هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام...
و
خدانگهدار...
@SOBHAN-1999چه زود
به سلامت -
fatemeh201678
نه ما اینجا هنوز از همون اصلا داریم اینجا همه تخمرغی میخرن کلیرارو فقط من مصرف میکنمArash 0 داداش منم هنوز تو دوران تخم مرغی مونده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@sobhan-1999 باید بنگاه ازدواج راه بندازم تقاضازیاده
-
@sobhan-1999 باید بنگاه ازدواج راه بندازم تقاضازیاده
fatemeh201678
یه سوال دختر جشم آبی مو زرد بگیرم یا چشم آبی مو سیاه هر دوتاش موجوده تو دو راهی گیر کردم زده دیگه پول رنگ نمیخواد نظرت چیه؟ -
دخترا شما بگید قیافه چه مدلی میخواین؟؟
@dr-yassi خخخخ فعلا برعکس شده پسرا جلوزدن
-
در مورد ازدواج اینجا حرف نزنین بابا این جا پسرا هنوز دهنشون بوی شیر میده دخترا چش و گوش پسرای انجمن رو باز نکنین این پول ندارن بعد میرن تو خانواده بد اخلاقی دره میارن زندگی رو برا خانواده هاشون تلخ میکنن پس دختترررراااا حواستون باشه ......
-
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام...
و
خدانگهدار...
@SOBHAN-1999چه زود
به سلامت -
fatemeh201678
یه سوال دختر جشم آبی مو زرد بگیرم یا چشم آبی مو سیاه هر دوتاش موجوده تو دو راهی گیر کردم زده دیگه پول رنگ نمیخواد نظرت چیه؟Arash 0 خخخخ مشکییی..زرده هی میره موهاشورنگ میکنه مشکی بشه بعددلت میسوزه ها
-
fatemeh201678
یه سوال دختر جشم آبی مو زرد بگیرم یا چشم آبی مو سیاه هر دوتاش موجوده تو دو راهی گیر کردم زده دیگه پول رنگ نمیخواد نظرت چیه؟Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
یه سوال دختر جشم آبی مو زرد بگیرم یا چشم آبی مو سیاه هر دوتاش موجوده تو دو راهی گیر کردم زده دیگه پول رنگ نمیخواد نظرت چیه؟عااااااااقا یه بور موزرد چشم آبی برات گیراوردم
-
در مورد ازدواج اینجا حرف نزنین بابا این جا پسرا هنوز دهنشون بوی شیر میده دخترا چش و گوش پسرای انجمن رو باز نکنین این پول ندارن بعد میرن تو خانواده بد اخلاقی دره میارن زندگی رو برا خانواده هاشون تلخ میکنن پس دختترررراااا حواستون باشه ......
-
rose77 بذاریکم در راه خدااغفالشون کنیم
-
rose77
من پول داره بابام چی فکر کردی تازه خودت که میدونی بختیاریا زود زن میدن به بچه هاشون من خودم زن نمیگیرم هدف گذاشتم رو درس داداشم ۱۸ سالگی زن گرفت
کسی کتاب جامع ادبیات خیلی سبز داره؟؟؟@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
یه سوال دختر جشم آبی مو زرد بگیرم یا چشم آبی مو سیاه هر دوتاش موجوده تو دو راهی گیر کردم زده دیگه پول رنگ نمیخواد نظرت چیه؟عااااااااقا یه بور موزرد چشم آبی برات گیراوردم
@dr-yassi
کو کی کجا؟ -
امشب سخن ازجان جهان بایدگفت / توصیف رسول(ص) انس و جان باید گفت
در شـــــام ولادت دو قــطب عالم / تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت . . .
امشب ماه به آغوش آمنه خواهد آمد و جهان در نور خواهد درخشید. صدای پر و بال جبرئیل میآید تا میلاد پیامبر رحمت و تاج افرینش را تبریک گوید. این روز خجسته بر شما مبارک.
-
امشب سخن ازجان جهان بایدگفت / توصیف رسول(ص) انس و جان باید گفت
در شـــــام ولادت دو قــطب عالم / تبریک به صــاحب الزمان (عج) باید گفت . . .
امشب ماه به آغوش آمنه خواهد آمد و جهان در نور خواهد درخشید. صدای پر و بال جبرئیل میآید تا میلاد پیامبر رحمت و تاج افرینش را تبریک گوید. این روز خجسته بر شما مبارک.
@sobhan-1999 برشماهم مبارک
-
خیلیم معروفه ....
-
خیلیم معروفه ....
-
خیلیم معروفه ....
@dr-yassi همه چ تمومه
-
نخندین ....دماغشم عملیه
یه ذره رو دندوناش باید کاربشه
که اونم هالیوود اسمایله خیلیم لاکچری