هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0 شما؟
Michael Vey
میای مارو معرفی میکنی بعد میگی شما؟ -
@0Farzam0 حاج آقامون کیه!؟
Seyed sadegh Razavi
گفتند اسمشون گفته نشه -
لعنتی من بیام طریقه شستن مو رو حفظ کنم؟
کمی شامپو به دست خود ریختهو ادامه
-
Seyed sadegh Razavi
گفتند اسمشون گفته نشه@0Farzam0 آها ریا میشه
-
Michael Vey
میای مارو معرفی میکنی بعد میگی شما؟@0Farzam0 اقا مزاحم نشو
-
@0Farzam0 آها ریا میشه
Seyed sadegh Razavi
بعله -
_Biliifti_
بفرمایید
یه چیزی که سر این موضوع متوجه نمیشم اینکه میشه بگیم هورمون رشد که باعث رشد استخوان های دراز میشه تا چند سال بعد بلوغ فقط طول رو تغییر میده یا توده استخوانی رو متراکم تر میکنه ؟@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_
بفرمایید
یه چیزی که سر این موضوع متوجه نمیشم اینکه میشه بگیم هورمون رشد که باعث رشد استخوان های دراز میشه تا چند سال بعد بلوغ فقط طول رو تغییر میده یا توده استخوانی رو متراکم تر میکنه ؟بیا یه بار سوالو حل کنیم که هم من بفهمم منظورتو هم تو
.
۱)کسی که تیروئید میگیره و پرکار میشه داره قند سلول هارو هی مصرف میکنه پس یه جورایی قند خون هم کم میشه پس میزان ترشح انسولینش حتمااا کمتره،انسولین کی ترشح میشد!؟
وقتی قند خون بالاست، ولی این هی داره میاره تو سلولا و هی میسوزونن پس این غلطه باید بگه بیشتر نه کمتر
پارت دومش،کسی که کم کاری تیروییسد داره کم تر سوخت و ساز داره پس دمای بدنش کم میشه اینم غلطه۲)بله دیگه کورتیزون رفته بالا پس اینم رخ میده،اینجا یه جورایی ایمنی مختله کسی که کم کاری هم داره فشار خونش کم میشه چون فوق کلیه ست که میاد فشار خون رو میبره بالا اینم که گفته کم کاری فوق کلیه داره
۳)همیشه یکی از کارایی که کلسیم میکنه رگ هارو تنگ میکنه و چون رگ هارو انگ میکنه میتونه احتمال بیماری های قلبی رو هم افزایش بده
کسی هم که کم کاری پاراتیروئید داره خب کلسیم خ نش کم میشه میتونه احتمال اختلال تنفسی رو زیاد کنه،چجوری!؟با انقباض! داخل انقباض کلسیم نیازه دیگه حالا اینجا چون کلسیم کم شده مشکل تنفسی هم پیدا میکنه
پس این گزینه کاملا درسته ولی خب از کتابای امسال حذف شده این کنکور ۴۰۰ بوده%(#ff0000)[۴)] کسی که هرمون رشدش زیاد شده تراکم تودهداستخوانیش زیاده
ولی کسی که کم کاری داره خب تکثیر یاخته های استخوانیش کم میشه پس اینم غلطهدیگه هم اینقدر ریز بین نشو میدم سانیا به دلیل نقص قانون ۲ تودلی اخراجت کنه
-
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
خداروشکر فهمیدین:)خب داشتی از خاطرات دنسات میگفتی ادامه بده بینیم
-
@0Farzam0 اقا مزاحم نشو
Michael Vey
سید شما شاهد
ببین ایشون منو معرفی کردن یا من ایشونو بعدا میگه شما -
@ma-a فق درس 9 سلامت باروری
بقول دوستم طرف روش نمیشد بگه با بوی بد دهن نمیشه بوسید گفته نمیشه کنارش نشست -
@ma-a فق درس 9 سلامت باروری
بقول دوستم طرف روش نمیشد بگه با بوی بد دهن نمیشه بوسید گفته نمیشه کنارش نشست -
@ma-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
لعنتی من بیام طریقه شستن مو رو حفظ کنم؟
کمی شامپو به دست خود ریختهو ادامه
برنج نحوه پختن برنج اونم بخون احتملا باز بیاد
-
_Biliifti_
بفرمایید
یه چیزی که سر این موضوع متوجه نمیشم اینکه میشه بگیم هورمون رشد که باعث رشد استخوان های دراز میشه تا چند سال بعد بلوغ فقط طول رو تغییر میده یا توده استخوانی رو متراکم تر میکنه ؟بیا یه بار سوالو حل کنیم که هم من بفهمم منظورتو هم تو
.
۱)کسی که تیروئید میگیره و پرکار میشه داره قند سلول هارو هی مصرف میکنه پس یه جورایی قند خون هم کم میشه پس میزان ترشح انسولینش حتمااا کمتره،انسولین کی ترشح میشد!؟
وقتی قند خون بالاست، ولی این هی داره میاره تو سلولا و هی میسوزونن پس این غلطه باید بگه بیشتر نه کمتر
پارت دومش،کسی که کم کاری تیروییسد داره کم تر سوخت و ساز داره پس دمای بدنش کم میشه اینم غلطه۲)بله دیگه کورتیزون رفته بالا پس اینم رخ میده،اینجا یه جورایی ایمنی مختله کسی که کم کاری هم داره فشار خونش کم میشه چون فوق کلیه ست که میاد فشار خون رو میبره بالا اینم که گفته کم کاری فوق کلیه داره
۳)همیشه یکی از کارایی که کلسیم میکنه رگ هارو تنگ میکنه و چون رگ هارو انگ میکنه میتونه احتمال بیماری های قلبی رو هم افزایش بده
کسی هم که کم کاری پاراتیروئید داره خب کلسیم خ نش کم میشه میتونه احتمال اختلال تنفسی رو زیاد کنه،چجوری!؟با انقباض! داخل انقباض کلسیم نیازه دیگه حالا اینجا چون کلسیم کم شده مشکل تنفسی هم پیدا میکنه
پس این گزینه کاملا درسته ولی خب از کتابای امسال حذف شده این کنکور ۴۰۰ بوده%(#ff0000)[۴)] کسی که هرمون رشدش زیاد شده تراکم تودهداستخوانیش زیاده
ولی کسی که کم کاری داره خب تکثیر یاخته های استخوانیش کم میشه پس اینم غلطهدیگه هم اینقدر ریز بین نشو میدم سانیا به دلیل نقص قانون ۲ تودلی اخراجت کنه
_Biliifti_
دستتون درد نکنه
خیلی لطف کردین از اینکه توضیح دادین -
حالا من نمیخام قبول کنم که باید این کادر زردا توصیه های خودمراقبتیو بخونم یا نه
-
@Danial-al
خداروشکر فهمیدین:)خب داشتی از خاطرات دنسات میگفتی ادامه بده بینیم
-
_Biliifti_
دستتون درد نکنه
خیلی لطف کردین از اینکه توضیح دادین@0Farzam0
میدونم
خواهش میکنم -
@ma-a هی میگم نمیخاد بعد میرم اول کتاب میبینم نگفته که سوال نمیدیم ازش
-
Michael Vey
سید شما شاهد
ببین ایشون منو معرفی کردن یا من ایشونو بعدا میگه شما@0Farzam0 حاج فرزام واقعا که از شما انتظار نداشتم
مزاحم مردم میشی؟ -
_Biliifti_
نمیدونی حتی کسی دی ماه ی درسیو ترمیم کنه بازم میتونه یا نه ؟ نگفتن چیزی راجبش؟@Soniaaa
عا نه من اینقدر جزئیت کار رو نمیدونم حقیقتا