیر نباشم گرگ که هستم ی چیزایی مینویسم ادم خوبیه ۱۷ بده قبوله :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
محمد حسن داداش من رفتم بخونم ببینم چی میشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
فردا دیدی صدا ازم در نمیاد بدون درد ریاضی منو کشت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
روز خوش:waving_hand_medium-light_skin_tone: :waving_hand_medium-light_skin_tone: -

شما ها آدم نشدید. از روی صفحه ی روزگار محو میشید به زودی...
-
محمد حسن داداش من رفتم بخونم ببینم چی میشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
فردا دیدی صدا ازم در نمیاد بدون درد ریاضی منو کشت :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
روز خوش:waving_hand_medium-light_skin_tone: :waving_hand_medium-light_skin_tone:@1540557162 :face_with_tears_of_joy:
ایشالا که موفق میشی
روز خوش -
روز خوش:waving_hand_medium-light_skin_tone: :waving_hand_medium-light_skin_tone:@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
روز خوش:waving_hand_medium-light_skin_tone: :waving_hand_medium-light_skin_tone:😂😂
خدارووووشکررر ما دگ استرس این مستمر و افتادنارو نداریم😍😂 -
از صدا و سیمای ما رسانشون بهتره :neutral_face:
این ویدئو رو کسی نبینه بهتره :expressionless_face:

-

حالا خوبه تو عراق و سوریه جمع شدن انقدر شاخ و شونه میکشن :face_with_tears_of_joy:
پیامو بخونید :face_with_tears_of_joy: :index_pointing_up:
جنسشون چیه خدایی ? :face_with_tears_of_joy:
صد دفعه گفتم صنعتی نزنید سنتی بزنید ، صنعتی میزنید همین میشه :face_with_tears_of_joy: -

حالا خوبه تو عراق و سوریه جمع شدن انقدر شاخ و شونه میکشن :face_with_tears_of_joy:
پیامو بخونید :face_with_tears_of_joy: :index_pointing_up:
جنسشون چیه خدایی ? :face_with_tears_of_joy:
صد دفعه گفتم صنعتی نزنید سنتی بزنید ، صنعتی میزنید همین میشه :face_with_tears_of_joy:mohammadhassan :cat_face_with_tears_of_joy: دارید اشتباه میزنید صنعتی رو هیچوقت نباید زد
-
mohammadhassan :cat_face_with_tears_of_joy: دارید اشتباه میزنید صنعتی رو هیچوقت نباید زد
_MILAD_ لامصب یکیشون هست بومی آمریکاییه. فیلم برداریاشون عین فیلمه. کلا فیلم میسازن...
هالیوودیه برا خودش... -
_MILAD_ لامصب یکیشون هست بومی آمریکاییه. فیلم برداریاشون عین فیلمه. کلا فیلم میسازن...
هالیوودیه برا خودش...mohammadhassan :cat_face_with_tears_of_joy: پول که داشته باشی هر فیلمی میسازی
اینا جمع شدن که چرا هنوز دارن فیلم میسازن :cat_face_with_tears_of_joy: