هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام
ی سوال:
تازگیا تو پست ها میبینم که از بین دیدگاه ها ، دیدگاهی که راه حل هستن انتخاب شده.
مثل این:
حالا این دیدگاه توسط شخص شروع کننده تاپیک مشخص میشه؟ یا سیستم خودش این کار رو میکنه؟ اگه آره(برای سوال دومی) ، بر چه اساس جواب درست رو تشخیص میده؟Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
ی سوال:
تازگیا تو پست ها میبینم که از بین دیدگاه ها ، دیدگاهی که راه حل هستن انتخاب شده.
مثل این:
حالا این دیدگاه توسط شخص شروع کننده تاپیک مشخص میشه؟ یا سیستم خودش این کار رو میکنه؟ اگه آره(برای سوال دومی) ، بر چه اساس جواب درست رو تشخیص میده؟سلام
صاحب تاپیک میتونه اون پستی که جوابش رو پیدا کرده به عنوان پست راه حل و جواب سوال انتخاب کنه -
@Zahra-HD
آها کریسمس
یادم نبود
ولی خب عید ما نیس همچین
️
-
Hhh Hh
یدونه تاپیک بزن امتحان کن بعد پاکش کن -
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام
ی سوال:
مثل این:
حالا این دیدگاه توسط شخص شروع کننده تاپیک مشخص میشه؟ یا سیستم خودش این کار رو میکنه؟ اگه آره(برای سوال دومی) ، بر چه اساس جواب درست رو تشخیص میده؟سلام
صاحب تاپیک میتونه اون پستی که جوابش رو پیدا کرده به عنوان پست راه حل و جواب سوال انتخاب کنه -
-
@Soniaaa
-
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
راستی
عیدتون مبارک🥳Happy Halloween
کریسمس رو میگم قاراقارداش
-
Hhh Hh خواهش میکنم
-
راستی
راستی
قاراقارداش چیه
من که عنتر بودم -
کسانی بودند شاهد که ایرانی ها کریسمس گرفتند بعضیا تو خونشون با اینکه مسیحی نبودند برقا برای چند دیقه رفته و اومده
صلوات بر محمد و ال محمد فرستادند@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کسانی بودند شاهد که ایرانی ها کریسمس گرفتند بعضیا تو خونشون با اینکه مسیحی نبودند برقا برای چند دیقه رفته و اومده
صلوات بر محمد و ال محمد فرستادندآخه ما که اذربایجان و ترکیه اینا میبینیم بیشتر تو حال و هواش هستیم
-
راستی
قاراقارداش چیه
من که عنتر بودم -
قارا قارداش چه ترکیب خفنیه
-
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
صلوات بر محمد و ال محمد فرستادندآخه ما که اذربایجان و ترکیه اینا میبینیم بیشتر تو حال و هواش هستیم
-
-
گگگگگگ
بگید معنیش چیههه