هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
من دست به سینه وایسادم شاباش بدم رقاص هم نیست
چی؟ -
jahad_121
حالتون خوبه؟
از درسا چه خبر؟
شیمی جان چه میکنن؟ -
دیدم چقدر معلم رياضي اصرار داشت سنجش بریم
می گفت برید شک نشید برای کنکوراینجا اصلان نمی دونستم سنجشش کجاست
داره نداره برم برای ازمون حضوری -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to fateme.shafeie on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli اها مرسی
-
@Fateme-goli
سلااااممم ارادتمندم
متشکرم
شما چطورین؟ -
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
آزمون های جامع سنجش شروع شده؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi پ من چیم ؟
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli
ریاضی آمار انسانی تو جیب کوچیکه ی هندسس -
کیا فردا نهایی ریاضی دارن؟
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian منم خوبم مرسی قربونت
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
سلامت باشید
خیلی ممنون خوبم حسابی مشغول حد و مشتق
م خیلی خوبن
فردا هم امتحان ریاضی دارم هنوز جزومو نخوندمم (جزوه معلم مدرسه)شیمی هم فعلان نخوندمش اسن چند روز ولی خداروشکر از فصل 2 یا معلم همراه پیش اومد دیگه مثل فصل 1 نشد.
عشقه. -
@Fateme-goli شکر...
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi انسانی اره آسونه بابا
ولی تجربی نه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره فکر کنم امروز اولیش بوده
-
jahad_121 این حد و پیوستگی عالیه ........
بی نظیره...... -
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
یا امام رضا من می خواستم ثبت نام کنم... -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Homayoun-Shajarian
دقیقاا خیلی خوبن
90 درصد حد با هوپیتال و مشتق
حل می شند
عالین
هم ارزی هوپ و..
مشتق بی نظیره -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم ولی اصلان نفهمیدم تو شهرمون کجا باید برم
-
jahad_121 بله بعضی وقت ها برنولی و .... هم قاطی میشن و عالی میشه ......
جدا این ازمون قلمچی خیلی از بابت ریاضی اسوده خاطر بودم .... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Rita
آفرین
عجب نمره ای
550658/1000113