هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Olreplied to Seyed sadegh Razavi on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مثلا میگن آدم تو عصبانیت حرف پاشو میزنع و این چیزا
نیس اینجوری بنظرتون؟!
نه تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن بعضی مواقع تو عصبانیت چیزی میگی که عمیقاً باورش نداری
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to lO_Ol on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
تنکیو میس -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 تقصیر خودته
-
-
Infinitie. A منم ازت بدم میاد
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa اینم حرف درستیه
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Seyed sadegh Razavi on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
ستون بعضی از حرفارو باید دید و گذر کرد -
lO_Olreplied to Seyed sadegh Razavi on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa اینم حرف درستیه
آقا صادق تو انجمن:
+حق با توعه
ولی تو درست میگی
-
@0Farzam0 داداش من تازگیا زود اونایی ک قهر میکنن رو ول میکنم پس قهر نکن مث چبه خوب بیا
-
یه کارتون جذاب بگین که توش اسکیت برد سواری باشه |:
-
Infinitie. A @Ozan-hs چی نوشته بودین پاک کردین؟
متنفرم از پاک کردن پاسخ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
ول کن
ما اینجا قرارداد نبستیم ادما رو نگه داریم سلطان -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 سعی میکنم
-
فرزام بلاکی بلااااک
از وقتی یادم میاد شما دوتا دارین همو بلاک میکنین
-
اسکیت برد فارسیش چی میشه؟ اسکیت تخته ای؟
-
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فرزام بلاکی بلااااک
از وقتی یادم میاد شما دوتا دارین همو بلاک میکنین
تقصیر خودشه
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa جدا سعی میکنم تا جایی که میشه بحث نکنم دیگه
اینقدر بحث کردم و آخرش جز اعصاب خوردی و... چیزی برای دو طرف نداشته که سعی میکنم کلا بحث نکنم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Sachli on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
Sachli
سلام خانم افتخاری
حالتون خوبه؟ -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to D.fateme.r on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
D.fateme.r در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اسکیت برد فارسیش چی میشه؟ اسکیت تخته ای؟
اول اسکیت رو فارسی کن
کفش چرخ دار/:
چرخکفش/:
556430/1000113