هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دارم راجب همکلاسیم صحبت میکنم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs یعنی چی
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 بالاخره بین هم اتاقی ها،یه آشپز پیدا میشه دیگه
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to DexterMoreRight on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Succinate انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
میوتم کنید عبرت شم برا بقیه
دوستان خودشون میدونن چه کاری بکنن چه کاری نکنن نیازی به عبرت گیری نیست
و همچین صحبت هایی دیگه اینجا نشه آقا باباحبیب -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba هییی سلاااممم چخبرر
-
از باگ های زندگی خوابگاهی اینه که آشپزخونه مشترکهههه
️
️
️
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 این مگه باگه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
اصن من برا همین تو خونمونم اشپزی نمیکنم چون مشترکه در اینده هم اشپزی نخواهم کرد چون اشپزخونش مشترکه والا -
@Soniaaa
اره اینم حالت دیگش
حتی اگر بیدار م بودیم انگار ادم هاا مرده
جم نمی خوردیم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
بعدم که تو ماشین بیدار بودیم ولی خودمونو میزدیم ب خواب که منتقلمون کنن رو تختمن خواهرم بیدارم میکرد
بابا من بیدارم خودمو زدم به خواب
-
هوا خیلی سرد شده...
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجیبه کلا شلوغی رو به نظم ترجیح میدم بنظرم شلوغی رونظم ترین حالت نظمه
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Alba
من این اپشنو نداشتم -
مهشید حسن زاده 0replied to Seyed sadegh Razavi on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi نه خو خوابگاه دخترا همه آشپزی بلدیم
دیگه انقدم به فنا نیستیم
ولی انننقد فشردست برنامم بعضی وقتا یادم میره گرسنمه
️
به همین سوی چراغ هم اتاقیم شبا هشدار گذاشته یادش بیاد یادم بیاره من شام بخورم
️
-
@Venus655
ناجوانمردانه سرده...
معلوم نیس انتقام کیو داره از ما میگیره -
-
@_-maryam
نوک مو -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs
اوجون نمیشه؟ -
@Soniaaa
️
هعی.... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۸ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 نه من سال دیگه اگه برم خوابگاه بلد نیستم
554574/1000113