هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Masoumeh-sh
خداروشکر که نداری
اره چاز طرف کسی که تجربه کرده بهت میگم که خیلی سخته :)) اگه با دست خودت خاک بریزی روش سخت تر میشه
اگه موقع مرگش پیش خودت باشه سخت تر میشهاینجا ینی مرگ روح زندگی جسم
@Fateme-goli امیدوارم اینی که میگی از طرفش خودت نباشی
-
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita یعنی میگی دختره ما قد یه زیر لفظی ارزش نداره حتما باید مهریه باشه تا بدین؟
اصن قضیه کنسل شد میگ میخوام سینگل باشم و پادشاهی کنم هه
این نخواستیم مگه نوبرشو آوردین ،واه واه
@Señorita اگ پشیمون نشدین
-
ما موفق میشیم اختراع میکنیم تا به بشر خدمت کنیم و بشر هم کیفشو میبره و با خدمت ما باعث میشه بشر بتونه با کیفیت بهتر به بشر خدمت کنه ( عین حقیقته
) و در واقع بشر همواره در حال خدمت کردن به خودشه... اختراع جدید عمل جراحی جدید اگه مهندسی ساختمان سازی و آزمایشات همه و همه به بشر کمک میکنه حالا هر چند جیب تو هم پر کنه ( البته تو هم عضوی از بشری و خوش گذشتن به تو مساوی خوشحالی یک بشر از بشریت )
از این سم ها داخل مغز من انواع اقسام مختلفی میگذرد که به هر کسی گفتم گفته تو دیوونه ای خدا شفات بده@محمد-مهدی-کاووسی
اره.
و در این همین خدمت ها به خودش
داره خلق می کنه
داره رشد می کنه (البته بعضی وقتا هم کارایی می کنه که جهالت نو هست)
و به نظرم چی بهتر از این که یادبگیره و تغییر ایجاد کنه.
و نمیشه که ساکن موند.و چقدر چیزای مبهم که مبهم مونده و ازش خبر نداریم
-
Kourosh Mousavi سطحت بالاست
خوشم اومد
@محمد-مهدی-کاووسی
ببین انقدر فکر کردن هم اثرات جانبی مخربی داره که بیاد دربارش صحبت نکنیم -
واییی عمیقا دارم حرص میخورم
-
هیچی نیست هیچی نیست
نترس نترس فوقش اینو الان نمیفهمی
بعدا برمیگردی میگ عهه این که چیزی نبود
اینقد استرس نگیر نگیر://
مخاطب :خودم :// -
الانه منفجر بشم
-
@محمد-مهدی-کاووسی
ببین انقدر فکر کردن هم اثرات جانبی مخربی داره که بیاد دربارش صحبت نکنیمKourosh Mousavi من اگه یه کاری تو دنیا باشه که بگی بیشترین لذت و حس خوب بهم میده فکر کردنه
دومیش فکر کردن حین آهنگ گوش دادنه !
سومین فکر کردن حین بارونه !
چهارمیش هم فکر کردن در مورد سوالاتیه که دهنتو درگیر کرده
پنجمین هم فکر کردن و اشتراک گذاری با کسی که از فکر کردن خوشش میاد و فکر نمیکنه تو دیوونه ای و با هم هم فکری و جمع بندی میکنید -
در واقع ما همواره در حال راضی کردن خودمونیم یا اطرافیان و دیگران ! نمیدونم بهش دقت کردید یا نه
اما یه روز خوب ، یه موفقیت خوب ، یه کار خوب یا حتی در سطح های بالاتر در حد یه اختراع
با انجام این کار ها رضایت بیشتری داری و لذت بیشتری میتونی از زندگی ببری... تا خودت احساس خوشحالی کنی از وجود خودت خوشحال باشی...
حتی روزمره تر ! یه راننده تاکسی یه پدر برای خانواده برای اینکه شرمنده خانواده نشه و خودش راضی باشه تا بچه هاش خوشحال باشن یا خانواده یه کنکوری ! فراهم کردن محیط خونه برای اینکه بچشون موفق بشه تا به موفقیت برسه ، یا دانش آموز برای معلمش... و....ولی یسری از این کار ها رضایت بیشتری کسب میکنه یسریا کمتر و مشخصه یسری چیزا رضایت بیشتری به آدم میده چون مهم ترن مثل تفاوت یه امتحان داخلی مدرسه ساده و کنکور تفاوت این دو
@محمد-مهدی-کاووسی
اره خب این سطح اول تازه
بالاترینش فهمیدنهتا کی برای بقیقه و برای لذت های کوچیک و دل خوشی؟!
فراتر از اینا اینه که ادم میره دنبال یادگرفتن.
حتی اگر این بین فقط و فقط خودش بفهمه و سال ها بگذره و بمیره و بعد از اون بقیقه بفهمندیا چمی دونم احتمالان جنبه های دیگم داره که ادم این کارا رو می کنه به جز ینکه خودش و بقیقه لذت ببرند.
-
وای
عجب بازی بود کرواسی ژاپن 🥰
ولاکویچ ۳ تا پنالتی گرفت -
@Soniaaa یچیزی بگم :
ماها درس مبخونیم تا حس خوب به خودمون بدیم
لذت و حس خوب ناشی از رسیدن به هدف و موفقیت
اگه روزی به اون مطالعه مورد هدف یا مقدار تست مورد نظر نمیرسیم این حس بد ناشی اینه که من نکنه این لذت موفقیتو از دست بدم ؟ و با یه کار فوق العاده به اسم بخشیدن خودمون یا پذیرفتن و جبران کردن میتونیم کلی حس خوب برای ادامه مسیر به خودمون بدیم -
Kourosh Mousavi من اگه یه کاری تو دنیا باشه که بگی بیشترین لذت و حس خوب بهم میده فکر کردنه
پنجمین هم فکر کردن و اشتراک گذاری با کسی که از فکر کردن خوشش میاد و فکر نمیکنه تو دیوونه ای و با هم هم فکری و جمع بندی میکنید -
@Soniaaa یچیزی بگم :
ماها درس مبخونیم تا حس خوب به خودمون بدیم
لذت و حس خوب ناشی از رسیدن به هدف و موفقیت
اگه روزی به اون مطالعه مورد هدف یا مقدار تست مورد نظر نمیرسیم این حس بد ناشی اینه که من نکنه این لذت موفقیتو از دست بدم ؟ و با یه کار فوق العاده به اسم بخشیدن خودمون یا پذیرفتن و جبران کردن میتونیم کلی حس خوب برای ادامه مسیر به خودمون بدیم@محمد-مهدی-کاووسی
اوکی خیلی ممنون
ولی ربطی ب عصبانی بودن من نداشت🥲 -
Kourosh Mousavi من اگه یه کاری تو دنیا باشه که بگی بیشترین لذت و حس خوب بهم میده فکر کردنه
پنجمین هم فکر کردن و اشتراک گذاری با کسی که از فکر کردن خوشش میاد و فکر نمیکنه تو دیوونه ای و با هم هم فکری و جمع بندی میکنید@محمد-مهدی-کاووسی
باهات موافقم ولی من یه بیماری خیلی نادری دارم که خودم براش اسم گذاشتم "self-cringing" یعنی یهو خیلی رندوم می گم فکر کن مشت بزنی توی صورت معلم یا به جای استاد بگی بابا یا... خیلی چیز ها بسیار خجالت آور میاد به ذهنم که اصلا می خوام بترکم و یه بخش مثبت داره این حس 1 الی 2 ثانیه می مونه -
-
وای
عجب بازی بود کرواسی ژاپن 🥰
ولاکویچ ۳ تا پنالتی گرفت -
@Fateme-goli
ع مشاور کوچولو ناراحته -
@Fateme-goli