هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655 دم بزن بخور فداتشم
️

-
زهرا بنده خدا 2 دکترم بهم گفت که به این حالت میگن مرگ موقت و واسه خیلی ها پیش میاد که روحشون از بدنشون میره
@Fateme-goli

️ -
@Dr-Toxic
چنتارو هم به خدمت درآوردم. همین الان یکیشون داره پامو ماساژ میده. یکی دیگشونم انار پاک میکنه برام-Dr_Ugger- جمشید دست توعه ؟؟؟؟؟؟ یه ساعته دارم دنبالش میگردم
بگو بیاد ظرفا مونده
-
Hhh Hh روالی؟

-
@Venus655 اره زیاد اتفاق میوفته
-
Hhh Hh روالی؟

مهشید حسن زاده 0
بله عزیز
چطور؟ -
-Dr_Ugger- جمشید دست توعه ؟؟؟؟؟؟ یه ساعته دارم دنبالش میگردم
بگو بیاد ظرفا مونده
@Dr-Toxic حاجی چیکار کردی با این بچه؟! از صبح که گرفتمش هرچی بهش میگم قبلا دست کی بودی هیچی نمیگه اصلا حرف نمیزنه یه گوشه نشسته دار میلرزه فقط

-
@Dr-Toxic
چنتارو هم به خدمت درآوردم. همین الان یکیشون داره پامو ماساژ میده. یکی دیگشونم انار پاک میکنه برام-Dr_Ugger- در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Dr-Toxic
چنتارو هم به خدمت درآوردم. همین الان یکیشون داره پامو ماساژ میده. یکی دیگشونم انار پاک میکنه برامعلاوه بر هنر پس احضار هم بلدید

-
مهشید حسن زاده 0
بله عزیز
چطور؟Hhh Hh همینجوری یه لحظه حس کردم شاید ...
هیچی روالی دیگه🥰
-
@Dr-Toxic
چنتارو هم به خدمت درآوردم. همین الان یکیشون داره پامو ماساژ میده. یکی دیگشونم انار پاک میکنه برام-Dr_Ugger- داداش از اون خوباش جور کن برامون

-
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زهرا بنده خدا 2 دکترم بهم گفت که به این حالت میگن مرگ موقت و واسه خیلی ها پیش میاد که روحشون از بدنشون میره
فاطمه چرا حس میکنم
کائنات باهات یویو بازی کرده
️
️

مهشید حسن زاده 0 هنوزم که هنوزه مجبورم گاهی قرص آرامبخش مصرف کنم
هنوزم بند بند وجودم مبارزه گاهی از ترس مهشید
وحشتناکی اون تجربه -
Hhh Hh همینجوری یه لحظه حس کردم شاید ...
هیچی روالی دیگه🥰
-
@Dr-Toxic حاجی چیکار کردی با این بچه؟! از صبح که گرفتمش هرچی بهش میگم قبلا دست کی بودی هیچی نمیگه اصلا حرف نمیزنه یه گوشه نشسته دار میلرزه فقط

-Dr_Ugger- هیچی حاجی فقط با ابول حسن 2000 ساله یه گپی زدن
بگو پاشه بیاد کار داریم

شعردانه