هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655
3 دی
نه فعلا :// -
@Catherine الان نمیتونم ببینم😂
دو سال و نیم هم که بودم فکر کنم مومیایی میدیدم البته کارتون -
@Catherine تقصیر بابام بود چرا باید برای یه بچه سه ساله بره سی دی مومیایی بخره😂😂
خب این باعث شد بعده ها از هر چیزی بترسم@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Catherine تقصیر بابام بود چرا باید برای یه بچه سه ساله بره سی دی مومیایی بخره😂😂
خب این باعث شد بعده ها از هر چیزی بترسمالهی😕😕
باباها کلا خیلی مسئولیت پذیرن نگم واست😐😂💔 -
@Venus655
خب دارم میخونم فعلا فرجه های امتحانات هم ک داریم
چون یکم درگیرم میخوام یکاری بکنم هنوز برا جمعبندی ی چیز خفن تو ذهنمه -
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب این باعث شد بعده ها از هر چیزی بترسمالهی😕😕
باباها کلا خیلی مسئولیت پذیرن نگم واست😐😂💔 -
@Venus655
خب دارم میخونم فعلا فرجه های امتحانات هم ک داریم
چون یکم درگیرم میخوام یکاری بکنم هنوز برا جمعبندی ی چیز خفن تو ذهنمه -
@Venus655
قربانت💛✨ -
@Venus655
واییی😂😂😂
حالا من مامانم خیلی حساسه تا همین چن روز پیش نمیزاش چیز ترسناک ببینم منم دیگه اخلاقشو شناختم از چن سال پیش ت گوشی میشستم میدیدم تنها زیر پتو شبا که بدتر خوفناک تر میشد🙂😂💔 -
دنیا قشنگ بود تو کتابا
ب ما که رسید خرابو و بیمار🚶🏻♂️ -
@Catherine وایی شبها که از میز و در و پنجره صدا میاد🤣 تلویزیون هم که قلنجشو میشکنه
کافیه یه روز تنها باشی کل خونه منفجر میشه که تو بترسی -
@Venus655
ما یبار تو مطب دکتر اینو گفتیم که چه خووبه و خودشو نمیگیره و خوش اخلاقه کاشف ب عمل اومد پسره دکتره یروز جای منشی نشسته 😂😐 -
@Venus655
اره دقیقا این تلویزیون لعنتییی😂😂😂 اصن گاهی صدای پاهم میشنیدم مث چی میترسیدم حتی ی سری صندلی خود به خود تکون خورد قشنگ داشتم سکته میکردم😂💔 -
@Venus655
ما یبار تو مطب دکتر اینو گفتیم که چه خووبه و خودشو نمیگیره و خوش اخلاقه کاشف ب عمل اومد پسره دکتره یروز جای منشی نشسته 😂😐 -
@Catherine من یه بار تنها بودم تو خونه یهو دیدم چوب لباسی با کل لباسهاش افتاد انقدر ترسیدم از خونه زدم بیرون😂
ساعت ۱۲ شب بود رفتم خونه بابابزرگم
البته کلاس شیشم بودم بابام اینا هم رفته بودن اونجا