بازگشت عمومی ها به کنکور؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
سلام
امروز یجا دیدم یه خبرو که زده بود دوشنبه هفته آینده قراره جلسه ای در کمیسیون آموزش مجلس برگزار بشه که در رابطه با تاثیر قطعی معدل و حذف عمومی هاست
شما هم شنیدین؟؟
اگه عمومیا برگرده وقت میشه بخونیم؟!
من نمی دونم اگه همه چی عوض بشه باید چیکار کنم و یکم نگرانم
و اینکه پشت کنکوری هستم و سال پیش هیچی نخوندم که بگم از قبل آماده ام و این چند ماه فقط اختصاصیارو خوندم🥲 -
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خب جو ندین الکی اگه هم برگردهه برا سال بعد برمیگرده نه 402
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولش باو هنوزم شما خبرا رو دنبال میکنین
انق خودتو درگیر نکن و تا اخبار چیزی نگفته درستو بخون -
ولش باو هنوزم شما خبرا رو دنبال میکنین
انق خودتو درگیر نکن و تا اخبار چیزی نگفته درستو بخوننوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey تو یه گروه مشاوره ای گفت اینو🥲
-
Michael Vey تو یه گروه مشاوره ای گفت اینو🥲
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393 دیگ بدتر.. ولش کن بابا اصن این چیزارو دنبال نکن و خوب بخون و درگیر نشو
-
سلام
امروز یجا دیدم یه خبرو که زده بود دوشنبه هفته آینده قراره جلسه ای در کمیسیون آموزش مجلس برگزار بشه که در رابطه با تاثیر قطعی معدل و حذف عمومی هاست
شما هم شنیدین؟؟
و اینکه پشت کنکوری هستم و سال پیش هیچی نخوندم که بگم از قبل آماده ام و این چند ماه فقط اختصاصیارو خوندم🥲نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393
سلام
تو سال کنکور تنها منبعی که باید اخبار مربوط به کنکور رو ازش پیگیری کنی سایت سنجشه
وگرنه بقیه که حرف زیاد می زنن کنکورت رو سر این احتمالات و اما و اگر ها از دست نده...
پیگیریِ اینجور حواشی فقط باعث میشه تمرکزت رو از دست بدی و نتونی درست درس بخونی
پس قدر لحظاتت رو بدون
هر اتفاقی که بیفته بالاخره سنجش اعلام می کنه پس ذهنتو درگیر نکن و درسهاتو خیلی خوب بخون
امیدوارم موفق باشی -
سلام
شما هم شنیدین؟؟
و اینکه پشت کنکوری هستم و سال پیش هیچی نخوندم که بگم از قبل آماده ام و این چند ماه فقط اختصاصیارو خوندم🥲دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393 اولا سازمان سنجش گفته کنکور 1402 دیگه تغییر نمیکنه دوما احتمالش کمه
-
سلام
شما هم شنیدین؟؟
و اینکه پشت کنکوری هستم و سال پیش هیچی نخوندم که بگم از قبل آماده ام و این چند ماه فقط اختصاصیارو خوندم🥲دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393 من لحظه اول این خبر رو دیدم سکته زدم
-
@Zhra8393 من لحظه اول این خبر رو دیدم سکته زدم
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شدهAmir ali Nikfard منم تا دیدم اومدم ببینم راسته یا نه🥲