هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita بزار درس دوم رو بدم :face_with_tears_of_joy:
حمایت از کالای داخلی
باید حمایت کنید شما از این به بعد این فرمول رو استفاده کن که من گفتم میری برا قهرمانیاستاد مثلنی
من بیوفتم میای بجام فیزیک یک پاس کنی ؟😐😂 -
من برم سر سفره
فعلا👋🤩مهشید حسن زاده 0 گرم صحبت بودم یادم رفت بگم نوش جان :man_facepalming_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy:
-
@Señorita من تو پاس کاری تخصص دارم هرچی شد من گردن میگیرم غمت نباشه :face_with_tears_of_joy:
@Dr-Toxic
اعتباری نیس، جاست انگلیش 😒😂 -
@Señorita متاسفانه جوانان الگو غلطی انتخاب می کنن :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: ولی بعد اینکه سرت به سنگ خورد بیا پیشم خودم کل فیزیک دانشگاه برات با یه فرمول ببندم :smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy:
-
@Señorita متاسفانه جوانان الگو غلطی انتخاب می کنن :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: ولی بعد اینکه سرت به سنگ خورد بیا پیشم خودم کل فیزیک دانشگاه برات با یه فرمول ببندم :smiling_face_with_sunglasses: :face_with_tears_of_joy:
@Dr-Toxic
با تصمیم خودم گند میزنم ولی به حرف استاد مثلنی موفق نمیشم
بنویس بزن سر در اتاقت 😐😂🤞
باعی 😂 -
@Dr-Toxic
با تصمیم خودم گند میزنم ولی به حرف استاد مثلنی موفق نمیشم
بنویس بزن سر در اتاقت 😐😂🤞
باعی 😂 -
@Señorita مجبورم کردی فرمول طلایی رو بگم دیگه ببین
V = j z
و البته jz بزرگ تر از بینهایت
پ ن : با من هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست :face_with_tears_of_joy: -
@0Farzam0 بازم سوالی داشتی بگو اینطوری برات حل کنم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مگه قدر منو تو بدونی فرزام
@Dr-Toxic
اره بابا
بعضیا خیلی قدر نشناسن😂
الان میگم دکتر زیست چی بلدی
میگی اصن اونی که ما میخونیم با کتاب فرق داره
سوال از یه چیز دیگه داشتی بپرس
میگیم دکتر شیمی چی
میگی بیوشیمی میخونم که زیست و شیمی هستش هر وقت اومدی دانشگاه اینو بپرس تکی شیمی رو نمیتونم جواب بدم😂😂😂 -
@Dr-Toxic
اره بابا
بعضیا خیلی قدر نشناسن😂
الان میگم دکتر زیست چی بلدی
میگی اصن اونی که ما میخونیم با کتاب فرق داره
سوال از یه چیز دیگه داشتی بپرس
میگیم دکتر شیمی چی
میگی بیوشیمی میخونم که زیست و شیمی هستش هر وقت اومدی دانشگاه اینو بپرس تکی شیمی رو نمیتونم جواب بدم😂😂😂 -
@0Farzam0 واقعا انصاف نمی کنن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
نامرد شیمی و زیست که جواب میدم :cowboy_hat_face: :crying_face: :face_with_tears_of_joy: -
V = j z
پ ن : با من هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست :face_with_tears_of_joy:@Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
V = j z
پ ن : با من هیچ غیر ممکنی غیر ممکن نیست :face_with_tears_of_joy:الان این فرمول مثلنی استاد مثلنی برای چیه؟😂
-
@Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 دورت بگردم فیزیک ریاضی رو ازم فاکتور بگیر :face_with_tears_of_joy:
بیا
تحویل بگیر 😐😂