پشت کنکور و درس وقت درامد مستقل
-
سلام دوستان من من پشت کنکوریم و خیلی خسته شدم برای برای اینکه بخوام برای کنکورم خرج کنم از پدرم پول بگیرم تو شهر ماهم هیچ شغل بدربخوری نیست که برم اگه هم باشه هم شیفت صبح و هم شب
کسی اینجا هست که هم کار میکنه و هم درس بهم چه پیشنهادی میدین چیکار کنمبعضی مشاورها رو میبینن که میگن کار کردیم به اینجا رسیدم اینا من خیلی دوست دارم مثل اونا بشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-110 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام دوستان من من پشت کنکوریم و خیلی خسته شدم برای برای اینکه بخوام برای کنکورم خرج کنم از پدرم پول بگیرم تو شهر ماهم هیچ شغل بدربخوری نیست که برم اگه هم باشه هم شیفت صبح و هم شب
کسی اینجا هست که هم کار میکنه و هم درس بهم چه پیشنهادی میدین چیکار کنمبعضی مشاورها رو میبینن که میگن کار کردیم به اینجا رسیدم اینا من خیلی دوست دارم مثل اونا بشم
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-110 @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام عزیزم
مسئله مشاوره رومیتونم بهتون کمک کنم -
-
سلام عزیزم
مسئله مشاوره رومیتونم بهتون کمک کنم -
Kourosh Mousavi
چه قدر صدات شبیه این رادیو جوانه
اره خیلی از چیزام زدم ولی باز ببینم چیکار میتونم بکنم -
Yeganeh80 بهم پیام بده
-
@Ozan-hs نه نه مشکل لباسی نه ادم مگه چه قدر لباس میخره من مثل بعضی دخترای که به فکر فقط لباسشونن که هر روز چیزی بپوشم نیستم
فقط چندتا کتاب برای منبع دومم چون پشت کنکوریم چندین بار اون کتابا رو زدم به همین خاطر دوست داشتم خودم بخرم -
@Ozan-hs نه نه مشکل لباسی نه ادم مگه چه قدر لباس میخره من مثل بعضی دخترای که به فکر فقط لباسشونن که هر روز چیزی بپوشم نیستم
فقط چندتا کتاب برای منبع دومم چون پشت کنکوریم چندین بار اون کتابا رو زدم به همین خاطر دوست داشتم خودم بخرمYeganeh80
اگه از من میشنوین تا عید و جمع بندی دی باز همین کتابارو بخونین چند دور
کتابا بخدا همونه با ظاهر متفاوت
یه پرتقال در نظر بگیرین
حالا همین پرتقال یه بار اصطلاحا ساده هست یه بار خونی
ولی همون پرتقاله
کتابا هم چند تا مطلب بهم اضافه میکنن چندتا کم میکنن یه کتاب جدید میسازن -
Yeganeh80
اگه از من میشنوین تا عید و جمع بندی دی باز همین کتابارو بخونین چند دور
کتابا بخدا همونه با ظاهر متفاوت
یه پرتقال در نظر بگیرین
حالا همین پرتقال یه بار اصطلاحا ساده هست یه بار خونی
ولی همون پرتقاله
کتابا هم چند تا مطلب بهم اضافه میکنن چندتا کم میکنن یه کتاب جدید میسازن@Ozan-hs دقیقااا
بهتره که از اینهمه ازمون مختلفی که برگزار میشه استفاده کنید
پی دی افش رو بزنید تو کانالا هست
و اینکه خب خیلی از کتاب بهتره چون این سوالا برای ازمونن و روشون کلی فکر شده پس ارزشمندن -
Yeganeh80 سلام.میتونین ادمینی پیج هارو قبول کنید البته بعضی هاشون تخصص مربوطه میخوان.مثلا اگر شما ادمین یه پیج مطب بشید باید به سوال های ساده پزشکی جواب بدید و بعد بگید که برای راهنمایی کامل بیاید مطب!(این داستانه همون مشاوره ی رایگان هست که تو پیجا مینویسن)ولی برای بعضی ها این تخصص نیاز نیست.مثل پیج یه کتاب فروشی کنکوری که ازتون ممکنه برای کتاب مشورت بگیرن(که چندان هم کاری سختی نیست حتی اگر رتبه نباشید.من رفیقم یه مدت همین کارو میکرد.کمی تحقیق میخواد).و کافه ها هم که مبنای ورودیشون دختر بودنه و کفایت میکنه ولی خب این برای یه کنکوری خیلی وقت گیره.و کس دیگری رو هم میشناسم که 10 تا مثلا پیج درست میکرد فالورارو به هزار کلک زیاد میکرد و میفروخت که بازم وقت گیره.بنظرم از منابع رایگان استفاده کردن (یا حتی غیر رایگان های موجود)ایده ی بهتریه.موفق باشید
-
Yeganeh80 سلام من خودم این حس رو دوسال داشتم اما چیزی نهایت میمونه موفقیت و رشته ای که بدست میاری الان سعی کن زرنگ باشی خرجتو کمتر کن اگه کار هنری میتونی تو وقتای ازاد که درستو خوندی انجام بده بعد کنکور اصلا برو تو فروش املاک
کی کارت داره
پس بشین تیمرکوز بزار روی درست