هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حسین کاظمی 0 و اینکه ادمای مجازی از هفت پشت ادم حضوری بهترن. این ثابت شدس برام
Michael Vey ولی خب در این حد درون گرایی یکمی خطر ناکه ها از طرفی میدونم که میدونی آدمایی که توی مجازی اند صورت اصلیشون رو به نمایش نمیزارن و همین باعث دوگانگی توی حرف ها میشه اکثرا
-
Michael Vey ولی خب در این حد درون گرایی یکمی خطر ناکه ها از طرفی میدونم که میدونی آدمایی که توی مجازی اند صورت اصلیشون رو به نمایش نمیزارن و همین باعث دوگانگی توی حرف ها میشه اکثرا
حسین کاظمی 0 شبیه این پند گوها دارم میشم
ولی خب میخواستم بگم درونگرایی تاحدی شاید خوب باشه ولی از یه حدی بیشتر خطر ناک میشه
-
حسین کاظمی 0 شبیه این پند گوها دارم میشم
ولی خب میخواستم بگم درونگرایی تاحدی شاید خوب باشه ولی از یه حدی بیشتر خطر ناک میشه
حسین کاظمی 0 بهتره تعادل حفظ بشه بین هردو سمت
-
حسین کاظمی 0 من خیلیم درونگرا نیستم. میانگرام بیشتر. و فک نکنم خیلی باهم ارتباطی داشته باشن چیزایی ک میگی
-
حسین کاظمی 0 بهتره تعادل حفظ بشه بین هردو سمت
این پست پاک شده! -
داشتم الان به تمام پیاما و ویسا و اهنگا و فیلمایی فک میکردم ک برا خیلیا فرستادم و ب بهونه سرم شلوغه، تو جمعم، نت داغونه و غیره باز نشدن
یا تموم وقتایی ک از احساساتم گفتم و تنها جوابی که گرفتم در حد عا، هوم، عخی و ... بود..
و واقعا هرچی بیشتر بهشون فک میکنم بیشتر ب عمق فاجعه پی میبرم و با خودم میگم... من اصن برا کسی مهمم؟..Michael Vey
خیلی سخته ولی اگه انقدر ذهنیت خودتو قوی کنی که مهم نباشه برات که نظر این و اون چیه و برای خودت مهم باشی
خوبه..... -
Michael Vey
خیلی سخته ولی اگه انقدر ذهنیت خودتو قوی کنی که مهم نباشه برات که نظر این و اون چیه و برای خودت مهم باشی
خوبه.....Shayan Eskandari ولی من خیلی تنها شدم..
بقولی من عاشق تنهاییم ولی از حس تنهایی متنفرم
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکه -
Shayan Eskandari ولی من خیلی تنها شدم..
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکهMichael Vey اوففف مایکل از شعار دادن متنفرم ولی هیچ آدمی موندنی نیست همه ی روز میرن
یاد بگیر تنهایی خوش حال باشی بعد توی این بازه تنهایی خیلی بهتر از وجود کسی هست امروز نهمه(تولد تهیوگگهههه) تا بیست و نهم فقط بیست روز مونده بشین جمع کن این سه سال رو -
Michael Vey اوففف مایکل از شعار دادن متنفرم ولی هیچ آدمی موندنی نیست همه ی روز میرن
یاد بگیر تنهایی خوش حال باشی بعد توی این بازه تنهایی خیلی بهتر از وجود کسی هست امروز نهمه(تولد تهیوگگهههه) تا بیست و نهم فقط بیست روز مونده بشین جمع کن این سه سال روMoonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Michael Vey اوففف مایکل از شعار دادن متنفرم ولی هیچ آدمی موندنی نیست همه ی روز میرن
یاد بگیر تنهایی خوش حال باشی بعد توی این بازه تنهایی خیلی بهتر از وجود کسی هست امروز نهمه(تولد تهیوگگهههه) تا بیست و نهم فقط بیست روز مونده بشین جمع کن این سه سال روMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکه -
حسین کاظمی 0 من خیلیم درونگرا نیستم. میانگرام بیشتر. و فک نکنم خیلی باهم ارتباطی داشته باشن چیزایی ک میگی
Michael Vey کاملا داری درست میگی چون خودم از دیشب نخوابیدم و به همین دلیل خیلی بدونه طبقه بندی داشتم میگفتم به صورت کلی به یه چیز داشتم جواب میدادم بدونه درنظر گرفتن جزییات درواقع خودم یه مدت جزو همون افرادی بودم که میپیچونن خواستم یعنی بگم چکار هایی انجام شد که باعث شد من اون کار رو کنم که خیلی بد رسوندم منظورم رو کلا معنی عوض شد
چون خودمم به شدت یه مدت درونگرا بودم و داشتم میگفتم درونگراییو بدونه توجه به اینک من بجای سوال خود دلیل بودم
البته اینارو نمیگم که بخوام اشتباهم رو جبران کنم یا چیزیدر کل اگه فرد مقابلت درونگرا نیست یکم قضیه متفاوته ولی اگه درون گراست کاملا عادیه ولی تا یه حدی
-
Michael Vey کاملا داری درست میگی چون خودم از دیشب نخوابیدم و به همین دلیل خیلی بدونه طبقه بندی داشتم میگفتم به صورت کلی به یه چیز داشتم جواب میدادم بدونه درنظر گرفتن جزییات درواقع خودم یه مدت جزو همون افرادی بودم که میپیچونن خواستم یعنی بگم چکار هایی انجام شد که باعث شد من اون کار رو کنم که خیلی بد رسوندم منظورم رو کلا معنی عوض شد
چون خودمم به شدت یه مدت درونگرا بودم و داشتم میگفتم درونگراییو بدونه توجه به اینک من بجای سوال خود دلیل بودم
البته اینارو نمیگم که بخوام اشتباهم رو جبران کنم یا چیزیدر کل اگه فرد مقابلت درونگرا نیست یکم قضیه متفاوته ولی اگه درون گراست کاملا عادیه ولی تا یه حدی
حسین کاظمی 0 ن اوکیه
برونگرای تضمینی -
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکهMichael Vey اگه تونستی این تست رو انجام بده
https://esanj.ir/responses/f111b907-0812-4829-bbc4-56ab84d82949 -
ادم وقتی دیگ کسی نیس تو زندگیش ک بهش اهمیت بشه یجوریه ک انگام هی پر و پر تر میشه از احساسات و حرفایی ک کسی نیس بهشون گوش کنه و میترکه