هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Dr-Toxic سلام شوالیه😂😂🤝
مفتخر به چی میشیم دقیقا🤣💔مهشید حسن زاده 0 سلام :face_with_tears_of_joy:
مفتخر به داشتن (جذاب ترین باهوش ترین زیرک ترین ولی خیلی چیزای دیگه که بگم ریا میشه ) شوالیه عالم
ینی خدا به شما سلسلت نظر کرده منو رسمیت شناختین :face_with_tears_of_joy: 2 تا سجده شکر الان واجب نباشه مستحب هست -
مهشید حسن زاده 0 سلام :face_with_tears_of_joy:
مفتخر به داشتن (جذاب ترین باهوش ترین زیرک ترین ولی خیلی چیزای دیگه که بگم ریا میشه ) شوالیه عالم
ینی خدا به شما سلسلت نظر کرده منو رسمیت شناختین :face_with_tears_of_joy: 2 تا سجده شکر الان واجب نباشه مستحب هست@Dr-Toxic سلام
کافورا سلفو از موتوری میگیرن؟🤦♀️😂😂😂💔 -
@Ozan-hs در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
مایکتGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
کافه بازار یا مایکتآخه تو اینا باید خودت یکی یکی بزنی نصب بشن بعد اپدیت 😬🫤
-
هم گروهی فضول یعنی اونیکه برنامه ایکه یه هفتست چیدیو به فنا میده ومیره تو کل گروه میگه🤦♀️
لیزرتگم پرید😕😕😕 -
چرا بسته 12 گیگ یکماهه نمیشه خرید ولی دوماهه میشه خرید همش میزنه ناموفق :///
-
@Dr-Toxic سلام
کافورا سلفو از موتوری میگیرن؟🤦♀️😂😂😂💔مهشید حسن زاده 0 این چنین ناشکری می کنی کفر نعمت می کنی نعمت از کفت بیرون کند خدا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: (جمله بندی رو :face_with_tears_of_joy: )
-
هم گروهی فضول یعنی اونیکه برنامه ایکه یه هفتست چیدیو به فنا میده ومیره تو کل گروه میگه🤦♀️
لیزرتگم پرید😕😕😕مهشید حسن زاده 0 اشتباه نکن :face_with_tears_of_joy: صبر کن
اون از لقی دهن رنج میبره :face_with_tears_of_joy: قانون اول درمان تشخیص درسته -
مهشید حسن زاده 0 این چنین ناشکری می کنی کفر نعمت می کنی نعمت از کفت بیرون کند خدا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: (جمله بندی رو :face_with_tears_of_joy: )
@Dr-Toxic چش ادبیات کور کردین😂😂😂🤦♀️🤦♀️
نه بابا کفر چیه
شما فعلا خوش باش🤝😂بعداخوب میشی -
مهشید حسن زاده 0 اشتباه نکن :face_with_tears_of_joy: صبر کن
اون از لقی دهن رنج میبره :face_with_tears_of_joy: قانون اول درمان تشخیص درسته@Dr-Toxic اگه شرح حالش دست منه که همون فضولیشه
حالا شب میاد خوابگاه دیگه...
.
من تیم لیزرتگ خودمو میخواممم🤦♀️🤦♀️😕 -
@AMIR-MJ جا شبا درس خوندنتونه؟🤦♀️😂😂
-
@Dr-Toxic چش ادبیات کور کردین😂😂😂🤦♀️🤦♀️
نه بابا کفر چیه
شما فعلا خوش باش🤝😂بعداخوب میشیمهشید حسن زاده 0 فقط ادبیات نیس کمالات چشم بد خواهان رو هم کور کرده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اینطوری میگی حس میکنم از داشتن شوالیه ناراضی هسی :face_with_tears_of_joy: مارو دور نداد خانوم حسن زاده -
@AMIR-MJ جا شبا درس خوندنتونه؟🤦♀️😂😂
مهشید حسن زاده 0
این پرسه زدنا تو خوابه:)
همون کابوسهای شبانه... -
@Dr-Toxic اگه شرح حالش دست منه که همون فضولیشه
حالا شب میاد خوابگاه دیگه...
.
من تیم لیزرتگ خودمو میخواممم🤦♀️🤦♀️😕مهشید حسن زاده 0 انبر دست دارین ؟ اگه دارین دندوناشو بکش نتونه حرف بزنه اگه زدم کسی نفهمه چی میگه :face_with_tears_of_joy:
-
مهشید حسن زاده 0 فقط ادبیات نیس کمالات چشم بد خواهان رو هم کور کرده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اینطوری میگی حس میکنم از داشتن شوالیه ناراضی هسی :face_with_tears_of_joy: مارو دور نداد خانوم حسن زاده@Dr-Toxic 😂😂😂😂😂بعله بعله کمالات جمالات؟ اوهامات🤣
رواله بزرگوار ماهمچنان برسمیت میشناسیم🤝🙌 -
مهشید حسن زاده 0
این پرسه زدنا تو خوابه:)
همون کابوسهای شبانه...