هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ooo خو من بچه هاتو به سرانجام میرسونم
قول میدم
حالا بزنم؟🥲
مهشید حسن زاده 0
شوهرم چی؟! -
@Dr-Toxic
چه جالب
میدونستید اونا تعدادشون از ماها خیلی بیشتره؟ به طوری که میگن سوزن بندازی ، رو زمین نمیوفته.
اونا هم خوب و بد دارن.... کافر و یکتا پرست....
و ی چیز دیگه که : کلا با آدما ندارن. و نمیتونن آسیب برسونن. مگر اینکه آدم ها خودشون باعث بشن که اون مرزه از بین بره.... -
توی اون بی هوشی که میرفتم خیلی چیزای عجیبی میدیدم تا دوماه اوضاعم همین بود هر شب راس همون ساعت این اتفاق میافتاد کار به جایی کشیده بود که دکترا بیهوشم میکردم یا آمپول آرامبخش میزدم که سه چهار روز خواب بودم
امیدوارم هیچ کس تجربش نکنه
-
Hhh Hh بله کاملا اینا درسته
اره میدونم
متاسفانه ترم بالاییا تو خابگاه احضار اینا میگن انجام دادن -
Hhh Hh بله کاملا اینا درسته
اره میدونم
متاسفانه ترم بالاییا تو خابگاه احضار اینا میگن انجام دادن -
@Dr-Toxic
چه جالب
میدونستید اونا تعدادشون از ماها خیلی بیشتره؟ به طوری که میگن سوزن بندازی ، رو زمین نمیوفته.
اونا هم خوب و بد دارن.... کافر و یکتا پرست....
و ی چیز دیگه که : کلا با آدما ندارن. و نمیتونن آسیب برسونن. مگر اینکه آدم ها خودشون باعث بشن که اون مرزه از بین بره.... -
شب شد لامپارو خاموش کردیم دراز کشیدم که بخوابم به کمر دراز کشیده بودم یکی عین خودم از جسمم جدا شد که رو به من بود انگار اون به شکم خوابیده بود بهم نگاه میکرد و همینجوری میرفت بالا
من حس میکردم مردم و اون روحمه داره میره بالا
تا سقف رفت یهو از همون بالا پرت شد روی من و از هوش رفتم
انگار رفته بودم توی یه دنیای دیگه
توی قبرستون شهرمون بودم
چندین نفر دورم بودن ولی من هیشکی رو نمیتونستم ببینم چهرشون انگار هوا بود -
اینکه چرا اجنه گرامی انقد بیکار دیدین که بیان تو شوفاژ یخچال خوابگاه رو درک نمیکنم
️
بخوان ایسگاتونم بگیرن میان جلوتون یه پیخی میکنن دیگه توشوفاژ رفتن نداره🥲
️
-
@Dr-Toxic معمولا یه کاسه آبم میذارن وسط
-
aso من چیز بدی نمیدیدم فقط میدیدم که شیش تا قبر هست که همه اعضای خانوادم توش خوابیدن به زور دهنمو باز میکردم خون میریختن تو دهنم میگفتن سر خانوادتو بریدیم خونشون رو تو باید بخوری