هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
fatemeh201678
نه شامپو کلیر مصرف میکنم -
àýšèĺ سلام
-
Sobhan.1999replied to fatemeh201678 on ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Sobhan.1999 پسرت پدرفداکار:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
تو اول برا خودم پیدا کن اون فعلا براش زوده
-
Arash 0 دانش آموزان آلاءreplied to یه زمانی آلایی on ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi
آره خیلی -
Arash 0 اوناک تقلبی شده ها..فقط همون دفه اول اصلی بود ب بعد فاتحه کرد..شامپوی بیشترشوره ی بیشتر
-
@ata1214 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خاطره :
تابستون دوستم ( دانشجو پزشکی شد امسال و ازم بزرگتره ) بهم زنگ زد گفت کد ملیت رو بفرست
فرستادم دیدم یه دفه پیامک اومد تور سه روزه شمال !
( در جریان برنامه م بود و میدونست یه هفته استراحت داشتم )خلاصه رفتیم شمال
( حالا بماند خبر نداشتیم جو حاکم بر تور های مسافرتی رو و چی ها کشیدیم!! و توبه کردیم با تور مسافرت رفتن رو... و خیلی جا خوردیم و ناراحت بودیم ... )روز آخر بود
رفتیم ساحل
دیدیم آقا خانومی تقریبا مسن نشستن و انگلیسی حرف می زنن با هم !!
یه کتاب به نظر جالب هم دست خانومه بود
از جلو شون دو سه بار رد شدیم ببینم چی میگن!
متوجه شدیم دارن از چیزای جالبی حرف می زنن !!به دوستم گفتم بریم پیششون بشینیم ببینیم چی میگن حتما دو تا دانشمند هستن دارن تبادل نظر می کنن
دوستم هم شدیدا موافق بود اما چطور بریم بگیم ؟!!
خلاصه با فاصله بیست سی متری ازشون نشستیم دوستم گفت میرم بگم ما هم بشینیم پیششون
منم یکم سیاست انگلیسی خرج کردم گفتم!! نمی تونی بابا و از این حرفا .... :))
رفت خلاصه گفت اونا هم قبول کردناستاد متافیزیک دانشگاه آکسفورد بریتانیا بود مرده و خانومه هم خانومش بود و اونم استاد دانشگاه بود
عراقی بودن اصالتا اما لندن درس خونده بودن
سالی یک بار در ایران همایش دعوت میشناین کتاب دست خانومه بود
after life experience...
دقت کنید تجربه...
حدیث و آیه و روایت نیست از اتفاقات بعد از مرگ حرف بزنه
تجربه...خیلی بحث کردیم ( حکمت شمال یهویی رو هم فهمیدم! )
موارد عجیبی در کتاب هست و در موردش بحث کردیم
اما خوب شد طرف عرب بود من و دوستم انگلیسی عربی رو با هم قاطی می کردیم منظور رو برسونیم
بحث تخصصی بود احوال پرسی و خرید کردن و ... !! نبود که با لغات متداول انگلیسی کار راه بیوفته
مثلا میخواستی بگی علت و معلول ---- بیا انگلیسی شو پیدا کن ! اینجا ها عربی می گفتیم کارمون راه میوفتاد :))دختری 10 ساله ای که در استرالیا به کما میره و بعد از به هوش اومدن فرانسوی حرف میزنه!! و اسم پدر و مادرشو میگه اما نه پدر مادر خودش !
و موارد عجیب تر دیگه که اتفاق افتادن و توسط دانشمندان ثبت شدن و توجیهی براشون نیست و انسان ضعیف و حقیر که ذره ای نیست در این کیهان رو مبهوت می کنه
( پدر من خودش تعریف میکنه سی سی یو یه مریض مرد بعد نیم ساعت بدون اینکه قلبش بزنه (تاکید می کنم قلبش نمی زد و در عرض نیم ساعت مغز هم میمیره ) شروع کرد حرف زدن و پسرشو خواست و بهش انگار وصیتی رو سفارش کرد رفت
از لحاظ پزشکی هیچ توجیهی نداره و یک جسد حرف زده !!دوستان آلایی من فرصت نکردم همه کتاب رو بخونم اما بعد کنکور نظرتون چیه به فارسی ترجمه ش کنیم با کمک هم ؟؟
و بقیه دوستان که به این مباحث علاقه دارن
ببخشید نام کاربریم دچار مشکل شده ، تگ نمیشه
چه جالب!!!
هستم....برادر ... هستم
اتفاقا یک کتاب درمورد موعود رو تابستون از انگلیسی به فارسی میخواستم برگردونم اما وقت نشد...متاسفانه...
به قول بچه ها
پایه هستیم...برای این کارها -
fatemeh201678replied to Sobhan.1999 on ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sobhan.1999 بعدکنکورپیدامیکنم نگران نباش
-
Sobhan.1999replied to fatemeh201678 on ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Sobhan.1999 بعدکنکورپیدامیکنم نگران نباش
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
fatemeh201678
نه ما اینجا هنوز از همون اصلا داریم اینجا همه تخمرغی میخرن کلیرارو فقط من مصرف میکنم -
دخترا شما بگید قیافه چه مدلی میخواین؟؟
-
موضوع بحث چیه
-
سلام...
و
خدانگهدار...
Sobhan.1999 -
fatemeh201678replied to Sobhan.1999 on ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sobhan.1999 باید بنگاه ازدواج راه بندازم تقاضازیاده
-
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام...
و
خدانگهدار...
Sobhan.1999چه زود
به سلامت -
Arash 0 داداش منم هنوز تو دوران تخم مرغی مونده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
Sobhan.1999replied to fatemeh201678 on ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
fatemeh201678
یه سوال دختر جشم آبی مو زرد بگیرم یا چشم آبی مو سیاه هر دوتاش موجوده تو دو راهی گیر کردم زده دیگه پول رنگ نمیخواد نظرت چیه؟ -
fatemeh201678replied to یه زمانی آلایی on ۱۴ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi خخخخ فعلا برعکس شده پسرا جلوزدن
-
در مورد ازدواج اینجا حرف نزنین بابا این جا پسرا هنوز دهنشون بوی شیر میده دخترا چش و گوش پسرای انجمن رو باز نکنین این پول ندارن بعد میرن تو خانواده بد اخلاقی دره میارن زندگی رو برا خانواده هاشون تلخ میکنن پس دختترررراااا حواستون باشه ......
-
یاخدا:-\ :-\ :-\
49217/198006