هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Fateme-goli اگه خدایی نکرده خودش سقط شه دیگه قاتلش مادرش نیست(:
زهرا بنده خدا 2 قاتل نیست
مادر هیچ وقت قاتل بچش نمیشهاول که الان روح نداره
دوم که بازم میتونه بچه بیاره دیگه دور از حونش نازا که نمیشه
سوم دنیا بیاد دور از جون لال باشه کر باشه کور باشه فلج باشه معلول ذهنی باشه عقب مونده باشه قشنگه واسه مادرش ؟
اونجوری هم مادرش هم خود بچه روزی صد بار میمیرن
ولی اون الان نه روح داره نه حس -
درکمال احترام حس میکنم این موضوع شخصیه و اینجا تودلی بوده و یکی تودلیشو گفته
دیگه ارائه نظر درموردش به ماها مرتبط نیست
قطعا خودش بهترازهرکسی به وضعش آگاهه
وبهترین تصمیمو میگیره
بحث سرشم بشدت بیخوده
همین و تمام -
@0Farzam0 چی میگی فرزام
وقتی من میرفتم کلاس تربیت مشاور پیرمرد ۶۰ ساله هم کارآموز بود
دختر کلاس نهمی هم کار آموز بود
اگه کسی بخواد درس بخونه به این چیزا گیر نمیده مدرک مشاور تحصیلی ربطی به رتبه شما نداره@Fateme-goli
خب که چی
با یادگرفتن مشاوره یاد گرفت که یه دانش آموز رو موفق کنه؟خودش نباید از اون کار تجربه داشته باشه
الان مشاور شروع میکنه صحبت میکنه ازآزمون دادن
تحلیل آزمون
مدیریت گوشی
مدیریت خواب
احساسات تو سال کنکور
روش آشتی با کتاباینا رو یکی باید خودش بکشه تا بتونه یکی رو بش خوب منتقل کنه
معلم فیزیکمون خودش به اوج فیزیک تو مقطع ما برای رشته ریاضی یعنی دکترای فیزیک شهید بهشتی رسیده میتونه از فیزیک واسمون بگه نه کس دیگه ای
چون خودش موفق شده -
@Fateme-goli
خب که چی
با یادگرفتن مشاوره یاد گرفت که یه دانش آموز رو موفق کنه؟خودش نباید از اون کار تجربه داشته باشه
تحلیل آزمون
مدیریت گوشی
مدیریت خواب
احساسات تو سال کنکور
معلم فیزیکمون خودش به اوج فیزیک تو مقطع ما برای رشته ریاضی یعنی دکترای فیزیک شهید بهشتی رسیده میتونه از فیزیک واسمون بگه نه کس دیگه ای
چون خودش موفق شده@0Farzam0 ینی اگ نرسیده بود نمیتونست حرف بزنه؟!
-
@0Farzam0 بنظرم شکست خورده ها بیشتر مطلب دارن برا ارائه تا موفق ها
تو همایش کنکوریام به جا رتبه برترا از کسایی که رتبه بالا اوردن بیارن بهتره
بازم به نظر من@Dr-Toxic
داداش
الان تو دکتر شدی یعنی این مراحل رو گذروندی من با کمال احترام برات ارزش قائلم و حرفات و تجربه هاتو با خودم تطبیق میدم برای پیشرفتم
تو علامه حلی درس خوندی و تو فشار یه مشت دانش آموز احمق بودی میدونی فشار حسادت رقابت رو خوب بم بگی
دانش آموز ضعیف که اصن تو این حسا تو مدرسه قرار نمیگیره
الان تو کلاس ما 5 نفر قوی دارن ضربه میخورن
اونایی که اصن الان اینارو تجربه نمیکنن چجوری میخوان بگنحرف تو زمانی درسته که طرف قهرمان پیشرف باشه یعنی اول ضعیف بعد قوی که بهترین مشاورا هستن
-
@Fateme-goli
خب که چی
تحلیل آزمون
مدیریت گوشی
مدیریت خواب
احساسات تو سال کنکور
چون خودش موفق شده@0Farzam0 به نظرم هیچ کدوم ربطی نداره
تو وقتی کلاس تربیتمشاوره میری بهت نمیگنکه اینجوری باید فیزیک بخونه
اگه اونجا به مشکل خوردی باید اونکار روکنی
تجربه بخشی از کاره
ولی وقتی اصل مطلب مشکل داشتن با درسی بدونی ته تهش و بدونی که چی میشه اصلا بچه از فیزیک بدش میاد حل کردن مسئله راحت تره تا اینکه خودت خونده باشی بعد یه روز از فیزیک بدت اومده یه آهنگ گوش دادی اوکی شدی به دانش آموزت هم بگی توام آهنگ گوش کناره یه رتبه برتر میتونه راهنمایی کنه اما کسی رو خوب میتونه راهنمایی کنه که دقیقاااا تو شرایط خودش باشه
-
مهشید حسن زاده 0
رنک محسوب نمیشه
ببینید کسی که موفق تحصیلیه باید مشاوره موفقیت تحصیلی بدهکسی که خودش فروش بلده و از اون راه موفق شده باید مشاوره فروش بده
کسی که خودش یه درسی رو خوب یاد گرفته و حرفی واسه گفتن داره باید بیاد اون درس رو یاد بده
قبول ندارین؟@0Farzam0 موفق تحصیلی شدن ینی چی؟
من وقتی میرم توهرزمینه ای از کسی مشاوره بگیرم مدرکش فقط یه ملاک جزئی نگاه منو تشکیل میده
برعکس من به کارش دقت میکنم به اینکه قبل ازین کجابوده و حالا چطور کار کرده
با مثال بگم؟
مثلا من اون مویر شرکتی که برای بازاریابی بعدازظهرشو میره کف بازار ازنزدیک بازارو میگرده و فرصتارو پیدا میکنه به یه دکترای اقتصاد تو دفترش که هیئت علمی باشه ترجیح میدم
چون راندمان اولی بالاتره
همینطور برای مشاوره تحصیلی
اونیکه سال های قبل قبولیای منطقی بیشتری داره رو به اونیکه صرفا آکادمیک برخورد میکنه و از رتبه خودش برند ساخته ترجیح میدم
یه حقیقتی تو زندگی هست که باید بپذیریم
میخوای موفق شی؛اصلی ترین رمزش اینه
ذهنت باید نقد باشه! -
دیگه ادامهش ندیم به نظرم
این همه عیب گذاشتیم رو بچه
من ترسیدم چه برسه به مامانش
پیامای خودمو گزارش زدم که نباشن -
@0Farzam0 ینی اگ نرسیده بود نمیتونست حرف بزنه؟!
مهشید حسن زاده 0
حداقل یه قدم موفقیت آمیز باید برداشته باشه
الان این یکی معلم فیزیکمون فیزیک شهید بهشتی کارشناسی
بازم این تونسته اونی که دوست داشته رو برسه بش پس میتونیم بگیم این یعنی با این درس حال کرده یعنی تونسهت ارتباط بگیره پس میتونه به من کمک کنهالبته ببینید یه کسایی هم هستن که واقعا حرفه ای هستن و تخصصشون تو دانشگاه این بوده
مث محمود تولایی نویسنده کتاب برنامه ریزی گاج اون تحصیلاتش اون بوده و واقعا میدونه روان ادمو زندگی آدمویا همین خود جوکار گاج ایشون معلم بودن شاگردای خفنی تربیت کردن مث معلم ریاضی ماز اینا هم از این دید موفقن و تجربه هاشون شنیدنی
-
@0Farzam0 به نظرم هیچ کدوم ربطی نداره
تو وقتی کلاس تربیتمشاوره میری بهت نمیگنکه اینجوری باید فیزیک بخونه
اگه اونجا به مشکل خوردی باید اونکار روکنی
تجربه بخشی از کاره
ولی وقتی اصل مطلب مشکل داشتن با درسی بدونی ته تهش و بدونی که چی میشه اصلا بچه از فیزیک بدش میاد حل کردن مسئله راحت تره تا اینکه خودت خونده باشی بعد یه روز از فیزیک بدت اومده یه آهنگ گوش دادی اوکی شدی به دانش آموزت هم بگی توام آهنگ گوش کناره یه رتبه برتر میتونه راهنمایی کنه اما کسی رو خوب میتونه راهنمایی کنه که دقیقاااا تو شرایط خودش باشه
-
@Dr-Toxic
داداش
الان تو دکتر شدی یعنی این مراحل رو گذروندی من با کمال احترام برات ارزش قائلم و حرفات و تجربه هاتو با خودم تطبیق میدم برای پیشرفتم
تو علامه حلی درس خوندی و تو فشار یه مشت دانش آموز احمق بودی میدونی فشار حسادت رقابت رو خوب بم بگی
دانش آموز ضعیف که اصن تو این حسا تو مدرسه قرار نمیگیره
الان تو کلاس ما 5 نفر قوی دارن ضربه میخورن
اونایی که اصن الان اینارو تجربه نمیکنن چجوری میخوان بگنحرف تو زمانی درسته که طرف قهرمان پیشرف باشه یعنی اول ضعیف بعد قوی که بهترین مشاورا هستن
@0Farzam0 فرزام جان شما لطف داری به من
من نمیگم حرفات اشتباهه ولی درستم نیست
من اینجا تو دوستام میبینم کسایی رو که علامه درس خوندن پزشکی تهرانم قبول شدن ولی واقعا مشاور خوبی نیستن اینکه کسی موفقه دلیل نیست مشاور خوبیه یا راهی که اون رفته تورم به موفقیت برسونه
از طرفی دوستی دارم که مدرسه عادی درس خونده خودش هوشبری می خونه زنجان ولی از 10 تا دانش اموزش 5 تا فقط پزشکی داده 2 تا دندون
می خوام که مورد سواستفاده قرار نگیری با رنگ و لعاب مشاور
نگاه نکن کی میگه ببین چی میگه
خیلی از اشخاص هستن شاید تو موقعیت قرار نگرفته باشن ولی خیلی از چیزا رو از تجربه های دیگران به صورت درست برداشت کردن -
@0Farzam0 موفق تحصیلی شدن ینی چی؟
من وقتی میرم توهرزمینه ای از کسی مشاوره بگیرم مدرکش فقط یه ملاک جزئی نگاه منو تشکیل میده
برعکس من به کارش دقت میکنم به اینکه قبل ازین کجابوده و حالا چطور کار کرده
با مثال بگم؟
مثلا من اون مویر شرکتی که برای بازاریابی بعدازظهرشو میره کف بازار ازنزدیک بازارو میگرده و فرصتارو پیدا میکنه به یه دکترای اقتصاد تو دفترش که هیئت علمی باشه ترجیح میدم
چون راندمان اولی بالاتره
همینطور برای مشاوره تحصیلی
اونیکه سال های قبل قبولیای منطقی بیشتری داره رو به اونیکه صرفا آکادمیک برخورد میکنه و از رتبه خودش برند ساخته ترجیح میدم
یه حقیقتی تو زندگی هست که باید بپذیریم
میخوای موفق شی؛اصلی ترین رمزش اینه
ذهنت باید نقد باشه!مهشید حسن زاده 0
شما ببینید قاطی کردین دیهمن درس مطلق
و کار مطلق رو گفتم
الان یونچی در مسابقه میدون واقعا یه ادم دنیا دیده اس و واقعا از باازر ر در میاره اون خیلی خوب میتونه راهنمایی کنه شایدم تحصیلات عالی نداشته باشه ولی خیلی خوب از پروفسور هم بیشتر بفهمه
-
@0Farzam0 فرزام جان شما لطف داری به من
من نمیگم حرفات اشتباهه ولی درستم نیست
من اینجا تو دوستام میبینم کسایی رو که علامه درس خوندن پزشکی تهرانم قبول شدن ولی واقعا مشاور خوبی نیستن اینکه کسی موفقه دلیل نیست مشاور خوبیه یا راهی که اون رفته تورم به موفقیت برسونه
از طرفی دوستی دارم که مدرسه عادی درس خونده خودش هوشبری می خونه زنجان ولی از 10 تا دانش اموزش 5 تا فقط پزشکی داده 2 تا دندون
می خوام که مورد سواستفاده قرار نگیری با رنگ و لعاب مشاور
نگاه نکن کی میگه ببین چی میگه
خیلی از اشخاص هستن شاید تو موقعیت قرار نگرفته باشن ولی خیلی از چیزا رو از تجربه های دیگران به صورت درست برداشت کردن@Dr-Toxic
اها درست میگی صبر کن
1- خودت به اون اوجش رسیده باشی
2- بری یادبگیری چجوری تجربیاتت رو منتقل کنی که بعدش میشه طرز بیان ارتباط گیری مشاوره روحی و روانی و تطبیق با عموم که چجوری بتونی کمک کنی به بقیهپ.ن: ولی به نظر من مرحله دوم قبلش باید یک رو داشته باشه
مثلا تو الان پزشکی ولی مشاور نمیتونی باشی البته نمیدونما شاید باشی
ولی برای انتقال تجربیاتت بالاخره باید یه دانشایی داشته باشی دیگه -
یارب تو مرا به نفس طناز مده
با هر چه به جز تست فیزیک مرا ساز مده
•مولانا -
مهشید حسن زاده 0
حداقل یه قدم موفقیت آمیز باید برداشته باشه
الان این یکی معلم فیزیکمون فیزیک شهید بهشتی کارشناسی
بازم این تونسته اونی که دوست داشته رو برسه بش پس میتونیم بگیم این یعنی با این درس حال کرده یعنی تونسهت ارتباط بگیره پس میتونه به من کمک کنهالبته ببینید یه کسایی هم هستن که واقعا حرفه ای هستن و تخصصشون تو دانشگاه این بوده
مث محمود تولایی نویسنده کتاب برنامه ریزی گاج اون تحصیلاتش اون بوده و واقعا میدونه روان ادمو زندگی آدمویا همین خود جوکار گاج ایشون معلم بودن شاگردای خفنی تربیت کردن مث معلم ریاضی ماز اینا هم از این دید موفقن و تجربه هاشون شنیدنی
@0Farzam0 قبول ولی به هرکدومشون نقد بزرگی تو بازاری که راه انداختن وارده!
از جمله خودتون استفاده کنیم
اینا روان آدمو زندگی آدمو بلدن
بله ذهن دانش آموزی بلدن و ازهمین پول درمیارن!
این خودش عدم موفقیته
خواهش میکنم با ذهن باز بهش نگاه کنیم منظورم اصلا از نظر معنوی و اخلاقی نیست
ممکنه بگید اتفاقا این یه مدیریت مالی عالیه ولی تو دراز مدت درواقع ضربه شدیدی به منبع انسانیه!وضربه به منابع انسانی یعنی از بین بردن دوام سود مالی!واین خودشو تو جامعه با ناهنجاریهای اقتصادی نشون میده بعلاوه اینکه میتونه مشکلات روانی هم برای جوونایی که تواین بازی بهشون شکست القا شده بوجود بیاره!
پس همچنان نظرم اینه
الان شما سعی میکنید ازین فضای بچگانه بعضی همسناتون بزنید بیرون و به بعد حرفه ای زندگیتون برسید و سعی میکنید باکیفیت و برنامه عمل کنید این عالیه
ولی درواقع دچار یه جو شدین که خیلی از بچه های هم تیپتون میشن و اون پذیرفتن یه لایف استایلیه که چند تاجر برای شما تعریف کردن!
الان پیشرفت میکنید و ترازتون میره بالا
نمراتتون عالی میشه و شاید حتی اسامیتون تو چندتا رتبه برتر بیادو...
خب؟اوکی شمازحمت کشیدین و نتیجش دیدین اما اونچه القا میشه اینه که چون شما به اون سبک زحمت کشیدین نتیجه گرفتین و درواقع حاصل عملکرد خودتون رو مدیون این بازار میشید!
فقط کافیه ببینید آدم تو هرکاری بااستمرار و تمرین موفق میشه!و راهای زیادی برای آموزش دیدن وجود داره که دانشگاه فقط یکی از رایجترینشونه...
و درمورد برایان تریسی
ایشون یک مقلد عالی هستن که فقط یکبار درانتخاب الگوشون درست تصمیم گرفتن.نه اینکه بینظیر باشن -
@Dr-Toxic
اها درست میگی صبر کن
1- خودت به اون اوجش رسیده باشی
2- بری یادبگیری چجوری تجربیاتت رو منتقل کنی که بعدش میشه طرز بیان ارتباط گیری مشاوره روحی و روانی و تطبیق با عموم که چجوری بتونی کمک کنی به بقیهپ.ن: ولی به نظر من مرحله دوم قبلش باید یک رو داشته باشه
مثلا تو الان پزشکی ولی مشاور نمیتونی باشی البته نمیدونما شاید باشی
ولی برای انتقال تجربیاتت بالاخره باید یه دانشایی داشته باشی دیگه@0Farzam0 بنظرم 1 درست نیس ولی 2 خوبه
نه حقیقتش من مشاور نیستم چون حوصله شو ندارم و اینکه ترجیح میدم از فضایه کنکور و درس به دور باشمولی بازم تاکید میکنم
اینکه طرف پزشکه دندون پزشکه یا ..... دلیل بر این نیست که از اونی که پرستاره یا هوشبری می خونه مشاور بهتری باشه -
جمعبندی المپیاد یه پسره تهرانی بود فشار درس خوندنش که زیاد میشد تو سالن داد میزد
اون لحظه همه میدونستن این یعنی تهش
اول شد.