هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Dr-Toxic امیدوارم هیچ وقت تو تلویزیون نشونت ندن
-
@Dr-Toxic میدونی بعضی اتفاقارو بعدا می فهمی چرا اینطوری نشد چرا اونطوری نشد بعدا که فکرشو کنی قطعا میدونی به صلاحت بوده
-
....
-
@Dr-Toxic سلام
خیلی وقته که توی تودلی پیام نزاشتم، اما الان حس کردم یه چیزیو باید بگم
خواستم بهتون خداقوت بگم بابت استمراری که داشتین ، بابت همته بلندی که داشتین و ........
پشته کنکور موندن و وایسادن پای خواسته های دلت به خودی خود سخت و دردناکه اما هرکسی هم قصه ی خودشو داره و هم غصه ی خودشو...
درکل خواستم پیام بدم و تبریک بگم نه به خاطر قبولی تو رشته ی پزشکی ( که به خوری خود قابله ستایشه) بلکه خواستم تبریک بگم بابت این همه صبر و اتفاقی بالاخره افتاد ..پ.ن= نمیدونم این حس عجیب الحالی که نسبت به پشت کنکوری ها دارم از اینکه به خودمم برمیگرده نشات میگیره یا نه ، اما از اینکه میبینم میشه جنگید باسرنوشت و تقدیر و کم نیاورد برام خیلی جذابه و به نظرم حتی اگه در نهایت پيروزي درکار نباشه باز این افراد قابل تقدیر و ستایشند
-
@Dr-Toxic سلام
خیلی وقته که توی تودلی پیام نزاشتم، اما الان حس کردم یه چیزیو باید بگم
خواستم بهتون خداقوت بگم بابت استمراری که داشتین ، بابت همته بلندی که داشتین و ........
پشته کنکور موندن و وایسادن پای خواسته های دلت به خودی خود سخت و دردناکه اما هرکسی هم قصه ی خودشو داره و هم غصه ی خودشو...
درکل خواستم پیام بدم و تبریک بگم نه به خاطر قبولی تو رشته ی پزشکی ( که به خوری خود قابله ستایشه) بلکه خواستم تبریک بگم بابت این همه صبر و اتفاقی بالاخره افتاد ..پ.ن= نمیدونم این حس عجیب الحالی که نسبت به پشت کنکوری ها دارم از اینکه به خودمم برمیگرده نشات میگیره یا نه ، اما از اینکه میبینم میشه جنگید باسرنوشت و تقدیر و کم نیاورد برام خیلی جذابه و به نظرم حتی اگه در نهایت پيروزي درکار نباشه باز این افراد قابل تقدیر و ستایشند
-
Alzahra خیلی ممنونم ازتون برای پیام سرشار از محبتتون
و امید وارم بهترینا براتون رقم بخوره و به چیزی که واقعا لایقش هستین برسین -
@m-hmt سلام مبینای عزیزم
یعنی بگم که چقدر برات خوشحال شدم باور نمیکنی️
میون این همه خبرای بد این روزا این فوق العاده خبر شارژکننده و قشنگی بود
انشاءالله که سالم و سلامت باشه وبهترین ها براتون رقم بخوره️
-
این پست پاک شده!
-
– تایلر: میدونی چرا تو هواپیما ماسک اکسیژن میذارن؟
راوی:برای اینکه نفس بکشیم.
تایلر: اکسیژن تو رو نئشه میکنه.
تو یه موقعیت فاجعه بار شروع میکنی به نفسای وحشت زده کشیدن یه دفعه سرخوش و مطیع میشی،
تقدیرتو قبول میکنی -
خوب شد پاکش کردم
حواسم به یکی نبود
️
-
خوب شد پاکش کردم
حواسم به یکی نبود
️
زهرا بنده خدا 2
یجوری رمزی بگو من بفهمم