هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey
عه 🥴
بی سلیقه
بنده اگه بخرم استوک های زمین چمنم رو اینطور میخرم@Younes-Dehkhoda-0 چرااا خییلییی قشنگه کفشش
بهش چ کفشی میگن؟ جزو کفشای کالجه؟ -
@ma-a دقیقا.. من هم ژاپن هم کره
-
@Younes-Dehkhoda-0
باابامم ب من میگه تو باید قبول نمیشدی که قویتر برگردی چههههههههه ربطیییییییییی داره اخهههههههههه@Soniaaa باید بگم خیلی خوبه ک بابات این حرفو میزنه و بهت نمیگه دیگ امیدی بهت نیت.. چون من مطمئنم اگه پشت بمونم بابام هرروز همینو میگه. حتی الانم میگه تو اخرشم پشت میمونی چن سال و هرسال رتبت بدتر از قبل میشه...
-
@Younes-Dehkhoda-0 من منظورم مربیه بوداا
وگرنه استاد ک عالینMichael Vey
آخه ی جوری گفتی
که انگار استاد ثابتی رو توصیف کردی
خودمم شک کردم -
@ma-a دقیقا.. من هم ژاپن هم کره
Michael Vey
کره دیشب چهار یک از برزیل باخت و حذف شد -
@Younes-Dehkhoda-0 چرااا خییلییی قشنگه کفشش
بهش چ کفشی میگن؟ جزو کفشای کالجه؟Michael Vey
نمیدونم والا -
Michael Vey
آخه ی جوری گفتی
که انگار استاد ثابتی رو توصیف کردی
خودمم شک کردم@Younes-Dehkhoda-0 ن بابا منظورم کلا ژاپنیا و کره بود.
ندیدی اون فیلمه رو ک ژاپنیا بعد تموم شدن افتتاحیه همه موندن و استادیوم رو تمیز میکردن؟ بهشون گفتن چرا گفتن ما حرمت مکانای عمومیو میدونیم یا ی همچین چیزیوو و گفتن کلا ژاپنیا هچ جارو بدون تمیز و مرتب کردن ترک نمیکنن. -
@Soniaaa باید بگم خیلی خوبه ک بابات این حرفو میزنه و بهت نمیگه دیگ امیدی بهت نیت.. چون من مطمئنم اگه پشت بمونم بابام هرروز همینو میگه. حتی الانم میگه تو اخرشم پشت میمونی چن سال و هرسال رتبت بدتر از قبل میشه...
Michael Vey
چرا اینو میگن
خوب ی کاری ازت دیده ی وقت -
@Soniaaa باید بگم خیلی خوبه ک بابات این حرفو میزنه و بهت نمیگه دیگ امیدی بهت نیت.. چون من مطمئنم اگه پشت بمونم بابام هرروز همینو میگه. حتی الانم میگه تو اخرشم پشت میمونی چن سال و هرسال رتبت بدتر از قبل میشه...
Michael Vey
خب قبل کنکور منم فکر میکردم اگه بمونم به منم اینو میگن و اذیت میشم ولی واقعیت خلاف فکر من رفت جلو -
@Younes-Dehkhoda-0 ن بابا منظورم کلا ژاپنیا و کره بود.
ندیدی اون فیلمه رو ک ژاپنیا بعد تموم شدن افتتاحیه همه موندن و استادیوم رو تمیز میکردن؟ بهشون گفتن چرا گفتن ما حرمت مکانای عمومیو میدونیم یا ی همچین چیزیوو و گفتن کلا ژاپنیا هچ جارو بدون تمیز و مرتب کردن ترک نمیکنن.Michael Vey
بله دیدم
کلا آدمای با فرهنگ و تلاشگرین
حتی با اینکه جزو انسان های باهوش نیستن
ولی واقعا کشور پیشرفته ای دارن -
@Younes-Dehkhoda-0 ن بابا منظورم کلا ژاپنیا و کره بود.
ندیدی اون فیلمه رو ک ژاپنیا بعد تموم شدن افتتاحیه همه موندن و استادیوم رو تمیز میکردن؟ بهشون گفتن چرا گفتن ما حرمت مکانای عمومیو میدونیم یا ی همچین چیزیوو و گفتن کلا ژاپنیا هچ جارو بدون تمیز و مرتب کردن ترک نمیکنن.Michael Vey سلام خوبی
چندتا انیمه و فیلم کره ای میگی لطفا ؟
ترجیحا سریالی نباشه -
Michael Vey
چرا اینو میگن
خوب ی کاری ازت دیده ی وقت@Younes-Dehkhoda-0 من در این حد بگم ک تو زندگیم هیچ کلاسی تا الان نرفتم بجز ی پک راه ابریشم برا کنکورم و 6 ساله تیزهوشان درس میخونم و کل راهنماییم 20 بودم و دبیرستانم بالای 19.50
من همیشه خدا باعث افتخار این خانواده بودم.. ولی خدا نکنه ی امتحانو خراب کنم -
Michael Vey
خب قبل کنکور منم فکر میکردم اگه بمونم به منم اینو میگن و اذیت میشم ولی واقعیت خلاف فکر من رفت جلو@Soniaaa ن من میدونم بابام اینو میگه. صد درصده
-
@Younes-Dehkhoda-0 من در این حد بگم ک تو زندگیم هیچ کلاسی تا الان نرفتم بجز ی پک راه ابریشم برا کنکورم و 6 ساله تیزهوشان درس میخونم و کل راهنماییم 20 بودم و دبیرستانم بالای 19.50
من همیشه خدا باعث افتخار این خانواده بودم.. ولی خدا نکنه ی امتحانو خراب کنمMichael Vey
درکت میکنم به شدت -
@Younes-Dehkhoda-0 من در این حد بگم ک تو زندگیم هیچ کلاسی تا الان نرفتم بجز ی پک راه ابریشم برا کنکورم و 6 ساله تیزهوشان درس میخونم و کل راهنماییم 20 بودم و دبیرستانم بالای 19.50
من همیشه خدا باعث افتخار این خانواده بودم.. ولی خدا نکنه ی امتحانو خراب کنمMichael Vey
ولی به چشم بدی به این موضوع نگاه نکن
آخه مامان بابا هستن دیگه .... -
@Soniaaa ن من میدونم بابام اینو میگه. صد درصده
Michael Vey
منم فکر میکردم 100 درصد میدونم
خب اولش انقد تو شوک بود که حرف میزد راجبش حتی میگف همین پرستاری قبول شدی برو نمون
بعد موندنم دیگه کاریم نداره -
Michael Vey سلام خوبی
چندتا انیمه و فیلم کره ای میگی لطفا ؟
ترجیحا سریالی نباشه@hanu من کلا هرچی دیدمو میگم فیلم و سریال قاطیه
death note
your name
جوجوتسو کایسن
پسران برتر از گل
هممم.. راستش زیاد ندیدم انیمه و فیلمای کره ای ولی اینارو الان یادم بود -
Michael Vey
ولی به چشم بدی به این موضوع نگاه نکن
آخه مامان بابا هستن دیگه ....@Younes-Dehkhoda-0 من میدونم مامانم همیشه حامیمه و ازم نا امید نمیشه.. ولی بابام اینطوری نیست. کوچیک ترین اشتباه مساویه با مرگ
-
@Soniaaa ن من میدونم بابام اینو میگه. صد درصده
Michael Vey
البته مییدونی منم یکم بچه اروم و اینا نیستم چیزیم بگه جواب میدم
️( در حد مودبانه و اینا ) بعد با بابام شوخی دارم حرفمو میزنم راحت چیزی بگه ساکت نمیمونم که
-
Michael Vey
البته مییدونی منم یکم بچه اروم و اینا نیستم چیزیم بگه جواب میدم
️( در حد مودبانه و اینا ) بعد با بابام شوخی دارم حرفمو میزنم راحت چیزی بگه ساکت نمیمونم که
@Soniaaa ن خب با بابام خیلی جور نیستم