هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Kourosh Mousavi من اگه یه کاری تو دنیا باشه که بگی بیشترین لذت و حس خوب بهم میده فکر کردنه
دومیش فکر کردن حین آهنگ گوش دادنه !
سومین فکر کردن حین بارونه !
چهارمیش هم فکر کردن در مورد سوالاتیه که دهنتو درگیر کرده
پنجمین هم فکر کردن و اشتراک گذاری با کسی که از فکر کردن خوشش میاد و فکر نمیکنه تو دیوونه ای و با هم هم فکری و جمع بندی میکنیدنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-مهدی-کاووسی ذهنتو *
من نمیدونم کیبوردم چه مشکلی ما من داره ! ذ هارو د میکنه ! -
@Soniaaa یچیزی بگم :
ماها درس مبخونیم تا حس خوب به خودمون بدیم
لذت و حس خوب ناشی از رسیدن به هدف و موفقیت
اگه روزی به اون مطالعه مورد هدف یا مقدار تست مورد نظر نمیرسیم این حس بد ناشی اینه که من نکنه این لذت موفقیتو از دست بدم ؟ و با یه کار فوق العاده به اسم بخشیدن خودمون یا پذیرفتن و جبران کردن میتونیم کلی حس خوب برای ادامه مسیر به خودمون بدیم@محمد-مهدی-کاووسی
اوکی خیلی ممنون
ولی ربطی ب عصبانی بودن من نداشت🥲 -
Kourosh Mousavi من اگه یه کاری تو دنیا باشه که بگی بیشترین لذت و حس خوب بهم میده فکر کردنه
دومیش فکر کردن حین آهنگ گوش دادنه !
سومین فکر کردن حین بارونه !
چهارمیش هم فکر کردن در مورد سوالاتیه که دهنتو درگیر کرده
پنجمین هم فکر کردن و اشتراک گذاری با کسی که از فکر کردن خوشش میاد و فکر نمیکنه تو دیوونه ای و با هم هم فکری و جمع بندی میکنیدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محمد-مهدی-کاووسی
باهات موافقم ولی من یه بیماری خیلی نادری دارم که خودم براش اسم گذاشتم "self-cringing" یعنی یهو خیلی رندوم می گم فکر کن مشت بزنی توی صورت معلم یا به جای استاد بگی بابا یا... خیلی چیز ها بسیار خجالت آور میاد به ذهنم که اصلا می خوام بترکم و یه بخش مثبت داره این حس 1 الی 2 ثانیه می مونه -
@Fateme-goli امیدوارم اینی که میگی از طرفش خودت نباشی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
وای
عجب بازی بود کرواسی ژاپن 🥰
ولاکویچ ۳ تا پنالتی گرفت@Younes-Dehkhoda-0 دروازه بان عجیبی بود
-
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli
ع مشاور کوچولو ناراحته -
@Soniaaa خوبی؟
️
حرف بزنیم؟ -
@Fateme-goli
ع مشاور کوچولو ناراحتهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Zahra-HD
نه بابا کاری از دست کسی برنمیاد
خصوصا وقتی طرفت کسیه که احترامش واجبه
️
وگرنه تا الان شستشو داده بودم طرفو -
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli بیا بغلم دورت بگردم🫂
-
وای
ولاکویچ ۳ تا پنالتی گرفتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Dehkhoda-0 کی برد؟
-
@Zahra-HD
بازم ممنون️
-
@Zahra-HD
نه بابا کاری از دست کسی برنمیاد
خصوصا وقتی طرفت کسیه که احترامش واجبه
️
وگرنه تا الان شستشو داده بودم طرفو@Soniaaa حرف زدن خودت رو آروم میکنه
دنیای بیرون رو که توک اشغالا -
@Zahra-HD
هعییی اره واقعا باید اینطور باشه منتها نیس🥲
️
-
@Fateme-goli بیا بغلم دورت بگردم🫂
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh هعی
لعنت به این زندگی -
وای
ولاکویچ ۳ تا پنالتی گرفتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Dehkhoda-0 خدا رو شکر ژاپن اوت شد
-
@Younes-Dehkhoda-0 کی برد؟
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهاین پست پاک شده! -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ناخونام اونقدر بلند شده که بابام میگه نزدیک من نیا میترسم ناخونته مثل شمشیر فرو کنی تو بدنم:/
-
@Masoumeh-sh هعی
لعنت به این زندگینوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli 🥲🫂
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آذر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته ژاپنم پنالتی زن نداشت