هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to ma.a on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
ma.a
اصن کیف میکنید یه یازدهمی چقدر قشنگ کتابارو میشناسه حتی کتابی که نخونده -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rita
من به خاطر کلاس نباید بخونم ولی باید بخونم -
-
@0Farzam0 ما اثباتشو سر کلاس گفته بودن بهمون
ولی الان کتابو نگاه کردم نبود
پس یعنی نمیاد -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
من بعد کنکور اینو میخونمش خیلی با کلاسه اصن -
@Rita عع اخ جون نبود
-
من برای آیندم باید ماتریس هم بلد باشم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to ma.a on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a
استاد ما میگه اثباتا برای ریاضیاس و بیشتر برای اونا مانور میدن ولی شما اگه زیاد نیستن یادش بگیر -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a
کتابو ببین اگه هست اره -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
مثلا تو رشته های پزشکی دارو دندون فیزیو و پرستاری و اینا من شنیدم تنها چیزی که از ریاضی دارن ی بخش کوچیک آمار و ی چیز کوچیک فیزیکه
ریاضی عمومی ندارن فک کنم بازم مطمئن نیستم -
بچه ها تو نهایی ریاضی تحربی
اثبات دایره و بیضیم میاد؟ -
@Rita
خوب درس عمومی تجربی و ریاضی که نداره
داره ؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
چون ما تجربیم️ -
@Rita چرا؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Younes.D.IUT on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
نه ما نمیخونیم -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
اصن نگران نباش میای میخونی میره تو
کللت -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Younes.D.IUT on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Rita
همون سیکما خودمونه
مثلا شما نمودار جریان برحسب امگا رو تصور کن
مثلا میخام مساحت زیر این نمودار و حساب کنم
میام تیکه تیکش میکنم با فاصله های مساوی و
برای هر قسمت ی fx در نظر میگیرم
بعد کران بالا و پایین رو حساب میکنم
انتگرال رو بین این دو قرار میدم -
وقتی میگم فقط ی ربع میخوابم و یهو میبینم ساعت ۱۰:۳۰ شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Younes.D.IUT on ۲۱ آذر ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Younes-Dehkhoda-0
یه لحظه بع معلم ریاضیم و کل حرفاش شک کردم
پست 462026 از 1000113